CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ اینجا که اموزشی نیست!! الان درست میشه .. به گیرندتون دست نزنید .. 5 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ مشکل رفع شد متاسفانه سایت خودش کیفیت عکس های حاوی آموزشو کم کرده بود که مجبور شدم پیوست نکنم و به صورت عکس آزاد بذارم آموزشو 5 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ اجازه؟! من از اینجاشو دیگه نفهمیدم! بعدم اینکه فتوشاپ من این گزینه های Gloss Contour رو نداره! شکل لوگاریتم قبلی رو هم خودم دستی شبیهش درست کردم ولی این دیگه نمیشه کاش از سطح مقدماتی شروع میکردید یا جاهایی که گقته نشده و مقدماتیه لینک اموزششو میدادید 4 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ وقتی میگه Fill لایه رو روی 0 تنظیم کنید .. منظورش اینه ... : بعد .. مطمئنی Contour تیک خورده ؟ .. حتی فتوشاپ CS3 هم این گزینه رو داره .. ( پائینترشو یادم نیست !) اما مشکلی نیست .. اون گزینه حالات آماده زاویه تابش نور رو در اختیارت میزاره .......میتونی با تغئیر در Angle مشکلتو حل کنی ... 4 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ آها .. گرفتمش .. اوناهاش .. اون پشته ... مقایسه کن ... فرقی ندارن باهم .. توی Contour editor .. باید اون تیپ رو دستی بسازی .... سادست .. یه کم نقطه ها رو بالا و پائین کن .... حتما هم لازم نیست عین آموزش بشه .. اینا سلیقه ایه .. 3 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ آها .. گرفتمش .. اوناهاش .. اون پشته ... مقایسه کن ... فرقی ندارن باهم .. توی Contour editor .. باید اون تیپ رو دستی بسازی .... سادست .. یه کم نقطه ها رو بالا و پائین کن .... حتما هم لازم نیست عین آموزش بشه .. اینا سلیقه ایه .. ببخشید ولی من نفهمیدم چییشد! چیو با چی باید مقایسه کنم؟ خب من رو همون Gross Contour کلیک کردم که این پنجره باز شد ولی همچین گزینه ای توش نبود که بخوام انتخاب کنم (گزینه ی Notched Slope - Rounded) اینها امادس؟ به فتوشاپ اضافه کردید یا همه دستی ساخته شده؟ شرمنده من تو فتوشاپ صفرم!! 3 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ اینکار منظورم بود .. بله متوجه شدم من فرم log رو هم خودم دستی دراوردم ولی خواستم بدونم دلیلش چیه من اینهارو ندارم و راهی هست بتونم بیارمشون یا .... ممنون از توضیحاتتون 2 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ اجازه؟ من ترک تحصیل میکنم نمیتونم اینو درارم! یه لایه رو تنظیماتشو تغییر میدم و مطابق دستورا میکنم اون یکی هم تغییر میکنه! اصلا شبیه این در نمیاد 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ اجازه؟من ترک تحصیل میکنم نمیتونم اینو درارم! یه لایه رو تنظیماتشو تغییر میدم و مطابق دستورا میکنم اون یکی هم تغییر میکنه! اصلا شبیه این در نمیاد آخی .. چرا خب ... سعی کن .. امتحان کن .. تا یاد بگیری .. :there: 1 بار کارتو سیو کن .. دوباره بازش -- لایه ها رو گروه بندی کن .. (اون پائین پانل Layer اون پوشهه) سعی کن .. تو میتونی .. 3 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ ممنون از حمید بابت توضیحات ببخشید خودم نبودم بالاخره روزای آخر عزاداری ها بود ....... توضیح آخر حمید هم در مورد پوشه ها بهترین روش هست اینم مال خودمه که خیلی خیلی هول هولکی زدم از روی آموزش که آموزش کاملا درسته و جواب میده 4 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ نامرد .. از الان بردی مسابقه رو که .... پس من برم یه فکر اساسی بکنم واسه شیکست دادنت ... ها ؟ 2 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ اونهارو پیدا کردم :4chsmu1: درست شد مرسی حالا یه سوال دیگه رنگ بک گراندو چه جوری عوض کنم؟! :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ اونهارو پیدا کردم :4chsmu1:درست شد مرسی حالا یه سوال دیگه رنگ بک گراندو چه جوری عوض کنم؟! :JC_thinking: خیلی راحت ... پائین پانل لایه ها 1 گزینه هست به اسم Create a new layer اونو بزن .. لایه ای رو که ساخته شد .. بگیر بکش زیر همه لایه ها .. بعد هر جور دوست داشتی رنگش کن .. با گرادینت . یا رنگ خام .. 3 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ خیلی راحت ... پائین پانل لایه ها 1 گزینه هست به اسم Create a new layer اونو بزن .. لایه ای رو که ساخته شد .. بگیر بکش زیر همه لایه ها .. بعد هر جور دوست داشتی رنگش کن .. با گرادینت . یا رنگ خام .. مرسی از حمید 1 لینک به دیدگاه
Lord Kevinz 1447 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ یه سوال چرا قسمت اول آموزش نیست؟ یه نگا به پس زمینه ی کار بندازید:قسمت بالا و پایین کار از لحاظ کد رنگ بندی فرق میکنه ولی توی آموزش نیست color #acacac as the Foreground color, and #e1e1e1 as the Background color 3 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ یه سوال چرا قسمت اول آموزش نیست؟ یه نگا به پس زمینه ی کار بندازید:قسمت بالا و پایین کار از لحاظ کد رنگ بندی فرق میکنه ولی توی آموزش نیست color #acacac as the Foreground color, and #e1e1e1 as the Background color 1- سطح آموزشی که گذاشتم متوسط هست و با این پیش فرض که افراد گرادیانت رو میشناسند و به توضیح بسنده کردم 2- ضمن اینکه این گرادیانت ها اضافه شده هستند و در خورد فتوشاپ نیست که اگر عکسشو میذاشتم و افراد پیداش نمیکردند خودش ایجاد مشکل میکرد 3- دلیل سوم اینکه آموزش چون به صورت عکس هست برای جلوگیری از کپی کردن، هر چی حجمش کمتر باشه بهتر هست ، پس توضیحات اضافی رو نذاشتمم 4- دیگه اینکه کار کاملا سلیقه ایه و نبود این بخش خللی در کلیت آموزش نداشت سوالی بود در خدمتم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده