رفتن به مطلب

مسابقه ي بهترين تصاوير مهندسي پزشكي-راند دوم :دي

كدوم تصوير رو انتخاب ميكنين؟  

26 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. كدوم تصوير رو انتخاب ميكنين؟

• 3
    • 5
    • 2
    • 1
    • 3
    • 3
    • 1
    • 2
    • 1
    • 5

ارسال های توصیه شده

دوستان عزيز سلااااااااااااااام

hapydancsmil.gif

خب نوبت مسابقه ي بهترين تصاوير مهندسي پزشكي شد.

pokal.gif

به نظر من همه ي تصاويري كه دوستان فرستادن عالي هستن و همه شايسته ي برنده بودن :icon_gol::icon_gol::icon_gol:

با توجه به اينكه استقبال شديد بود و هيچ كدوم از دوستان هم حاضر نميشدن اولويت بندي كنن :w00:، من تصاويري كه فك كردم در كنار زيبايي بار علمي بيشتري داره و چيزاي بيشتري ميتونيم ازشون ياد بگيريم رو اينجا ميذارم

با تشكر از همكاريتون عكسايي كه دوستان فرستادن رو من همراه يه توضيح مختصر ميذارم اينجا

شما انتخاب كنين كه كدوم بهترينه

:w16:

تصور اول

پاي مصنوعي براي فيل...

ldsd8alrntn7h14p0n.jpg

تصوير دوم

دست مصنوعي كه براي افرادي كه از بازو دستشون قطع شده به كار ميره. اين دست يكي از جديد ترين انواع اين تكنولوژي هست كه با داشتن مفاصل انگشتان و قابليت حركت همه ي اونا گام بزرگي در جهت پيشرفت اين تكنولوژي و نزديك شدنش به دست واقعي محسوب ميشه.

:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

n53us1qa9ybwz1y7ra.jpg

تصوير سوم

پروتز زانو . سمت چپ مدلي از زانوي واقعي رو ميبينيد و سمت راست هم پروتز كاملش رو ميبينيد. اين پروتز يكي از پيشرفته ترين پروتز هايي هست كه تا الآن ساخته شده چون تاندون ها رو هم توي اين پروتز آوردن و راه رفتن براي بيمار خيليييييييي ساده تر از پروتز هاي ديگه شده.

:ws17:

7m01v8yckpeze65z7n.jpg

تصوير چهارم

هرساله دانشجویان و متخصصین در زمینه های زیستی و پزشكي در آمریکا گرد هم میان تا با توجه به نیازهای روز دانش پزشکی، جدید ترین ابزارهای به درد بخور رو ارائه بدن. این رقابتها به نام BMEidea معروفند. ملاک انتخاب در این رقابتها علاوه بر مورد نیاز بودن طرح، قابلیت عرضه تجاری و تولید صنعتی اون هم هست. این وسیله رو دانشگاه سینسیناتی معرفي كرده كه برای جراحیهای اوروژنیتال (ادراری-تناسیل) ابداع شده است و کمک می کند که بدون نیاز به بریدن های بیشتر (و در نتیجه عوارض بیشتر بعد از عمل) جراح به بافتهای عمقی دید و دسترسی داشته باشد

:icon_gol::w00::icon_gol:

4qumcs1tra3h7h6sbas.jpg

تصوير پنجم

توي اين تصوير يه اتاق عكل كاملا مدرن رو ميبينيم كه همه ي تجهيزات تشخيصي و درماني رو در كنار هم داره. تصويري كه توي اون مانيتور ميبينيم هم ميتونه به صورت همزمان با جراحي مسير درست رو به جراح نشون بده و دقت جراحي رو چندين برابر كنه

l117av9ajzu0amsjxtct.jpg

تصوير ششم

پای مصنوعی که از انرژی ذخیره شده تو خودش-بر اثر وزن- برای کمک به حرکت استفاده میکنه در حالت عادی پای مصنوعی باعث افزایش 23 تا 27 درصدی انرژی میشه که با استفاده از این سیستم میشه 14 درصد. به عبارت دیگه اين پا انرژی رو ذخیره میکنه. توي اين تصوير ميتونيد ببينيد كه چه ميكنهههه :ws3:

(اين تصوير اول تو مسابقه نيست و صرفا توضيحه. تصوير زيريه تو مسابقه ميباشد )

y3nshfyi6sulfztaay43.png

:4chsmu1:

kzqvkjjkhzxysbjbk73y.jpg

تصوير هفتم

يكي از شاخه هاي خيلي مهم مهندسي پزشكي، پزشكي از راه دور هست كه توي اون پزشك ميتونه از طريق اطاعاتي كه عموما داراي فرمت دايكام هستن پروسه ي درمان رو كنترل كنه. اين علم اونقدر پيشرفت كرده كه جراخي رو هم از راه دور ميشه انجام داد. تصويري كه ميبينيد يه ربات مخصوص جراحي از راه دور هست كه جراحي هاي حساسي رو با دقت خيلي بالا انجام ميده

:ws3:

ysndvcbx47ln6hfacwx.jpg

تصوير هشتم

خب اين عكس يه سري تبعات هم داره. اين تصويري كه ميبينيد محدود به اين قسمت نميشه. اين تصوير در واقع كلاهي هست كه براي ويلچر هايي كه با مغز كنترل ميشن به كار ميره.

در واقع اون نقطه هايي كه روش هستن همه الكترود هاي الكترو انسفالوگرافي هستن كه سيگنال هاي مغزي رو به ويلچر ميرسونن و حركت اون هم از اين طريق انجام ميشه.

اين دستگاه ها mind-controlled wheel chairs گفته ميشن و براي افرادي كه دستاشون هم ناتواني داره يه راه حل خيلي بزرگ محسوب ميشه.

xd3nehjtq1zm299n0i3n.jpg

تصوير نهم

اين تصوير هم يه نماي خيلي نزديك و واضح از بازو هاي جراحي ربات داوينچي هستن كه معرف همگان ميباشند.

:4chsmu1:

nvd1zhyjlwchobfs3jb.jpg

تصوير دهم

اين تصوير هم يه قلب مکانیکی رو که به دریچه‌های یک دستگاه موسیقی فلزی وصل شده، نشان می‌ده. عکاس، قلب رو به یک ماشین مصنوعی تشبیه کرده. (عکس: بیل مک کانکی)

ugr7bs9b03kzcjogilxs.jpg

من سعي كردم انتخاب ها عادلانه باشه. تصاوير ديگه ي دوستان رو هم اگه مايل باشن براي سري هاي بعد مسابقه براشون نگه ميداريم :icon_gol::icon_gol::icon_gol:

بازم واقعا متشكرم كه اينقدر تصاوير زيبايي فرستادين.

• Like 25
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 60
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

خب اين عكس يه سري تبعات هم داره. اين تصويري كه ميبينيد محدود به اين قسمت نميشه. اين تصوير در واقع كلاهي هست كه براي ويلچر هايي كه با مغز كنترل ميشن به كار ميره.

در واقع اون نقطه هايي كه روش هستن همه الكترود هاي الكترو انسفالوگرافي هستن كه سيگنال هاي مغزي رو به ويلچر ميرسونن و حركت اون هم از اين طريق انجام ميشه.

اين دستگاه ها mind-controlled wheel chairs گفته ميشن و براي افرادي كه دستاشون هم ناتواني داره يه راه حل خيلي بزرگ محسوب ميشه.

xd3nehjtq1zm299n0i3n.jpg

اينو من قبلا" ديده بودم خيلي شگفت انگيزه ! :ws37:

البته فك كنم هنوز به مرحله ي توليد انبوه نرسيده باشه ، نه ؟ :ws52:

• Like 4
لینک به دیدگاه
من از اون اتاق جراحیه خیلی خوشم اومد!

راستی اسم عکاس تصویر دهم : بیل مکانیکیه واقعا!!؟ :ws52:

واقعا پيشرفته هست و يه مقدارم دور از دسترس ما... :hanghead:

مكانيكي نوشته شده اونجا؟ :banel_smiley_4:

دوستان ديگه چرا راي نميدن؟ :w58:

• Like 4
لینک به دیدگاه

اينو من قبلا" ديده بودم خيلي شگفت انگيزه ! :ws37:

البته فك كنم هنوز به مرحله ي توليد انبوه نرسيده باشه ، نه ؟ :ws52:

خب در واقع هنوز نتونستن ميزان هزينه رو پايين بيارن كه مقرون به صرفه باشه. دارن روش كار مي كنن كه به مرحله اي برسه كه در عين با كيفيت بودن قيمت مناسبي هم داشته باشه.

به اميد اون روز... :icon_gol:

دوستان من امشب يه مقدار خسته بودم ولي لازم بود كه اين تاپيك زده بشه. اگه اشتباهي توي نوشته ها ديديد ببخشيد من واقعا 0032.gif

• Like 7
لینک به دیدگاه
جون انتخاب سخته:ws3:تا کی وقته؟

حالا حالا ها وقت هست :ws17:

اولش فک کردم داری شوخی میکنی اسمشو! بعد دقت کردم دیدم چقده شبیه بیل مکانیکیه اسمش!!!! w58.gif

آره هست:ws17:

ولي شما به روش نيار ديگه :w00:

• Like 3
لینک به دیدگاه

من فقط از تصویر دوم و سوم خوشم اومد با اجازتون...

ولی به تصویر دوم رای دادم...

به نظر میاد یکم بیشتر از یک دست مصنوعی و توان حرکت مفاصل باشه ها... :ws52:

• Like 4
لینک به دیدگاه
من فقط از تصویر دوم و سوم خوشم اومد با اجازتون...

ولی به تصویر دوم رای دادم...

به نظر میاد یکم بیشتر از یک دست مصنوعی و توان حرکت مفاصل باشه ها... :ws52:

درسته خيلي بيشتره. به قول يه دوست همين سيبي كه توي اين دسته خودش كلي مفهوم داره. سيب نماد خيلي چيزاست.از جمله سلامتي. در ضمن يه قسمت بزرگي از پيشرفت هاي امرز ما هم گردن همين سيبه البته با چاشني نيروي جاذبه و يه كله ي ضربه خورده :ws17:

قابل توجه خانوم هيلدا خانوم:::: سيب :persiana__hahaha:(گربه)

علاوه بر اين مسئله به اينم توجه كنيد كه ميزان كنترل روي نيرويي كه وارد ميشه بايد اونقدر باشه كه بتونه سيب رو نگه داره و از طرفي به جسم ظريفي مث سيب نيرويي وارد نكنه كه متلاشي شه.

اونم با انگشت... واقعا عاليه. :icon_gol::icon_gol::icon_gol:

منم از تصویر دهم خوشم اومد 4chsmu1.gif

خوبه :ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه

درسته خيلي بيشتره. به قول يه دوست همين سيبي كه توي اين دسته خودش كلي مفهوم داره. سيب نماد خيلي چيزاست.از جمله سلامتي. در ضمن يه قسمت بزرگي از پيشرفت هاي امرز ما هم گردن همين سيبه البته با چاشني نيروي جاذبه و يه كله ي ضربه خورده :ws17:

قابل توجه خانوم هيلدا خانوم:::: سيب :persiana__hahaha:(گربه)

علاوه بر اين مسئله به اينم توجه كنيد كه ميزان كنترل روي نيرويي كه وارد ميشه بايد اونقدر باشه كه بتونه سيب رو نگه داره و از طرفي به جسم ظريفي مث سيب نيرويي وارد نكنه كه متلاشي شه.

اونم با انگشت... واقعا عاليه. :icon_gol::icon_gol::icon_gol:

:ws3::ws3:

مرسی از توضیحات شما اوریون گرامی...

منم از این تعجب کردم که در توضیح چنین چیزی فقط به توانش برای حرکت دادن انگشتان اشاره شده بود... :4chsmu1:

به نظرم رسید که خیلی بیشتر از این ها در پشت این نوآوری جدید نهفته هست که با توضیحات شیوای جناب عالی کاملا مشخص شد...

البته به نظر من اون حرفهایی که "یک دوستی" در مورد سیب گفته بود اصلا به درد نمیخورد... آدم که در مورد چیزی که در موردش تخصص نداره نظر نمیده که... :icon_razz:

• Like 4
لینک به دیدگاه

من به اون دست مصنوعی شماره 2 رای دادم.

اگه بشه به طور کامل کنترلش کرد،واقعا شاهکاره...... :a030:

• Like 5
لینک به دیدگاه

البته به نظر من اون حرفهایی که "یک دوستی" در مورد سیب گفته بود اصلا به درد نمیخورد... آدم که در مورد چیزی که در موردش تخصص نداره نظر نمیده که... :icon_razz:

:w00:

شما به دوست من چيكار داري؟

از كجا ميدوني تخصص نداره؟

عجبا؟ :w00:

منافق icon_razz.gif

من به اون دست مصنوعی شماره 2 رای دادم.

اگه بشه به طور کامل کنترلش کرد،واقعا شاهکاره...... :a030:

براي كنترل اين دست بيمار آموزش ميبينه. توي ناحيه ي بازو يه سري سنسور هايي هستن كه با اعمال نيرو توسط عضلات بازو به كار ميوفتن.

اينكه براي چه كاري كدوم عضله بايد حركت كنه رو به بيمار آموزش ميدن.

علاوه بر اين اگه توجه كرده باشين وقتي كه يكي از انگشتا رو تكون ميديم انگشتاي ديگه هم يه حركت غير ارادي دارن. اين مسئله هم به دستگاه فهمونده ميشه و يه سري الگوريتم هايي براش در نظر ميگيرن.

اگه به سايت دانشگاه جان هاپكينز مراجعه كنيد ميبينيد كه اين دست هاي مايو الكتريك چه كار هايي كه نميتونن بكنن :ws17:

• Like 3
لینک به دیدگاه

شما به دوست من چيكار داري؟

از كجا ميدوني تخصص نداره؟

عجبا؟ :w00:

منافق icon_razz.gif

براي كنترل اين دست بيمار آموزش ميبينه. توي ناحيه ي بازو يه سري سنسور هايي هستن كه با اعمال نيرو توسط عضلات بازو به كار ميوفتن.

اينكه براي چه كاري كدوم عضله بايد حركت كنه رو به بيمار آموزش ميدن.

علاوه بر اين اگه توجه كرده باشين وقتي كه يكي از انگشتا رو تكون ميديم انگشتاي ديگه هم يه حركت غير ارادي دارن. اين مسئله هم به دستگاه فهمونده ميشه و يه سري الگوريتم هايي براش در نظر ميگيرن.

اگه به سايت دانشگاه جان هاپكينز مراجعه كنيد ميبينيد كه اين دست هاي مايو الكتريك چه كار هايي كه نميتونن بكنن :ws17:

خوب من میدونم دیگه... میشناسمش... آدم خوبی نیست... باهاش نگرد... :w16:

منم از این دستا میخوام ... :hanghead:

• Like 2
لینک به دیدگاه
:icon_gol::icon_gol:دست‌خط امیرکبیر خطاب به ناصرالدین شاه

قربانت شوم

الساعه که در ایوان منزل با همشیره‌ی همایونی به شکستن لبه‌ی نان مشغولیم، خبر رسید که شاهزاده موثق‌الدوله ، حاکم قم را که به جرم رشا و ارتشا معزول کرده‌بودم، به توصیه‌ی عمه‌ی خود ابقا فرموده و سخن هزل بر زبان رانده‌اید. فرستادم او را تحت‌الحفظ به تهران بیاورند تا اعلیحضرت بدانند که اداره‌ی امور مملکت به توصیه‌ی عمه و خاله نمی‌شود.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

این چی بود اینجا ؟ :w58:

• Like 2
لینک به دیدگاه
خوب من میدونم دیگه... میشناسمش... آدم خوبی نیست... باهاش نگرد... :w16:

منم از این دستا میخوام ... :hanghead:

:167:

• Like 1
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...