spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ این گفتار درراستای شناخت مشکلی ریشه دار دررفتارما ایرانی جماعت هست لطفا بسطش ندیم به یه گروه خاص متاسفانه تاریخ ایران گواهیست دردناک بر تکرار همیشگی این پارادایم رفتاری تقدیس شده! یکی از دوستان تعریف می کرد که سالها پیش در نماز جمعه تهران در کنار شعارهای همیشگی ، شعار جدیدی سر داده می شد با این مضمون : ای عفو بین الملل نوکر آمریکایی .این شعار را هم البته به خاطر محکومیت ایران در مورد حقوق بشر سر می داده اند . او هم از یک پیرمرد که در کنارش نشسته بود و با حرارت خاصی این شعار را تکرار می کرد ، می پرسد که راستی این عفو بین الملل دیگر کیست ؟ پیرمرد جواب می دهد : چه می دانم احتمالا یکی از همین لیبرالهایی است که دل امام را خون کرده ! عفو بین الملل البته همیشه چیزی بدی نبوده است . زمانی که بر ضد اسراییل اعلام موضع می کند وسربازان اسراییل در جنگ غزه را جنایت کار جنگی می خواند ، بچه خوبی است و اسمش در رسانه های ما زیاد تکرار می شود . اما وقتی بر علیه ما حرف زد دیگر نوکر آمریکا می شود . حکایت ویکی لیکس هم همین است . اولین سری اسناد را که منتشر کرد بر علیه آمریکا بود و کارهایی که در افغانستان و عراق کرده بود . در اینجا بود که ویکی لیکس یک قهرمان بود و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام .اما در سری دوم اسناد که باز هم به ضرر آمریکا بود ، اشاره ای به نقش ایران در بمب گذاری های عراق شده بود و در نتیجه تبدیل به موردی مشکوک شد . و نهایتا در افشاگری اخیرش که سیاست خارجی ایران و مواردی از مسائل داخلی را در برابر دیدگان همه قرار می دهد ، به درجه نوکری آمریکا نائل می شود و احتمالا در نماز جمعه بعدی این شعار را بشنویم که : ای ویکی لیکس خائن نوکر آمریکایی ! 20 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ مردم هرچیزی رو بشنون باور میکنن....واقعا حکایت این نوع حکومتا خیلی جالبه که چطور ملتها رو شستشوی مغزی میدن که هرچی اونا بگن درسته..مثل کتاب 1984(درست گفتم؟؟؟) 8 لینک به دیدگاه
mostafanokhodian 233 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ خوب دوست عزیز این یک روش انتشار اخبار هستش، مخلوط کردن اخبار صحیح در حجم زیاد به همراه اخبار غلط به منظور باور پذیر کردن اخبار غلط... که اکثراً قدرتهای رسانه ای دنیا انجام میدن و اخباری رو که به نفع خودشون باشه توش جای میدن تا بعداً ازش سوء استفاده کنند... حتی بعضاً در داخل هم همین کار صورت میگیره... 4 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ این گفتار درراستای شناخت مشکلی ریشه دار دررفتارما ایرانی جماعت هستلطفا بسطش ندیم به یه گروه خاص متاسفانه تاریخ ایران گواهیست دردناک بر تکرار همیشگی این پارادایم رفتاری تقدیس شده! یکی از دوستان تعریف می کرد که سالها پیش در نماز جمعه تهران در کنار شعارهای همیشگی ، شعار جدیدی سر داده می شد با این مضمون : ای عفو بین الملل نوکر آمریکایی .این شعار را هم البته به خاطر محکومیت ایران در مورد حقوق بشر سر می داده اند . او هم از یک پیرمرد که در کنارش نشسته بود و با حرارت خاصی این شعار را تکرار می کرد ، می پرسد که راستی این عفو بین الملل دیگر کیست ؟ پیرمرد جواب می دهد : چه می دانم احتمالا یکی از همین لیبرالهایی است که دل امام را خون کرده ! عفو بین الملل البته همیشه چیزی بدی نبوده است . زمانی که بر ضد اسراییل اعلام موضع می کند وسربازان اسراییل در جنگ غزه را جنایت کار جنگی می خواند ، بچه خوبی است و اسمش در رسانه های ما زیاد تکرار می شود . اما وقتی بر علیه ما حرف زد دیگر نوکر آمریکا می شود . حکایت ویکی لیکس هم همین است . اولین سری اسناد را که منتشر کرد بر علیه آمریکا بود و کارهایی که در افغانستان و عراق کرده بود . در اینجا بود که ویکی لیکس یک قهرمان بود و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام .اما در سری دوم اسناد که باز هم به ضرر آمریکا بود ، اشاره ای به نقش ایران در بمب گذاری های عراق شده بود و در نتیجه تبدیل به موردی مشکوک شد . و نهایتا در افشاگری اخیرش که سیاست خارجی ایران و مواردی از مسائل داخلی را در برابر دیدگان همه قرار می دهد ، به درجه نوکری آمریکا نائل می شود و احتمالا در نماز جمعه بعدی این شعار را بشنویم که : ای ویکی لیکس خائن نوکر آمریکایی ! یکی از بزرگترین مظاهر مسلمونی تهمت زدن و به نرخ روز بودنه. برا همینه که همیشه خدا عقب مونده اند. 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ خوب دوست عزیز این یک روش انتشار اخبار هستش، مخلوط کردن اخبار صحیح در حجم زیاد به همراه اخبار غلط به منظور باور پذیر کردن اخبار غلط... که اکثراً قدرتهای رسانه ای دنیا انجام میدن و اخباری رو که به نفع خودشون باشه توش جای میدن تا بعداً ازش سوء استفاده کنند... حتی بعضاً در داخل هم همین کار صورت میگیره... خب اونی هم که خبر رو منتشر می کنه می دونه چیکار می کنه تو میگی اونایی که برضد ایرانه غلطه و اونایی که برضد امریکا و اسراییله درسته درحالی که دیگری هم عکس اینو قبول داره مهم رسیدن یکسری اطلاعات به گوش مردمان هست . بعدا میشه اینارو کنار هم قرار داد و مقایسه کرد درواقع تحلیل کرد حالا هرکی به میزان توانایی خودش اما اینکه قدرتهای رسانه ای دنیا از اینا سواستفاده می کنند رو قبول دارم خود ویکی لیکس از نظر من شنونده یه منبع خبر مشکوک هست که یهویی تو دنیای رسانه قد علم کرد 6 لینک به دیدگاه
Gerdab 90 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ این گفتار درراستای شناخت مشکلی ریشه دار دررفتارما ایرانی جماعت هستلطفا بسطش ندیم به یه گروه خاص متاسفانه تاریخ ایران گواهیست دردناک بر تکرار همیشگی این پارادایم رفتاری تقدیس شده! یکی از دوستان تعریف می کرد که سالها پیش در نماز جمعه تهران در کنار شعارهای همیشگی ، شعار جدیدی سر داده می شد با این مضمون : ای عفو بین الملل نوکر آمریکایی .این شعار را هم البته به خاطر محکومیت ایران در مورد حقوق بشر سر می داده اند . او هم از یک پیرمرد که در کنارش نشسته بود و با حرارت خاصی این شعار را تکرار می کرد ، می پرسد که راستی این عفو بین الملل دیگر کیست ؟ پیرمرد جواب می دهد : چه می دانم احتمالا یکی از همین لیبرالهایی است که دل امام را خون کرده ! عفو بین الملل البته همیشه چیزی بدی نبوده است . زمانی که بر ضد اسراییل اعلام موضع می کند وسربازان اسراییل در جنگ غزه را جنایت کار جنگی می خواند ، بچه خوبی است و اسمش در رسانه های ما زیاد تکرار می شود . اما وقتی بر علیه ما حرف زد دیگر نوکر آمریکا می شود . حکایت ویکی لیکس هم همین است . اولین سری اسناد را که منتشر کرد بر علیه آمریکا بود و کارهایی که در افغانستان و عراق کرده بود . در اینجا بود که ویکی لیکس یک قهرمان بود و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام .اما در سری دوم اسناد که باز هم به ضرر آمریکا بود ، اشاره ای به نقش ایران در بمب گذاری های عراق شده بود و در نتیجه تبدیل به موردی مشکوک شد . و نهایتا در افشاگری اخیرش که سیاست خارجی ایران و مواردی از مسائل داخلی را در برابر دیدگان همه قرار می دهد ، به درجه نوکری آمریکا نائل می شود و احتمالا در نماز جمعه بعدی این شعار را بشنویم که : ای ویکی لیکس خائن نوکر آمریکایی ! این پارادایم رفتاری نیست دوست من! دشمن مداری و دشمن پنداری هم نیست. واقعا سیاست محض است. علم سیاست محض! بعضا رسانه های ما دچارگمراهی میشن که چطور فلان سیاست را منتقل بکنند. انقدر گمراه میشند که در انتقال خبر اشتباه میکنند و اعتماد بیننده نسبت به خود رو از دست میدند. اینکه سازمان ملل در قلب امریکاست جای بحثی نیست! اینکه همه ی زیر شاخه های سازمان ملل در قلب امریکا فعالیت میکنند و جلسه میگذارند غیر قابل انکار هستش. اینکه امریکا از سازمان ملل بصورت اشکار و واضح سوء استفاده ی ابزاری میکند غیر قابل انکار است! خب امریکا راحت سوء استفاده میکند اونوقت نمیتواند در رای سازمان ها دست داشته باشد؟! در کمیسیون حقوق زنان , عربستان صاحب کرسی میشود و یا رتبه اش بالاتر از ایران قرار میگیرد حال اونکه زنان عرب حتی حق رانندگی را هم ندارند!!!! اینها همگی بازیهای سیاسی است. نمونه ی کامل عملیات روانی بر علیه ملت و دولت است. اما موضوع ویکی لیکس. بنده شخصا فکر میکنم ویکی لیکس یک جوک تاریخی است! اما جوکی تلخ که در پی بر هم زدن معادلات سیاسی و افکار سیاستمداران دنیاست! امکان نداره اطلاعالت محرمانه با این طبقه بندی محرمانگی و سری توسط یه کمپانی لو بره! اونهم در کشوری مثل امریکا که سندها با دقت نگهداری میشند و دسترسی هر کسی به اونها امکان پذیر نیست اگر فری به اونها دسترسی پیدا کند قبل از تامل در مورد اطلاعات کشته میشود!!!! حال میبینیم ویکی لیکس روزانه در حال لو دادن اطلاعات محرمانه است و هر روز سخنگوی کاخ سفید و سخنگوی وزارت امور خارجه در حال گل گفتن و گل شنفتن و محکوم کردن هستند!! رئیس سازمان سی اّی ای هم معلوم نیست کجاست!! ویکی لیکس در پی برهم زدن افکار عمومی است. در پی برهم زدن معادلات سیاسی است. به اطلاعاتی که از تُرک ها داده دقت کنید. گفته اردوغان دارای حساب بانکی است!! همه میدانند که اردوغان به شدت توسط احزاب مخالف که نمونه ی اونها تندروهای ملی گراست یا نظامی ها کنترل میشود تا بهانه ایی برای کودتا پیدا کنند!!! یا یک سری جوک های دیگه در مورد کشور خود ما . ویکی لیکس قلب رابطه ی کشورهارو نشانه رفته. برخی از اطلاعاتش هم از منطق دور نیست اما برخی از اطلاعاتش بی منطقی صرف است. دقیقا حرفی که مصطفی گرامی گفتند صحیحه. مخلوط اطلاعات صحیح با اطلاعات غلط برای صحیح نشان دادن یا گمراه کردن افکار! 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ خوب دوست عزیز این یک روش انتشار اخبار هستش، مخلوط کردن اخبار صحیح در حجم زیاد به همراه اخبار غلط به منظور باور پذیر کردن اخبار غلط... که اکثراً قدرتهای رسانه ای دنیا انجام میدن و اخباری رو که به نفع خودشون باشه توش جای میدن تا بعداً ازش سوء استفاده کنند... حتی بعضاً در داخل هم همین کار صورت میگیره... این سیاست غالب شرکتهای بزرگ تبلیغاتی وبنگاههای رسانه ای هست یکی از بزرگترین مظاهر مسلمونی تهمت زدن و به نرخ روز بودنه. برا همینه که همیشه خدا عقب مونده اند. :icon_gol: من بحثم اصلا برای گروه خاصی نیست ولی کاملا با فرمایشتون موافقم خب اونی هم که خبر رو منتشر می کنه می دونه چیکار می کنه تو میگی اونایی که برضد ایرانه غلطه و اونایی که برضد امریکا و اسراییله درسته درحالی که دیگری هم عکس اینو قبول دارهمهم رسیدن یکسری اطلاعات به گوش مردمان هست . بعدا میشه اینارو کنار هم قرار داد و مقایسه کرد درواقع تحلیل کرد حالا هرکی به میزان توانایی خودش اما اینکه قدرتهای رسانه ای دنیا از اینا سواستفاده می کنند رو قبول دارم خود ویکی لیکس از نظر من شنونده یه منبع خبر مشکوک هست که یهویی تو دنیای رسانه قد علم کرد اونقدرا هم مشکوک نیست میشه ارزیابی خوبی از عملکردشون ووابستگیهاشون داشت این پارادایم رفتاری نیست دوست من!دشمن مداری و دشمن پنداری هم نیست. واقعا سیاست محض است. علم سیاست محض! بعضا رسانه های ما دچارگمراهی میشن که چطور فلان سیاست را منتقل بکنند. انقدر گمراه میشند که در انتقال خبر اشتباه میکنند و اعتماد بیننده نسبت به خود رو از دست میدند. اینکه سازمان ملل در قلب امریکاست جای بحثی نیست! اینکه همه ی زیر شاخه های سازمان ملل در قلب امریکا فعالیت میکنند و جلسه میگذارند غیر قابل انکار هستش. اینکه امریکا از سازمان ملل بصورت اشکار و واضح سوء استفاده ی ابزاری میکند غیر قابل انکار است! خب امریکا راحت سوء استفاده میکند اونوقت نمیتواند در رای سازمان ها دست داشته باشد؟! در کمیسیون حقوق زنان , عربستان صاحب کرسی میشود و یا رتبه اش بالاتر از ایران قرار میگیرد حال اونکه زنان عرب حتی حق رانندگی را هم ندارند!!!! اینها همگی بازیهای سیاسی است. نمونه ی کامل عملیات روانی بر علیه ملت و دولت است. اما موضوع ویکی لیکس. بنده شخصا فکر میکنم ویکی لیکس یک جوک تاریخی است! اما جوکی تلخ که در پی بر هم زدن معادلات سیاسی و افکار سیاستمداران دنیاست! امکان نداره اطلاعالت محرمانه با این طبقه بندی محرمانگی و سری توسط یه کمپانی لو بره! اونهم در کشوری مثل امریکا که سندها با دقت نگهداری میشند و دسترسی هر کسی به اونها امکان پذیر نیست اگر فری به اونها دسترسی پیدا کند قبل از تامل در مورد اطلاعات کشته میشود!!!! حال میبینیم ویکی لیکس روزانه در حال لو دادن اطلاعات محرمانه است و هر روز سخنگوی کاخ سفید و سخنگوی وزارت امور خارجه در حال گل گفتن و گل شنفتن و محکوم کردن هستند!! رئیس سازمان سی اّی ای هم معلوم نیست کجاست!! ویکی لیکس در پی برهم زدن افکار عمومی است. در پی برهم زدن معادلات سیاسی است. به اطلاعاتی که از تُرک ها داده دقت کنید. گفته اردوغان دارای حساب بانکی است!! همه میدانند که اردوغان به شدت توسط احزاب مخالف که نمونه ی اونها تندروهای ملی گراست یا نظامی ها کنترل میشود تا بهانه ایی برای کودتا پیدا کنند!!! یا یک سری جوک های دیگه در مورد کشور خود ما . ویکی لیکس قلب رابطه ی کشورهارو نشانه رفته. برخی از اطلاعاتش هم از منطق دور نیست اما برخی از اطلاعاتش بی منطقی صرف است. دقیقا حرفی که مصطفی گرامی گفتند صحیحه. مخلوط اطلاعات صحیح با اطلاعات غلط برای صحیح نشان دادن یا گمراه کردن افکار! اول سلام خب یه مدتی بود نبودم ونتونستم از نظراتتون بهره ببرم این پارادایم رفتاری نیست دوست من! متاسفانه به شدت درجوامع جهان سومی که ایران هم به نوعی از اعضای این جهان تحمیل شده هست تبدیل به پارادایم رفتاری شده ومثالی که زدم -البته نقل قول!-نه بخاطر زیر سوال بردن افکار گروهی خاص بلکه بررسی وتحلیل دلیل این رفتار درنزد ما ایرانیان بود اینها همگی بازیهای سیاسی است.نمونه ی کامل عملیات روانی بر علیه ملت و دولت است. با تمام گفته هاتون تا اینجا موافقم استفاده خوب وکاملی از سلطه وقدرتشون انجام میدن ولی راه درست مقابله با این سلطه چیه؟ مخلوط اطلاعات صحیح با اطلاعات غلط برای صحیح نشان دادن یا گمراه کردن افکار! خب حتی اگراین دید رو هم قبول کنم نمیشه از اسناد باارزشی که حتی درمورد امریکا بیرون داده بسادگی گذشت امریکا از این بازی سیاسی چه نفعی خواهد برد درحالیکه بیش از 90 درصد اسناد منتشره برضد خودش هست؟ موضوعی که دریک تاپیک دیگر درمورد ویکی لیکس وبرخورد دولتمردان امریکا با این موضوع داشتند اشاره داشتم تحدید امریکائیان توسط دولت از دسترسی به ویکی لیکس بود حتی اعتراضم به این بود که کشوری که منادی ازادی بیان میدونه خودش رو چطور قدغن میکنه تا کسی به این اناد حتی نگاه نکنه!! دایره ازادی بیان وازادی گردش اطلاعات تا چه حدی میتونه فراخ باشه؟ امیدوارم این دفعه منظورم رو بدون ابهام رسونده باشم موفق باشیم 7 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ ای ویکی لیکس خائن .... نوکر آمریکایی .... بیا دست مارو بگیر ببر همونجایی که نوکرشی:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Gerdab 90 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ این سیاست غالب شرکتهای بزرگ تبلیغاتی وبنگاههای رسانه ای هست :icon_gol: من بحثم اصلا برای گروه خاصی نیست ولی کاملا با فرمایشتون موافقم اونقدرا هم مشکوک نیست میشه ارزیابی خوبی از عملکردشون ووابستگیهاشون داشت اول سلام خب یه مدتی بود نبودم ونتونستم از نظراتتون بهره ببرم متاسفانه به شدت درجوامع جهان سومی که ایران هم به نوعی از اعضای این جهان تحمیل شده هست تبدیل به پارادایم رفتاری شده ومثالی که زدم -البته نقل قول!-نه بخاطر زیر سوال بردن افکار گروهی خاص بلکه بررسی وتحلیل دلیل این رفتار درنزد ما ایرانیان بود با تمام گفته هاتون تا اینجا موافقم استفاده خوب وکاملی از سلطه وقدرتشون انجام میدن ولی راه درست مقابله با این سلطه چیه؟ خب حتی اگراین دید رو هم قبول کنم نمیشه از اسناد باارزشی که حتی درمورد امریکا بیرون داده بسادگی گذشت امریکا از این بازی سیاسی چه نفعی خواهد برد درحالیکه بیش از 90 درصد اسناد منتشره برضد خودش هست؟ موضوعی که دریک تاپیک دیگر درمورد ویکی لیکس وبرخورد دولتمردان امریکا با این موضوع داشتند اشاره داشتم تحدید امریکائیان توسط دولت از دسترسی به ویکی لیکس بود حتی اعتراضم به این بود که کشوری که منادی ازادی بیان میدونه خودش رو چطور قدغن میکنه تا کسی به این اناد حتی نگاه نکنه!! دایره ازادی بیان وازادی گردش اطلاعات تا چه حدی میتونه فراخ باشه؟ امیدوارم این دفعه منظورم رو بدون ابهام رسونده باشم موفق باشیم بزرگترین سود سیاسی حاصل از لو رفتن این اطلاعات بچه گانه به جیب اسرائیل رفت! تشریف ببرید و اطلاعات رو نگاه کنید. تک تک این اطلاعات به نفع سیاست خارجی اسرائیل رقم خرد. این اطلاعات سیاست خارجی اعراب رو با اسرائیل هم سو نشان داد. یک سری از کشورهارو خطرناک القا کرد و.. این موضوع دقیقا تصاحب افکار مردم بود. نمیدونم موفق شد یا نه اما در هر صورت سیاستی بود که انجام شد . دوست خوبم یادت باشه بعضا مجبور میشی برای رسیدن به یک هدف دو هدف رو بیخیال بشی! امریکایی ها معتقدن برای بالا ماندن قیمت گندم باید اون رو ریخت تو اقیانوس! معتقدن برای امنیت امریکا میتوان یک ایالت را نابود کرد! 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ بزرگترین سود سیاسی حاصل از لو رفتن این اطلاعات بچه گانه به جیب اسرائیل رفت!تشریف ببرید و اطلاعات رو نگاه کنید. تک تک این اطلاعات به نفع سیاست خارجی اسرائیل رقم خرد. این اطلاعات سیاست خارجی اعراب رو با اسرائیل هم سو نشان داد. یک سری از کشورهارو خطرناک القا کرد و.. این موضوع دقیقا تصاحب افکار مردم بود. نمیدونم موفق شد یا نه اما در هر صورت سیاستی بود که انجام شد . دوست خوبم یادت باشه بعضا مجبور میشی برای رسیدن به یک هدف دو هدف رو بیخیال بشی! امریکایی ها معتقدن برای بالا ماندن قیمت گندم باید اون رو ریخت تو اقیانوس! معتقدن برای امنیت امریکا میتوان یک ایالت را نابود کرد! بسیار ممنون از دقت وحوصلتون ولی یکی دوتا سوال کوچولو هم پرسیده بودم کاش درمورد اونا هم نظر میدادید لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ البته اینم همون تاپیکی که ذکر خیرش شد لینک لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ نکته قابل توجه این هست که این اطلاعات فوق محرمانه و یا فوق سری نیست. یعنی یک نفر تو ارتش که درجه خیلی بالایی نداره میتونستی در بعضی از شرایط بهشون دسترسی داشته باشه. لینک به دیدگاه
mostafanokhodian 233 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ خب اونی هم که خبر رو منتشر می کنه می دونه چیکار می کنه تو میگی اونایی که برضد ایرانه غلطه و اونایی که برضد امریکا و اسراییله درسته درحالی که دیگری هم عکس اینو قبول دارهمهم رسیدن یکسری اطلاعات به گوش مردمان هست . بعدا میشه اینارو کنار هم قرار داد و مقایسه کرد درواقع تحلیل کرد حالا هرکی به میزان توانایی خودش اما اینکه قدرتهای رسانه ای دنیا از اینا سواستفاده می کنند رو قبول دارم خود ویکی لیکس از نظر من شنونده یه منبع خبر مشکوک هست که یهویی تو دنیای رسانه قد علم کرد من میگم؟ من کجا گفتم؟! اگر هم قبلاً اسنادی منتشر میشد و برخی نقلش میکردن به عنوان رسوایی به خاطر این بود که هنوز هدف این کار مشخص نبود، در حقیقت یه عده گول میخوردن، هنوز هم هدفش مشخص نیست ولی دوستمون به مطلب خوبی اشاره کردن حتی 1 سند به ضرر اسراییل منتشر نمیشه، خوب مسلمه یه جای کار بو میده!!!! تا قبل از این هنوز مشخص نبود که شاید نقشه ای در کار باشه و خبرگزاری ها و افراد به عنوان یک سری اسناد درست ازش یاد می کردند، ولی الآن دیگه نه، الآن اگر کسی بیاد و یه سری اسنادش رو که به نفعه قبول کنه و یه سری دیگه رو نه، این میشه پارادایم رفتاری، در حالت قبلی که مشخص نبود زوایای کار، نیشمه اسمش رو گذاشت پارادایم.... که البته برخی از سیاسیون همین دو سه روز پیش همین پارادایم رفتاری رو مرتکب شدند در مصاحبشون... 2 لینک به دیدگاه
mostafanokhodian 233 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ این سیاست غالب شرکتهای بزرگ تبلیغاتی وبنگاههای رسانه ای هست خوب این الآن مشخص شده که ممکنه دستهایی پشت پرده باشه، قبلاً این مشخص نبود که بتونیم بهش لقب "پارادایم رفتاری تقدیس شده" بدیم.... 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ خوب این الآن مشخص شده که ممکنه دستهایی پشت پرده باشه، قبلاً این مشخص نبود که بتونیم بهش لقب "پارادایم رفتاری تقدیس شده" بدیم.... مشخص نبود؟ بتونیم؟ مرجعیت این تشخیص برعهده کیه؟ خوب یابد افکارشون رو کاری ندارم ولی حداقل تو حافظه تاریخی من نامهای زیادی برای این پارادایم تقدیس شده قطار میشه مصدق پیشه وری منتظری شریعتمداری فقط معاصرارو گفتم که همشون هم بد هستند حالا یخورده بریم عقب از این نمونه ها زیادن ما کنون را بنگریم وحال را! 2 لینک به دیدگاه
mostafanokhodian 233 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ مشخص نبود؟بتونیم؟ مرجعیت این تشخیص برعهده کیه؟ خوب یابد افکارشون رو کاری ندارم ولی حداقل تو حافظه تاریخی من نامهای زیادی برای این پارادایم تقدیس شده قطار میشه مصدق پیشه وری منتظری شریعتمداری فقط معاصرارو گفتم که همشون هم بد هستند حالا یخورده بریم عقب از این نمونه ها زیادن ما کنون را بنگریم وحال را! مرجعیت این تشخیص بر عهده شخص خاصی نیست ، بر عهده افکار عمومیه، الآن تقریباً مطلعین می دونند که این قضیه یه جاش بو میده، کسی واسشون مشخص نکرده خودشون فهمیدن... نه قبلاً این حرف هایی که الآن میزنن نبود، بود؟ الآن خود شما هم معتقدید این ممکنه یه بازی رسانه ای توسط بنگاه های تبلیغاتی باشه، در حالی که قبلاً نمی تونستید با این قطعیت بگید... این یعنی مشخص شدن نقشه ها در گذر زمان..... سیاست اصلاً یعنی همین.... اون افراد رو هم نظری ندارم چون می ترسم بر خلاف گفته خودتون بشه مبنی بر اینکه قصدتون گروه خاصی نیست... 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ مرجعیت این تشخیص بر عهده شخص خاصی نیست ، بر عهده افکار عمومیه، الآن تقریباً مطلعین می دونند که این قضیه یه جاش بو میده، کسی واسشون مشخص نکرده خودشون فهمیدن... نه قبلاً این حرف هایی که الآن میزنن نبود، بود؟ الآن خود شما هم معتقدید این ممکنه یه بازی رسانه ای توسط بنگاه های تبلیغاتی باشه، در حالی که قبلاً نمی تونستید با این قطعیت بگید... این یعنی مشخص شدن نقشه ها در گذر زمان..... سیاست اصلاً یعنی همین.... اون افراد رو هم نظری ندارم چون می ترسم بر خلاف گفته خودتون بشه مبنی بر اینکه قصدتون گروه خاصی نیست... افکار عمومی؟ افکار عمومی با چه معیارهایی قابلیت تشخیص پیدا میکنند؟ با غسل دادن قند درون چایی برای پاک شدن قند عوامل بیگانه؟ یا گرفتن حاجت از چنار عباسعلی؟ میبینید افکار عمومی به سادگی قابلیت فریب دارند وقتی جامعه تک صدایی بشه وروشنفکران مجیز گو باشند افکار عمومی تحت اثر تبلیغات براحتی همه چیزرو باور میکنند بزرگترین پارادایم تقدیس شده رو میتونید با کمی مطالعه درتاریخ مشروطه گواه خودتون بگیرید من فکرنمیکنم ادله بیشتری برای تایید حرفم نیاز باشه مگر اینکه شما ادله محکمتری درردش داشته باشید چرا میترسید بگید ما هم جزو همین ملت با همین عیب هستیم اعتراف به درد به نظر من بهتر از پنهان کردنش با رخ زرد هست! همیشه یه جایی از هرقضیه ای بو میده این یک ایدئولوژی اشناست والبته قابل بحث من قبلا هم گفتم موافق انتشار ازاد وگردش ازاد جریان اطلاعات هستم وتزلزلی درگفته هام یادم نمیاد ممنون میشم جایی یادم رفته باشه وبه خاطر منم بیاری 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ افکار عمومی؟افکار عمومی با چه معیارهایی قابلیت تشخیص پیدا میکنند؟ با غسل دادن قند درون چایی برای پاک شدن قند عوامل بیگانه؟ یا گرفتن حاجت از چنار عباسعلی؟ میبینید افکار عمومی به سادگی قابلیت فریب دارند وقتی جامعه تک صدایی بشه وروشنفکران مجیز گو باشند افکار عمومی تحت اثر تبلیغات براحتی همه چیزرو باور میکنند بزرگترین پارادایم تقدیس شده رو میتونید با کمی مطالعه درتاریخ مشروطه گواه خودتون بگیرید من فکرنمیکنم ادله بیشتری برای تایید حرفم نیاز باشه مگر اینکه شما ادله محکمتری درردش داشته باشید چرا میترسید بگید ما هم جزو همین ملت با همین عیب هستیم اعتراف به درد به نظر من بهتر از پنهان کردنش با رخ زرد هست! همیشه یه جایی از هرقضیه ای بو میده این یک ایدئولوژی اشناست والبته قابل بحث من قبلا هم گفتم موافق انتشار ازاد وگردش ازاد جریان اطلاعات هستم وتزلزلی درگفته هام یادم نمیاد ممنون میشم جایی یادم رفته باشه وبه خاطر منم بیاری همین افکار عمومی ها بودند که میخواستند گالیله رو دار بزنند. امروز هم با دروغگوئیهای آشکاری که در رسانه ها میبینیم پی میبریم که این افکار عمومی تا چه حد هالو تشریف دارند که همه چی رو قبول میکنند. 2 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ ممنون از تاپیک خوبتون...بله کاملا درست فرمودید... دقیقا در خیلی از مسـائل به همین صورت عمـل میشود ولی ایـن ویکی لـیکس دیگه واقـا نوبرش بود....اول یه طوری سرودست شکوندن براش وبعد یک دفعه اینطور شد عامل فلان سازمان و بهمان کشور... اصلا کاری به اون ندارم که عامل جایی یا کسی هست یا نه همونطور که استارتر فرمودن هدف نقد خودمون هست یه مثال دیگه... اگر یادتون باشه زمان انتخابات آمریکا بعضی ها گفتند" من فکر نمیکنم اجازه بدهند کسی مثل اقای اوباما رییس جمهور شود و..." کلا به این میگن موضع گیری انفعالی و عدم دور اندیشی و درک صحیح از اوضاع از این مثالها خیلی زیاد است.... خوب و اما چاره چیه؟ ساعتها میشه در مورد این بحث کرد... ولی اگر همه چیز در جای درستش قرار بگیره-مفهوم عدالت از دیدگاه امام علی- این اتفاقات هیچ کدوم نمیفته... یعنی از کسی که سواد و هوش و استعداد داره بهش میدون داده بشه ... نیاز به هیچ توصیه و چیز اضافه هم نداره. خودش درست عمل میکنه... ولی اگر همچین کسایی محروم بشن و مثلا به جاش به یه فرد چاپلوس یا موافق با سیاستهای اون زمان خاص! میدان داده بشه عاقبتش همین میشه و کشور ضرر میکنه 1 لینک به دیدگاه
mostafanokhodian 233 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ افکار عمومی؟افکار عمومی با چه معیارهایی قابلیت تشخیص پیدا میکنند؟ با غسل دادن قند درون چایی برای پاک شدن قند عوامل بیگانه؟ یا گرفتن حاجت از چنار عباسعلی؟ میبینید افکار عمومی به سادگی قابلیت فریب دارند وقتی جامعه تک صدایی بشه وروشنفکران مجیز گو باشند افکار عمومی تحت اثر تبلیغات براحتی همه چیزرو باور میکنند بزرگترین پارادایم تقدیس شده رو میتونید با کمی مطالعه درتاریخ مشروطه گواه خودتون بگیرید من فکرنمیکنم ادله بیشتری برای تایید حرفم نیاز باشه مگر اینکه شما ادله محکمتری درردش داشته باشید چرا میترسید بگید ما هم جزو همین ملت با همین عیب هستیم اعتراف به درد به نظر من بهتر از پنهان کردنش با رخ زرد هست! همیشه یه جایی از هرقضیه ای بو میده این یک ایدئولوژی اشناست والبته قابل بحث من قبلا هم گفتم موافق انتشار ازاد وگردش ازاد جریان اطلاعات هستم وتزلزلی درگفته هام یادم نمیاد ممنون میشم جایی یادم رفته باشه وبه خاطر منم بیاری برای روشن شدن منظورم یه سوال میپرسم تا بعداً نتیجه گیری کنم: الآن به نظر شما ویکی لیکس جریان آزاد اطلاعاتیه بدون هیچ وابستگی به جای خاصی یا پشتش بنگاه های تبلیغاتی وابسته قرار داره؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده