Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 13 اسفند، 2010 سلام بچها و خدا حافظ....:icon_gol: این شتریه که رو همه میخوابه خواستم همین جا از همتون خداحافظی کنم و بگم .. اگه بدی دیدین حقتون بوده اگرم خوبییی دیدین اشتباهی شد..:w36: ما که رفتیم سربازی ولی تو روح اون بچهایی که معاف شدن نه جدی جدی بوس بوس داداشای گلم و :aghosh:واسه خواهراهم آرزوی پیدا کردن یه شوهر خوب ... خلاصه ما رفتیم....دوستون دارم:rose: this is my home i love u no andishan 27
arian ariaey 1755 ارسال شده در 13 اسفند، 2010 به هر حال هر رفتی یه اومدی داره! به قول خودت, این شتره باز هم روت می خوابه !! پس تا اون موقع take care fellow 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 13 اسفند، 2010 گفتی سربازی کردی کبابم البته تازه تموم شده ولی جز بدی چیزی نداشت موفق باشی آتروس جان. ایشالا که بهت سخت نگذره کی آش پشت پا میدی حالا؟ 4
.: Bahar :. 853 ارسال شده در 13 اسفند، 2010 سلام بچها و خدا حافظ....:icon_gol:این شتریه که رو همه میخوابه خواستم همین جا از همتون خداحافظی کنم و بگم .. اگه بدی دیدین حقتون بوده اگرم خوبییی دیدین اشتباهی شد..:w36: ما که رفتیم سربازی ولی تو روح اون بچهایی که معاف شدن نه جدی جدی بوس بوس داداشای گلم و :aghosh:واسه خواهراهم آرزوی پیدا کردن یه شوهر خوب ... خلاصه ما رفتیم....دوستون دارم:rose: this is my home i love u no andishan موفق باشی.... 1
تینا 15116 ارسال شده در 13 اسفند، 2010 برو میگن سربازی ادمو مررررررررررد میکنه ان شاا... که سربازی خوبی داشته باشی خدا نگهدار
ooraman 22216 ارسال شده در 13 اسفند، 2010 آخییییییییییییییییییییییییییی....آتروس داری میری سربازی؟!!! عیبی نداره چش رو هم بذاری گذشته(به قول داداشم واسه شماها چش رو هم بذاریه ....) امیدوارم هر جا هستی شاد و موفق باشی....مظاوب خودت باش منتظریم که برگردی.... 2
CodePlus 15426 ارسال شده در 13 اسفند، 2010 سلام بچها و خدا حافظ....:icon_gol:این شتریه که رو همه میخوابه خواستم همین جا از همتون خداحافظی کنم و بگم .. اگه بدی دیدین حقتون بوده اگرم خوبییی دیدین اشتباهی شد..:w36: ما که رفتیم سربازی ولی تو روح اون بچهایی که معاف شدن نه جدی جدی بوس بوس داداشای گلم و :aghosh:واسه خواهراهم آرزوی پیدا کردن یه شوهر خوب ... خلاصه ما رفتیم....دوستون دارم:rose: this is my home i love u no andishan خداحافظ ....... خوش یگذره ..... نامه بده ... 1
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 13 اسفند، 2010 چرا؟ .... خب حال میده تفنگ دستت بگیری ...بُدویی ... ازین کارای هیجان انگیز بکنی و........ 2
.: Bahar :. 853 ارسال شده در 13 اسفند، 2010 خب حال میده تفنگ دستت بگیری ...بُدویی ... ازین کارای هیجان انگیز بکنی و........ :4chsmu1: حال میده! 2
Alireza Hashemi 33392 مالک ارسال شده در 13 اسفند، 2010 اگر میدونستم تو این یه دقیقه اینقدر تحویلم میگیرین زود تر خودم رو لوس میکردم قربون همتون بشم آش پشت پا بخوام بدم باید برم از مادر بپرسم چون واسه هرکی تا حالا آش پشت پای سربازی درست کردن طرف برگشته آش خودش و خورده محمد جان ممنون بخاطر مدیریتت و بخاطر همه زخمتات از بقیه ام حلالیت میخوام اگه حرفی حدیثی بوده به بزرگیتون ببخشید :rose: بــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــای 8
هـــاله 348 ارسال شده در 13 اسفند، 2010 سلام سلام به سلامتی آتروس بزرگ من و بچه ها که نتونستیم درستت کنیم :w00:برو سربازی :banel_smiley_52: مــــــــــــــــرد برگرد:167: ما هم اینجا می شینیم منتظر تو هم هی آش بخول :banel_smiley_52: :icon_pf (44): 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 13 اسفند، 2010 کلاً خاصیت آش پشت پا همینه بعداً خبر بده کجا افتادی 2
rahele_s 6472 ارسال شده در 13 اسفند، 2010 اوووووووووووووووخی چخد گناه دارینا برو بسلامت ایشالا روزیه پسرای دیگه انجمن بشه این ادمین کم بوده باید 1 سال اضاف خدمت میخورد من مطمئنم یه اشتباهی شده 2
pianist 31129 ارسال شده در 13 اسفند، 2010 فکر کنم چون لیسانس داری جای دور نندازنت ولی به هرحال امیدوارم خوش بگذره موفق باشی :flowerysmile: 1
mamadj 1361 ارسال شده در 13 اسفند، 2010 خوش به حالتمنم سربازی میخوام :brodkavelarg:.. ایشاله قسمت بشه با هم بریم 1
mamadj 1361 ارسال شده در 13 اسفند، 2010 آتروســــــــــــــــــــــــس کجا میخوای بری......ایشاله قطع نخاع بشی..... .که معاف بشی نری خدمت:w00:
ارسال های توصیه شده