Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ خب من زیاد نمیشناسمش و زیاد برخورد نداشتم ولی حالا چون دعوت کردن گفتم بیام یه چی بگم به نظرم میاد کم حرف باشه. خیلی مودبه و خوب و منطقی صحبت میکنه. در همین حد شناخت دارم 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ بله!! عرض شود که من همین الان متوجه شدم ایشون هم مثل بنده خودشون رو دست کم میگیرن..به همین مناسب ارادت خاصی پیدا کردم نسبت بهشون. انتقادی هم ندارم.. مجدد عرض ارادت :aghosh: 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ مهربونه :wubpink: سبزه و یه خورده مرموز!!! :banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ دوست عزیز جون جونی خودم که خیلی خیلی دوسش دارم....:wubpink: منطقی،مودب ،خوب و مهربون....... 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ زرررررررررررررررررررررررينگگگگگگگگ ني ني ِ كوشولوي مهربوووووووووووووون ....خيلي خيلي خوش اخلاقه ... اصن عصباني نميشه (بعضي وقتا كلافه ميشه ولي قاطي نميكنه) ، در عين مودب بودن شيطونو بازيگوشم هست ، دوست خيلي خوب و با معرفتي هم هست اينم انتقاد : موقع رانندگي اگه كسي راهشو ببُره بهش فُش ميده ! 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ مرسیایششش بابایی.... همین؟ انتقاد کن.انتقاد سازدنده مرسی پیانیست عزیز:flowerysmile: لطف داری چه نکات بدی در من دیدی؟ مرسی.خیلی لطف داری تو فورووووخ آره فروغ جون منم دوست ندارم این جوری باشه که همه بیان تعریف کنن ولی خودتم همش تعریفیدی ها انتقاد ندارینگ؟ چیز منفی ازت ندیدم عزیزم..اینم نکته مثبت وو یا منفی برخوردهای مجازی!! 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ زرررررررررررررررررررررررينگگگگگگگگ ني ني ِ كوشولوي مهربوووووووووووووون ....خيلي خيلي خوش اخلاقه ... اصن عصباني نميشه (بعضي وقتا كلافه ميشه ولي قاطي نميكنه) ، در عين مودب بودن شيطونو بازيگوشم هست ، دوست خيلي خوب و با معرفتي هم هست اينم انتقاد : موقع رانندگي اگه كسي راهشو ببُره بهش فُش ميده ! مگه به تو فحش داده ازش انتقاد میکنی؟ 4 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ روحیه ادبی اهل احساس و شاعران ها با ادب و خوش برخورد خیلی از تاپیک های که مینویسه حالت روایت گونه از زندگی روز مره خودشو داره و این خیلی خوبه که تو نوشتن صداقت داشته باشی دقیقا نوع و دیدگا و طرز فکرشو نمی دونم اما بیشتر تکیه بر روابط اجتماعی و رفتار ادما داره و کمتر از شرایط مذهبی و سیاسی حرفی میزنه در کل پویا و سر زنده است فعلا همین 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ مگه به تو فحش داده ازش انتقاد میکنی؟ نه ، ولي خُ من از اين حرفا بلت نيستم اگه حرف بد بشنوم چشم و گوشم باز ميشه ! 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ نه ، ولي خُ من از اين حرفا بلت نيستم اگه حرف بد بشنوم چشم و گوشم باز ميشه ! اره جون خودت! خب تو چجوری شنیدی؟؟کی برات تعریف کرد؟؟ 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ اره جون خودت! خب تو چجوری شنیدی؟؟کی برات تعریف کرد؟؟ هاااا... حالا تو پروفت ميگم! بذار تحليلشونو بكنن اسپمنگگگگگ ميشه اينجا ! 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ هاااا... حالا تو پروفت ميگم! بذار تحليلشونو بكنن اسپمنگگگگگ ميشه اينجا ! به منم بوگو :-" من اصن فوضول نیستم :w00: 1 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ من خیلییییییییییییی دوسش دارم ...خیلی قشنگ حرف میزنه و پستاشو میخونممهربونه و کم حرفه و از یکی از تاپیکاش فهمیدم صبوره و فک کنم خیلی خود خوری میکنه معلومه انتقاد پذیره....ولی من چیزی ازش ندیدم یا زیاد باهش برخورد نداشتم که بگم موفق باشی گلم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v مرسی عطر باروووون:aghosh: از کودوم تاپیکه فهمیدی؟ ممنونم که اومدی عزیز دلم:wubpink: ای جان زری عزیزم:aghosh: خب زری یه دخمل ناز مهربون خیلی دوست داشتنی کوشولو مودب خانوم و باشخصیت محجوب و متین منطقی با فکر کم حرف میزنه ولی سنجیده حرف میزنه در کل خیلی برام عزیزه واقعا دوستش دارم اوایل تو سایت ندیده بودمش به واسطه ی میلاد باهاش اشنا شدم و از این بابت خیلی خوشحالم (میلاد اگه هیچ حسنی نداشت حداقل یه خاصیت داشت اونم اینکه زری رو به ما معرفی کرد! :دی) مرسی عزیززززززززززززم چخد تعریف کردی الان کلی خجالت کشیدم منم خیلی خوشحالم که به واسطه ی میلاد باهاتون آشنا شدم پرانتزو خیلی باحال اومدی بیچاره میلینگ! خب من زیاد نمیشناسمش و زیاد برخورد نداشتم ولی حالا چون دعوت کردن گفتم بیام یه چی بگم به نظرم میاد کم حرف باشه. خیلی مودبه و خوب و منطقی صحبت میکنه. در همین حد شناخت دارم مرسی که اومدین:flowerysmile: آره درست تشخیص دادین کم حرف میزنم:shame: بله!!عرض شود که من همین الان متوجه شدم ایشون هم مثل بنده خودشون رو دست کم میگیرن..به همین مناسب ارادت خاصی پیدا کردم نسبت بهشون. انتقادی هم ندارم.. مجدد عرض ارادت :aghosh: وای مرسی مریم جونی:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v آره واقعا خود کم بینی دردیست بسی محمل و ناروا! 6 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ مهربونه :wubpink:سبزه و یه خورده مرموز!!! :banel_smiley_52: خیلی ممنون:wubpink: چرا فک میکنی مرموزم؟ نه خودم اصلا فک نمیکنم مروموز باشم دوست عزیز جون جونی خودم که خیلی خیلی دوسش دارم....:wubpink:منطقی،مودب ،خوب و مهربون....... قربونت برم من ستاره جونممممممممممممممم منم کلی دوست دارم:w70: زرررررررررررررررررررررررينگگگگگگگگ ني ني ِ كوشولوي مهربوووووووووووووون ....خيلي خيلي خوش اخلاقه ... اصن عصباني نميشه (بعضي وقتا كلافه ميشه ولي قاطي نميكنه) ، در عين مودب بودن شيطونو بازيگوشم هست ، دوست خيلي خوب و با معرفتي هم هست اينم انتقاد : موقع رانندگي اگه كسي راهشو ببُره بهش فُش ميده ! مرسی شادینگ کی کلافه شدم ولی خودم قاطی نکردم؟از کجا فهمیدینگ؟اعتراف کن واییی شادی آبروی مارو پیش خلق الله بردی! خو اون موقعیت یه استثنا بودش اگه زده بودیم بهش تا شب همون جا معطل بودم.فقط برای بی احتیاطی و خلاف کردن یه آدم بی احتیاط کلا خیلی رو رعایت کردن قانونای رانندگی حساسم هررزوم کلی اعصابم خورد میشه...:shame: چیز منفی ازت ندیدم عزیزم..اینم نکته مثبت وو یا منفی برخوردهای مجازی!! :4uboxsmiley: 6 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ جیجرررررررررررررههههههههه خیلی مهربونه هرکاری از دستش بربیاد به معنای واقعی کلمه دریغ نمیکنه به آخر همه افعالش آی ان جی اضاف میکنه همینا دیگه راستییییییییی کلا درس بخون نی نخسوزن موقع امتحان همینا دیگه بخیشو یادم نیس مرسی امینگ ممنون که اومدی درس نخوندن و اینارو خوب اومدی:shame: :flowerysmile: روحیه ادبی اهل احساس و شاعران ها با ادب و خوش برخورد خیلی از تاپیک های که مینویسه حالت روایت گونه از زندگی روز مره خودشو داره و این خیلی خوبه که تو نوشتن صداقت داشته باشی دقیقا نوع و دیدگا و طرز فکرشو نمی دونم اما بیشتر تکیه بر روابط اجتماعی و رفتار ادما داره و کمتر از شرایط مذهبی و سیاسی حرفی میزنه در کل پویا و سر زنده است فعلا همین خیلی ممنون آرش عزیز لطف کردی ممنونم درباره کم تر صحبت کردن از شرایط مذهبی: خیلی انتقادها دارم،با خیلی ها صحبت کردم،ولی تجربه بهم نشون داده که این حرفا نتیجه ای ندارن جز تیره و تار شدن روابط بین طرفین.اگر کسی واقعا برای خودش و زندگیش ارزش قائل باشه،الکی و کورکورانه دنبال عقایدو افکار دیگران راه نمیفته به این رسیدم که کسایی که بیش ترین تعصب هارو تو مسایل دینی دارن،کم ترین مطالعه و تحقیق رو داشتن و یا منابع اشتباهی رو خوندن.ولی در کل به عقاید کسی بی احترامی نمیکنم،چون هر کسی باید آزادانه تصمیم بگیره و با تصمیم خودش از زندگی خودش لذت ببره و شاید تاکید زیاد من روی پیشرفت روابط اجتماعی به خاطر اینه که تا یه جامعه به اونجایی که لیاقتشه نرسه،نمیتونه خوب و بدهارو تشخیص بده و باعث میشه که((دیگران)) به جاش تصمیم بگیرن... بازم مرسی آرش جان شما که اهل انتقاد هستی نظر خاصی نداری؟:flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ مرسی عطر باروووون:aghosh:از کودوم تاپیکه فهمیدی؟ ممنونم که اومدی عزیز دلم:wubpink: خواهش میکنم عزیزم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v از همون تاپیکی که رفته بودی مهمونی دوستای مادرتتون همونای که تازه به دوران بودن درس فکریدم؟ 3 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ زرررررررررررررررررررررررينگگگگگگگگ ني ني ِ كوشولوي مهربوووووووووووووون ....خيلي خيلي خوش اخلاقه ... اصن عصباني نميشه (بعضي وقتا كلافه ميشه ولي قاطي نميكنه) ، در عين مودب بودن شيطونو بازيگوشم هست ، دوست خيلي خوب و با معرفتي هم هست اينم انتقاد : موقع رانندگي اگه كسي راهشو ببُره بهش فُش ميده ! عه اومدم بگم شادی بش میگه زررررری خوشم میاد... عه دمت گرم راس میگه شادی فش میدی؟؟!! هان منم احساس کردم کم حرفی و ادبیات خاصه خودتو داری خب تحلیل شخصیتش میشه اینکه ناشناخته خاص ... نمیدونم خو تا حالا ندیدم اعصبانی شی حتی تو بحثا خیلی اروم برخورد میکنی.. معلومه از اون دسه ادمایی که خوشت نیاد از چیزی مثلا تاپیکی بدون نظر یا دنبال بحث بودن تاپیک میبندی ...(البته اینا حدسیات منه ..) عزت نفس بالای داری اینو واسه یکی از تاپیکات میگم همونن مهمونیه اگه اشتباه نکنم... همه ی اینا انتقاد بودااا نیای بگی پس انتقاد کو 5 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ خواهش میکنم عزیزم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v از همون تاپیکی که رفته بودی مهمونی دوستای مادرتتون همونای که تازه به دوران بودن درس فکریدم؟ اینا ندیده بودم پست قبلیو دادماااااااااااااا 3 لینک به دیدگاه
ترمه جون 1381 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ آشناییِ ما از دعوا تو یه تاپیک شروع شد.که با هم قرار گذاشتیم حال یکیو بگیریم. دختر خوبیه.پر از احساس.خیلی دوسش دارم.دختر خودمه. خیلی دوست دارم ببینمش.اما فعلن سعادت نداشتم. من بازم میام نظر میدم. 5 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ خواهش میکنم عزیزم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v از همون تاپیکی که رفته بودی مهمونی دوستای مادرتتون همونای که تازه به دوران بودن درس فکریدم؟ قلبون تو آره درس فکریدی... عه اومدم بگم شادی بش میگه زررررری خوشم میاد...عه دمت گرم راس میگه شادی فش میدی؟؟!! هان منم احساس کردم کم حرفی و ادبیات خاصه خودتو داری خب تحلیل شخصیتش میشه اینکه ناشناخته خاص ... نمیدونم خو تا حالا ندیدم اعصبانی شی حتی تو بحثا خیلی اروم برخورد میکنی.. معلومه از اون دسه ادمایی که خوشت نیاد از چیزی مثلا تاپیکی بدون نظر یا دنبال بحث بودن تاپیک میبندی ...(البته اینا حدسیات منه ..) عزت نفس بالای داری اینو واسه یکی از تاپیکات میگم همونن مهمونیه اگه اشتباه نکنم... همه ی اینا انتقاد بودااا نیای بگی پس انتقاد کو ای بابا....من بعدا با شادی یه صحبت خوصوصی دارم...:icon_pf (34):! مرسی مرسی!با این که زیاد با هم برخوردی نداشتیم ولی خیلی خوب تشخیص دادی قربونت برم عسل جون:flowerysmile: آشناییِ ما از دعوا تو یه تاپیک شروع شد.که با هم قرار گذاشتیم حال یکیو بگیریم.دختر خوبیه.پر از احساس.خیلی دوسش دارم.دختر خودمه. خیلی دوست دارم ببینمش.اما فعلن سعادت نداشتم. من بازم میام نظر میدم. واییی ترمه یادش به خیررر چه شبی بود!!آواتارتم گربه ی خوشجلت بود... مرسی عزیز دلم.ایشالا جور بشه حتما همو ببینیم البته من سعادت دیدن تورو داشتما... 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده