ooraman 22216 ارسال شده در 13 اسفند، 2010 ببار باران اینجا داره بارون میاد....یه بارونه قشنگ.... گفتم این احساسه خوب و با بقیه بارون دوستا شریک بشم... من که الان خیسه خیسم رفتم زیرش وایسادم و خیس خیس شدم 9
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 13 اسفند، 2010 مگه شما کجایی؟ :icon_gol: واااااااااااااااااااااااای....مرسی از تاپیک قشنگت خیلی حسِ خوبی پیدا کردم:dancegirl2: من عاشق ِ بارونم بخصوص عطرش و صداش اگرم باهش باد بیاد دیگه محشر میشه :shad: ولی اینجا نه!!!امروز تا ظهر فقط برف و بارون میومد :girl_in_dreams: 2
ooraman 22216 مالک ارسال شده در 13 اسفند، 2010 مگه شما کجایی؟ :icon_gol: واااااااااااااااااااااااای....مرسی از تاپیک قشنگت خیلی حسِ خوبی پیدا کردم:dancegirl2: من عاشق ِ بارونم بخصوص عطرش و صداش اگرم باهش باد بیاد دیگه محشر میشه :shad: ولی اینجا نه!!!امروز تا ظهر فقط برف و بارون میومد :girl_in_dreams: بببببببببببببببببببببببببببرف؟؟!!!!!! :jawdrop: خوش به حالتون .....شما مگه کجایین؟.... 1
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 13 اسفند، 2010 من یاد این شعر افتادم: ببار ای بارون ببار با دلم گریه کن خون ببار در شبهای تیره چون زلف یار بهر لیلی چو مجنون ببار ای بارون دلا خون شو خون ببار بر کوه و دشت و هامون ببار دلا خون شو خون ببار بر کوه و دشت و هامون ببار به سرخی لبهای سرخ یار به یاد عاشقای این دیار به کام عاشقای بی مزار ای بارون ببار ای بارون ببار با دلم گریه کن خون ببار در شبهای تیره چون زلف یار بهر لیلی چو مجنون ببار ببار ای ابر بهار با دلم به هوای زلف یار داد و بیداد از این روزگار ماه رو دادن به شبهای تار 3
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 13 اسفند، 2010 بببببببببببببببببببببببببببرف؟؟!!!!!!:jawdrop: خوش به حالتون .....شما مگه کجایین؟.... من همدانم :dancegirl2: 1
*ملینا* 1582 ارسال شده در 13 اسفند، 2010 مررررررررررررررررررررررررررررررسی...خیلی چسبید...دست گلت درد نکنه عزیزم.. 1
vahid321 2013 ارسال شده در 13 اسفند، 2010 خیلی ممنون چه تاپیک قشنگی... اینجا هم دو رو بارندگی بود... خصوصا دیشب و امروز ظهر... کلی بارون اومد هوا تمیز شد... تا نوک کوها معلومه 1
ooraman 22216 مالک ارسال شده در 14 اسفند، 2010 من همدانم :dancegirl2: اره اونجا خیلی سرده خوش به حالت دلم برف خواست مررررررررررررررررررررررررررررررسی...خیلی چسبید...دست گلت درد نکنه عزیزم.. خواخش میشه قابلی نداشت خیلی ممنون چه تاپیک قشنگی... اینجا هم دو رو بارندگی بود... خصوصا دیشب و امروز ظهر... کلی بارون اومد هوا تمیز شد... تا نوک کوها معلومه من که دیگه دوسه ساعت بیرون میموندم تو تهران حالت تهوع و سر درد میگرفتم!خوب شد که بارید 1
felorans666 12046 ارسال شده در 26 دی، 2011 به قول خواننده : بارون امشب من و فهمید با دل من هم صدا شد قطره قطره چیکه چیکه با دل من هم نوا شد :girl_blush2: ...
ارسال های توصیه شده