رفتن به مطلب

ببخشید نتونستم خلاصه بنویسم چون مربوط به عشقه.

ارسال های توصیه شده

مسئله اين نيست كه فقط با انسان ها عاشقانه رفتار كنيم، مسئله عشق ورزيدن است.

گفتن اينكه انسان بايد مادرش را دوست بدارد يك سوء تعبير است. اگر مادري از فرزندش بخواهد كه فقط به اين دليل كه مادرش است بايد او را دوست داشته باشد، اين يك آموزش غلط است. عشقي كه براساس "دليل" و "بايد" و "بنابراين" باشد، عشقي دروغين است. كسي كه فقط براي اينكه پدر است مي خواهد كه دوستش بدارند، آموزشي غلط مي دهد.

اين يعني دليل آوردن براي عشق. عشق بدون دليل است، عشق هرگز با دليل روي نمي دهد. اگر مادر به فرزندش بگويد، "من مدت هاست كه تو را بار آورده ام و بزرگ كرده ام، بنابراين مرا دوست داشته باش،" براي عشق دليل مي تراشد، اين پايان عشق است. شايد كودك با زور و ناخواسته تظاهر به عشق كند، زيرا كه او مادرش است.آموزش عشق اين نيست كه براي عاشق شدن دليل بتراشيم، بلكه فقط به اين معني است كه محيط و فرصتي فراهم كنيم كه در آن، كودك بتواند دوست بدارد و عشق بورزد.مادري كه به فرزندش بگويد، "مرا دوست داشته باش چون مادرت هستم،" عشق را به فرزندش آموزش نمي دهد. بايد بگويد، " براي زندگي، آينده و خوشبختي تو اهميت دارد كه تو به هركس و هرآنچه كه با آن برخورد مي كني عاشقانه رفتار كني __ چه يك قطعه سنگ باشد، يك گل باشد، يا يك انسان يا يك حيوان، هرچه كه باشد. مسئله، دادن عشق به يك حيوان، به يك گل يا به مادر يا به كسي ديگر نيست. مسئله، عاشق بودن وجود تو است. آينده ي تو بستگي به اين دارد كه چگونه عاشقانه رفتار كني. امكان سرور و خوشبختي در زندگي تو بستگي به اين دارد كه چقدر سرشار از عشق باشي."مردم براي اينكه عشق بورزند نياز به آموزش دارند، آنوقت است كه مي توانند از جنسيت زدگي خلاص شوند. ولي ما مردم را در عشق ورزيدن آموزش نمي دهيم، هيچ احساسي از عشق خلق نمي كنيم.درعوض، هرچه كه به نام عشق درموردش حرف مي زنيم و انتقال مي دهيم، كاذب است.آيا فكر مي كنيد كه كسي مي تواند عاشق يك نفر باشد و همچنين از ديگري نفرت داشته باشد؟نه، اين ناممكن است. انسان عاشق، يك انسان عاشق است، اين به هيچ وجه ربطي به يك فرد خاص ندارد. چنين كسي حتي اگر تنها هم بنشيند بازهم شخصي عاشق است. عاشق بودن، طبيعت چنين فردي است، ربطي به رابطه ي شما و آن شخص ندارد.يك شخص خشمگين حتي اگر تنها هم باشد بازهم خشمگين است، انساني كه نفرت دارد، حتي در تنهايي هم پر از نفرت است. با ديدن چنين شخصي نيز مي توانيد احساس كنيد كه او خشمگين است، باوجودي كه خشم خودش را در آنزمان به شخص خاصي نشان نمي دهد. اگر شخصي عاشق را ببينيد كه در تنهايي نشسته، مي توانيد احساس كنيد كه چگونه لبالب از عشق است.گل هايي كه در انزواي جنگل مي رويند عطر خود را منتشر مي كنند، چه كسي در آنجا باشد كه از آن قدرداني كند و چه نباشد، چه كسي از كنارشان بگذر و چه نگذرد. معطر بودن طبيعت گل است.در اين توهم نباشيد كه گل فقط به خاطر شما عطرافشاني مي كند!عاشق بودن بايد خود شخصيت ما شود. بايد وضعيت بودش ما باشد، نبايد متكي به " به چه كسي" باشد. ولي تمام عشاق مي خواهند كه معشوقشان فقط آنان را دوست بدارد، و عاشق هيچكس ديگر نباشد. ولي آنان نمي دانند كه كسي كه نتواند همه را دوست بدارد، نمي تواند هيچ كس را دوست بدارد. زن مي گويد كه شوهرش فقط بايد عاشق او باشد و نبايد با هيچكس ديگر عاشقانه رفتار كند، جريان عشق شوهرفقط بايد به سمت او جاري باشد. ولي او درك نمي كند كه چنين عشقي دروغين است و مسبب اين نيز خود اوست. شوهري كه هميشه پر از عشق براي همه نباشد چگونه مي تواند عاشق همسرش باشد؟عاشق بودن يعني اينكه در طول شبانروز، عشق ورزيدن طبيعت او است. انسان نمي تواند براي يك نفر سرشار از عشق باشد و براي ديگران تهي از عشق باشد.

راستی منم کم کم دارم عاشق میشم.

• Like 7
لینک به دیدگاه
مرسی

نمیتونستی خلاصه بنویسی ولی میتونستی یه کم درشتر بنویسی که؟

چشام در اومد

درشت ترش کردم. حالا دیگه همه متوجه خواهند شد که منم دارم عاشق میشم.:ws28:
  • Like 2
لینک به دیدگاه
حالشو ندارم

بگو دیگه

آخه دوست ندارم موضوع تاپیک به بیراهه بره. بذار هر وقت حوصله شو داشتی برو. چه عجله ایه ؟

لینک به دیدگاه

مطلب قشنگی بود غایب جون....ولی چن تا نکته....متاسفانه ما تو دنیایی زندگی میکنیم که نمیتونی با همه عاشقانه و حتی دوستانه رفتار کنی چون نمیفهمنش!منظورم اینه که قابل درک نیست براشون...براش ظابطه و قانون هست همینطوری الکی نمیشه کسی و دوست داشت باید یه دلیلی مدرکی قانونی چیزی داشته باشه...

من به این نتیجه رسیدم که هر کسی باید احساسشو واسه خودش نگه داره....ابراز عشق و محبت به دیگران یا سوءتفاهم ایجاد میکنه یا دردسر!

پس سری که درد نمیکنه و مگه مریضم دستمال ببندم! اگرم تا حالا اینکارو کردم اشتباه کردم!

• Like 2
لینک به دیدگاه
مطلب قشنگی بود غایب جون....ولی چن تا نکته....متاسفانه ما تو دنیایی زندگی میکنیم که نمیتونی با همه عاشقانه و حتی دوستانه رفتار کنی چون نمیفهمنش!

من به این نتیجه رسیدم که هر کسی باید احساسشو واسه خودش نگه داره....ابراز عشق و محبت به دیگران یا سوءتفاهم ایجاد میکنه یا دردسر!پس سری که درد نمیکنه و مگه مریضم دستمال ببندم! اگرم تا حالا اینمکارو کردم اشتباه کردم!

درسته دوست عزیز. ولی خوب میشه جوری زندگی کرد که بدی دیگر انسانها باعث نشه مام کدر بشیم. البته بقول شما سخته.:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه

كسي كه در نزاع و ستيز است، چنگ مي زند و مي ربايد. ولي ربودن هرگز آن رضايتي را نمي آورد كه دادن و سهيم شدن مي آورد. انسان جاه طلب از يك مقام به مقامي ديگر مي جهد، ولي هرگز قادر نيست آرامش به دست آورد.آرامش به كساني وارد مي شود كه در سفر عشق هستند، كساني كه از يك زيارت عشق به زيارتي ديگر مي روند،نه به آنان كه در سفر قدرت و مقام هستند. فرد هرچه بيشتر سرشار از عشق باشد، در هر سلول از وجودش، رضايت، آرامش و احساس شادي و تكميل بودن بيشتري جريان دارد. نوعي شادابي و طراوت، كه نشانگر آن رضايت و سرور است او را دربرگرفته است.

:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

وقتی ما عشق مي ورزيم، عشق مي دهيم و در عشق زندگي مي كنيم. و براي تشرف به عشق، لزومي ندارد كه فقط عاشق انسان ها باشيم. تشرف به عشق تشرفي است به اينكه تمامي وجودانسان عشق شده باشد. اين تشرفي است به عاشقانه زندگي كردن. فرد مي تواند يك قطعه سنگ را چنان از زمين بردارد كه يك دوست را برمي دارد. فرد همچنان مي تواند دست كسي را طوري در دست نگه دارد كه گويي دست يك دشمن را نگه داشته است. شايد كسي قادر باشد با اشياء مادي با مراقبتي عاشقانه رفتار كند، درصورتي كه ديگري با انسان هاي ديگر طوري رفتار مي كند كه نبايد چنين حتي با اشياء مادي رفتار شود. انساني كه سرشار از نفرت است، با انسان هاي ديگر همچون اشياء بي جان رفتار مي كند، كسي كه پر از عشق است حتي به اشياء بي جان نيز شخصيت زنده مي بخشد.

• Like 1
لینک به دیدگاه
آخه دوست ندارم موضوع تاپیک به بیراهه بره. بذار هر وقت حوصله شو داشتی برو. چه عجله ایه ؟

منم میخوام بدونم...بگووووووووو:ws44::ws44:

چرا امشب همه چیز سکرت شده؟؟؟:w00::ws44:

• Like 1
لینک به دیدگاه
منم میخوام بدونم...بگووووووووو:ws44::ws44:

چرا امشب همه چیز سکرت شده؟؟؟:w00::ws44:

کارت عروسی رو که فرستادم همه تون متوجه خوشبختی من خواهید شد.

بادا بادا مبارک بادا. و بقیه ماجرا:167:

• Like 1
لینک به دیدگاه
کارت عروسی رو که فرستادم همه تون متوجه خوشبختی من خواهید شد.

بادا بادا مبارک بادا. و بقیه ماجرا:167:

خوش به حالت .............

• Like 1
لینک به دیدگاه

خوش به حالت .............

خوش به حالت تکه سنگ

که نداری دل تنگ

حسودیم میشه به تو

بیصدایی و یه رنگ

دل عاشق نداری

پیش کس جا بذاری

تا با غم بشکننش

از چشات خون بباری

خوش به حال تکه سنگ

خوش بحال تکه سنگ:icon_gol:

لینک به دیدگاه
خوش به حالت تکه سنگ

که نداری دل تنگ

حسودیم میشه به تو

بیصدایی و یه رنگ

دل عاشق نداری

پیش کس جا بذاری

تا با غم بشکننش

از چشات خون بباری

خوش به حال تکه سنگ

خوش بحال تکه سنگ:icon_gol:

اینهمه شعر براش نوشتم گذاشت رفت و دیگه هم نیومد. شاید این هم امروز یا فردا بیاد. شاید

• Like 1
لینک به دیدگاه

غایب کیست؟

غایتب کچلی است که به دنیال تار مویی می گردد.:ws28:

برای اطلاعات بیشتر به شعر زیر مراجعه شود :

کچلا جمع شوید تا برویم پیش خدا......یا به ما مو بدهد یا بزند گردن ما

کچل= مجرد

مو=زن

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...