R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ یکی به من بیچاره کمک کنهههههههههههه چی شده ؟ 2 لینک به دیدگاه
bahar_68 411 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ معمارا این جا خاطراتشونو میگن یاد خودم میوفتم.پرکارترین طرح ،طرح 5 بود .تو 72 ساعت فقط 4ساعت خوابیدم.با این حال 2 تا از شیتامو 5مین قبل تحویل پلات گرفتمچه روزی بود 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ منم که فردا تحویل دارم , از 6 تا بلوک؛1 بلوک کوچیکم مونده ؛ ماکت حجمیم مونده ، 3 تا پرسپکتیو مونده :putertired: لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ منم که فردا تحویل دارم ,:imoksmiley: از 6 تا بلوک؛1 بلوک کوچیکم مونده ؛ ماکت حجمیم مونده ، 3 تا پرسپکتیو مونده :putertired: خسته نباشی گلم ، ایشالله که به موقع تمومش میکنی :hapydancsmil::flowerysmile::w14: 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ منم که فردا تحویل دارم ,:imoksmiley: از 6 تا بلوک؛1 بلوک کوچیکم مونده ؛ ماکت حجمیم مونده ، 3 تا پرسپکتیو مونده :putertired: ای جونم ونوسییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی ایشاالله نمرت خووب بشههههههههههههههههه فردا چندمه؟ 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ چی شده ؟ 7 مرداد یه تحویل دارم که قرار بود اخره شهریور باشه یهو استادمون اومده میگه دارم میرم کانادا کاراتون و بیارین تحویل بدین!!! نه سر کلاس کرکسیون کرده نه طرحامون درست حسابی در اومده اومده خوش و بش کرده و رفته هر نیم ساعت یه بارم که ریست میشه یادش میره ما چه کلاسی هستیم!!!! فک کنم با این وضع کار و داره نزدیک دوماهم زودتر تحویل میگیره نمیدونم چی بهش تحویل بدم! داخل یه مجموعه تاریخی باید یه مجموعه تقریبا مدرن طراحی کنم که شامل کافه رستوران،بوفه و نمایشگاه صنایع دستی باشه 4 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ 7 مرداد یه تحویل دارم که قرار بود اخره شهریور باشه یهو استادمون اومده میگه دارم میرم کانادا کاراتون و بیارین تحویل بدین!!! نه سر کلاس کرکسیون کرده نه طرحامون درست حسابی در اومده اومده خوش و بش کرده و رفته هر نیم ساعت یه بارم که ریست میشه یادش میره ما چه کلاسی هستیم!!!! فک کنم با این وضع کار و داره نزدیک دوماهم زودتر تحویل میگیره نمیدونم چی بهش تحویل بدم! داخل یه مجموعه تاریخی باید یه مجموعه تقریبا مدرن طراحی کنم که شامل کافه رستوران،بوفه و نمایشگاه صنایع دستی باشه عجب استادی به خودت استرس وارد نکن عزیزم , از همین امروز شروع کن به کار کردن تا وقتی زمان دقیق تحویل مشخص بشه بهت فشار نیاد . به خودت هم تلقین نکن که نمیتونی , مطمئن باش اگر اراده کنی حتما حتما تموم میشه انشالله که استادتون همون شهریور کار رو تحویل بگیره :ws21: 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ عجب استادی به خودت استرس وارد نکن عزیزم , از همین امروز شروع کن به کار کردن تا وقتی زمان دقیق تحویل مشخص بشه بهت فشار نیاد . به خودت هم تلقین نکن که نمیتونی , مطمئن باش اگر اراده کنی حتما حتما تموم میشه انشالله که استادتون همون شهریور کار رو تحویل بگیره :ws21: مدیر گروه بهش زنگ زده گفته بچه ها نمیرسن کارو تحویل بدن یه کم بهشون وقت بیشتر بدین قبول نکرده میگه دارم میرم دیگه هم شاید برنگردم :icon_razz: موضوع اینه که دیروز یه تحویل دیگه داشتم تازه امروز نشستم ببینم چکار باید بکنم! 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ مدیر گروه بهش زنگ زده گفته بچه ها نمیرسن کارو تحویل بدن یه کم بهشون وقت بیشتر بدینقبول نکرده میگه دارم میرم دیگه هم شاید برنگردم :icon_razz: موضوع اینه که دیروز یه تحویل دیگه داشتم تازه امروز نشستم ببینم چکار باید بکنم! انشالله که از پسش بر میای عزیزم , همیشه اول کار سخته و اینکه ببینی باید چه کار کنی ولی وقتی قدم اول رو برداری همه چیز پشت سر هم درست میشه 4 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ انشالله که از پسش بر میای عزیزم , همیشه اول کار سخته و اینکه ببینی باید چه کار کنی ولی وقتی قدم اول رو برداری همه چیز پشت سر هم درست میشه هههمممم سعی میکنم 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ اره عزیزم... مینایی راس میگه.. بشین قشنگ رووش فکر کن کلی وقت داری استرس هم نگیر همین که قدم اولو برداری بقیش حله 5 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ خسته نباشی گلم ، ایشالله که به موقع تمومش میکنی :hapydancsmil::flowerysmile::w14: مرسییییییییییی عزییییییییزم :aghosh: ای جونم ونوسیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییایشاالله نمرت خووب بشههههههههههههههههه:hapydancsmil: فردا چندمه؟ ایشااااااااااللله فردا 4 مرداد 1391 میباشد مدیر گروه بهش زنگ زده گفته بچه ها نمیرسن کارو تحویل بدن یه کم بهشون وقت بیشتر بدینقبول نکرده میگه دارم میرم دیگه هم شاید برنگردم :icon_razz: موضوع اینه که دیروز یه تحویل دیگه داشتم تازه امروز نشستم ببینم چکار باید بکنم! ناراحتی نداره,همه همکلاسیاتم وضع کاراشون مثل توئه دیگه لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ هههمممم سعی میکنم ای بابا من فکر میکردم کارشناسی اینجوریه.......... ارشد انگاری بدتره........البته به استاد برمیگرده........... (با استاده هستم ) ایشالله به خوبی تموم بشه، تا هرجا تونستی کاملش کن،امیدوارم لااقل تو نمره دادن با انصاف باشه) موفق باشی ،الان نگی ما درکت نمیکنیم ، دقیقا واسه دوتا پروژه من اینجوری شدم،هرجور بود رسوندم،یکی طرح بود،یکی هم پروژه معماری اسلامی...........) اما کلا کار طراحی وقت بره ............. موفق باشی........ :icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
hayatgostar 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۱ سلام به همه ; دست نذار رو دلم که خونه از دست این دقیقه 90 موقع تحویل. امیدوارم و دوست دارم که این ترم 2 روز قبل از تحویل شیت و ماکت و همه چی بسته باشه.......... ان شاالله البته به قول دوستمون همش به خاطر اینه که منتظر ایده جدید هستیم که کارمون بهتر بسته شه........ اما دریغ از این که بهتر که نشد هیچ از استرس و بی خوابی هم مدام میگی ای کاش هیچ وقت نمیومدی رشته معماری!!!!!!!!!!! درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ من دیگه چی بگم که پایان نامم دقیقه نودی شد 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ من با این تاپیک با انجمن نواندیشان آشنا شدم....یادش بخیر نزدیک به دو سال پیش.... و با راهنمایی های مهناز خانوم مدیر اسبق تالار معماری راه و رسم حضور در یک فروم اینترنتی رو یاد گرفتم....قبلش اصلا نمی دونستم فعالیت مجازی چیه.... بگذریم از این نوستالژی.... همیشه ما یک چیزهایی تو ذهنمون هست که می خواهیم تو طرح یا کارمون اجرا بکنیم..همیشه هم تو ذهنمون یک برنامه داریم.... و جالب اینکه همه چی تو ذهنمون به صورت کامل هست و در بالاترین سطح... وقتی می آییم به اجرا برسیم....وقتمون می ره سمت یک قسمت و رسوندن اون به اون کاملی که در ذهنمون بود... و در نهایت با کم اومدن وقت...به نازل ترین سطح هم راضی می شیم... و به این حد می رسیم که فقط.." کار برسه به پلات صبح".... یا خدا کنه استاد بندازه عصر تحویل پروژه رو من فقط یک پرسپکتیو خارجی هم بزنم.... بیشتر مواقع کمال گرایی زیاد ذهنی دلیلش هست... 7 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ من که اینقده توو پروژه هام دقیقه نود بودم که کلِ زندگیم دقیقه نود شده 5 لینک به دیدگاه
α.ž.ה.α.$ 517 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مـن خـودم همیـشـه سعی میکنـم کارای پـروژمو زود انجام بدم که دقیقـه 90 نشـه امـا خـو چون دوس دارم پـروژم بی عیـب و نقـص باشـه همیـشه تا آخـرین لحظه روش کار می کنـم:girl_yes2: 2 لینک به دیدگاه
Dark Shadow 290 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ای بـــــــــــــــــابـــــــــــــــــــــــا من فکر می کردم فقط خودم دقیقه نودیم..... الان به خودم امیدوار شدم.... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده