Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ سلام دوستان، اونایی که امسال همدرد من هستن و کنکور دارن لطفاً بیان خودشونو معرفی کنن ببینیم رقیبامون کیا هستن 4 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ کنکوریا جاشون تو کتاب خونست نه نت!!! اینجا چیکار می کنی ؟! :w00: 1 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ سلام دوستان، اونایی که امسال همدرد من هستن و کنکور دارن لطفاً بیان خودشونو معرفی کنن ببینیم رقیبامون کیا هستن کنکوریا جاشون تو کتاب خونست نه نت!!! اینجا چیکار می کنی ؟! :w00: من كه نيستم .... اينجا هستم ... ولي داخل كتابخونه نيستم ... اااااااا چرا اينجوري شد ... اصلا من كنكوري نيستم .... 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ کنکوریا جاشون تو کتاب خونست نه نت!!! اینجا چیکار می کنی ؟! :w00: دیگه شرمنده، نمیدونستم همه کنکوریا فقط تو کتابخونه درس میخونن 2 لینک به دیدگاه
Hamed&Mahi 1728 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ منم بازی ! البته از سال دیگه :دی 4 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ منم بازی !البته از سال دیگه :دی منم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده