ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ ببار باران اینجا داره بارون میاد....یه بارونه قشنگ.... گفتم این احساسه خوب و با بقیه بارون دوستا شریک بشم... من که الان خیسه خیسم رفتم زیرش وایسادم و خیس خیس شدم 9 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ کسی اینجا نییییییییییییییییییییییییییییییییییییست؟ 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ مگه شما کجایی؟ :icon_gol: واااااااااااااااااااااااای....مرسی از تاپیک قشنگت خیلی حسِ خوبی پیدا کردم:dancegirl2: من عاشق ِ بارونم بخصوص عطرش و صداش اگرم باهش باد بیاد دیگه محشر میشه :shad: ولی اینجا نه!!!امروز تا ظهر فقط برف و بارون میومد :girl_in_dreams: 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ مگه شما کجایی؟ :icon_gol: واااااااااااااااااااااااای....مرسی از تاپیک قشنگت خیلی حسِ خوبی پیدا کردم:dancegirl2: من عاشق ِ بارونم بخصوص عطرش و صداش اگرم باهش باد بیاد دیگه محشر میشه :shad: ولی اینجا نه!!!امروز تا ظهر فقط برف و بارون میومد :girl_in_dreams: بببببببببببببببببببببببببببرف؟؟!!!!!! :jawdrop: خوش به حالتون .....شما مگه کجایین؟.... 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ من یاد این شعر افتادم: ببار ای بارون ببار با دلم گریه کن خون ببار در شبهای تیره چون زلف یار بهر لیلی چو مجنون ببار ای بارون دلا خون شو خون ببار بر کوه و دشت و هامون ببار دلا خون شو خون ببار بر کوه و دشت و هامون ببار به سرخی لبهای سرخ یار به یاد عاشقای این دیار به کام عاشقای بی مزار ای بارون ببار ای بارون ببار با دلم گریه کن خون ببار در شبهای تیره چون زلف یار بهر لیلی چو مجنون ببار ببار ای ابر بهار با دلم به هوای زلف یار داد و بیداد از این روزگار ماه رو دادن به شبهای تار 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ بببببببببببببببببببببببببببرف؟؟!!!!!!:jawdrop: خوش به حالتون .....شما مگه کجایین؟.... من همدانم :dancegirl2: 1 لینک به دیدگاه
*ملینا* 1582 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ مررررررررررررررررررررررررررررررسی...خیلی چسبید...دست گلت درد نکنه عزیزم.. 1 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ خیلی ممنون چه تاپیک قشنگی... اینجا هم دو رو بارندگی بود... خصوصا دیشب و امروز ظهر... کلی بارون اومد هوا تمیز شد... تا نوک کوها معلومه 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ من همدانم :dancegirl2: اره اونجا خیلی سرده خوش به حالت دلم برف خواست مررررررررررررررررررررررررررررررسی...خیلی چسبید...دست گلت درد نکنه عزیزم.. خواخش میشه قابلی نداشت خیلی ممنون چه تاپیک قشنگی... اینجا هم دو رو بارندگی بود... خصوصا دیشب و امروز ظهر... کلی بارون اومد هوا تمیز شد... تا نوک کوها معلومه من که دیگه دوسه ساعت بیرون میموندم تو تهران حالت تهوع و سر درد میگرفتم!خوب شد که بارید 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ باز داره بارون میاد از دیشب.... کاش همینطوری بباره لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ به قول خواننده : بارون امشب من و فهمید با دل من هم صدا شد قطره قطره چیکه چیکه با دل من هم نوا شد :girl_blush2: ... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده