رفتن به مطلب

برای یه بار هم که شده بیاین شفاف باشیم

ارسال های توصیه شده

سلام

چند روزه دلم گرفته شدید دلم می خواد ساعتها حرف بزنم حرفهایی که از دل باشه نه فقط اتفاقای روز

تازگیا می یام تاپیکا رو می خونم می بینم سر یه اختلاف عقیده ی کوچیک کار به بحث کشیده و میون بچه ها شکر اب شده

می بینم که توی تاپیکا کسی به این که اصالت چیه فک نمی کنم به قول قدیمیا صدای ناقاره هنوز از دور خوشه

می دونم حرفای c یا سی زدن ممنوعه ولی باز با روشهای مختلف این اختلاف عقیده ها به دعوا کشیده میشه

دلم خوش بود به این که بچه ایرونی و مرامش بچه ایرونی و رفاقتش سرش بره مرامش نمی ره ...

از این حرفایی که امروز دیگه به اندازه ی ادامس خروسیه بچگیامون اندازه نداره

دلم تنگ شده برای خالص بودن همون بچگیامون که بعد از قهر قهر تا روز قیامت تو دلت می گفتی کی میشه اشتی کنم برم پیشش

الان قهر قهر تا روز قیامت شده قهر تا ابد ادمایی که قهر می کنن دیگه باهم حرف نمی زنن دست روزگار هم انگار از این دنیا کوتاه شده و کار به کار ما ادمای قرن 21/22 نداره میگه ولشون کن چقدر با دستام اینا رو بهم برسونم وقتی نمی خوان باهم باشن

نتیجه ی این حرفایی که زدم مثل روز روشنه یعنی کافیه سرت رو بچرخونی به دیروزت فک کنی به این که چند نفر دلت رو شکوندن تو دل چند نفر رو شکوندی الان چقدر تو خونه ها هنوز رسم و روسوم ایرانی پا برجاست چقدر دنیای تو خونمون با دنیا بیرون قاطی نشده هنوزم مردا وقتی از سرکار می یان خستگی رو پشت در خونه می ذارن

هنوز هم خانما وقتی شوهرشون میاد خونه قبل از شکایت و گله از در و دیوار و گرونی وبی پولی و رو مد نبودن یه لبخند به شوهرش می زنه و بهش می گه خسته نباشید

خیلی از جملات در ظاهر ساده و بی اهمیت تو زندگیامون کم رنگ شده عشقامون کمرنگ و دروغین شده و اعتقاداتمون هم بیرنگ و بی لعاب

چی عوض شده که انقدر مدل زندگیا تغییر کرده؟ چرا هر چه قدر اسباب زندگی پیشرفته تر میشه دلا از هم دورتر می شه

اگه این مطالب رو خوندی و حتی به اندازه ی یه سرسوزن حس کردید بیاین نظراتتون رو بذارید تا منم مطلب رو ادامه بدم و حرف اصلیم رو بزنم...

مرسی

• Like 6
لینک به دیدگاه

چی عوض شده که انقدر مدل زندگیا تغییر کرده؟ چرا هر چه قدر اسباب زندگی پیشرفته تر میشه دلا از هم دورتر می شه

کاملا معلومه چی باعث شده،عقده های ناشی از سرکوب !!!!!

عقده هایی که چون اجازه پیدا نکردند از راه درست مطرح شوند،کم کم از راه فساد و پوچی مطرح شدند.

در غرب از محدودیت های کلیسا و ظهور افرادی چون فروید......

در این مملکت با رهبرانی آسمانی هم که هیچی دربارش نگم بهتره،کلا کسیکه از راه درست نتونه صداش را به گوش انسانها برسونه مجبور میشه از راه خلاف وارد بشه و خلاف کم کم میشه الگو این میشه نتیجه اش........

• Like 4
لینک به دیدگاه

ممنون بابت نظرت

خیلی دلم می خواست با شما هم صحبت کنم

خوب می تونید این عقده های سرکوب شده رو بگید و بعد راه بیان درستش رو؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

خوب می تونید این عقده های سرکوب شده رو بگید و بعد راه بیان درستش رو؟

اگه تو ایران زندگی نمیکردم،حتما به طور شفاف براتون توضیح میدادم.

اما بخوام اگه منصفانه و بدون سانســـور توضیح بدم باید تبر بردارم و به ریشه های زندگی خودم بکوبم.

• Like 1
لینک به دیدگاه

یه سوال خیلی وقته ذهنم رو مشغول کرده که دوست داشتم ازتون بپرسم

مشکل اصلی شما با دینه یا با کش/ور هر طوری که صلاح می دونید جوابمو بدید

ولی لطفا یه جوری بهم بگید

• Like 2
لینک به دیدگاه
یه سوال خیلی وقته ذهنم رو مشغول کرده که دوست داشتم ازتون بپرسم

مشکل اصلی شما با دینه یا با کشور هر طوری که صلاح می دونید جوابمو بدید

ولی لطفا یه جوری بهم بگید

مشکلم با رشتتون هست،یعنی مهندسی فضای سبز.

یعنی مهندسی همه چیز مردم،حالا توسط هر گروه آیین یا نهادی که باشه!!!!!

• Like 1
لینک به دیدگاه

الان من باید به طور مستقیم برداشت این باشه که با رشته ام مشکل دارید یا باید با درایت سعی کنم بفهمم مشکلتون با مثلا دینه؟

چون از نظر من دینه که همه چیزه هر انسانیه

حالا یکی اعتقاددش بی دینیه

یا یکی اعتقادش یکی از ادیانه حالا هر دینی....

لینک به دیدگاه

اگه فرض رو بذاریم بر حسب همون درایت خوب فکر می کنم همون جوری که خود خدا ازادی دینی برای ما قرار داده شما هم می تونید هر دینی که از نظر شما کاملتره رو انتخاب کنید و کسی هم با شما کاری نداره

لینک به دیدگاه

دنیا داره به این سمت میره

به سمت خشونت بی مجتوایی ، سود جویی ،سلطه طلبی ... شاید نتیجه رشد سریع تکنولوزی و صنعتی شدن باشه شایدم ما هنوز یاد نگرفتیم خودمون رو با این تعییرات سریع هماهنگ کنیم

اینترنت و تلفون و ماشین و مبایل ساخته شده اما ادمها بیشتر احساس نتهایی میکنن انگاری اینا وسایلی بودن برای فاصله انداختن بین انسان ها نه نزدیک ترکردن و ارتباط عاطفی بیشتر

مدرنیته شدن و سرعته که خیلی زیبایی ها رو نابود کرده

• Like 2
لینک به دیدگاه

نظر شما راجع به حرف اسی چیه ؟

شما حرفش رو تایید می کنید یا رد؟(عقده های سرکوب شده)

و اگه تایید می کنید به نظرتون راه درست بیان این عقده ها چیه؟

و مشکل از کجاست

• Like 1
لینک به دیدگاه
الان من باید به طور مستقیم برداشت این باشه که با رشته ام مشکل دارید یا باید با درایت سعی کنم بفهمم مشکلتون با مثلا دینه؟

چون از نظر من دینه که همه چیزه هر انسانیه

حالا یکی اعتقاددش بی دینیه

یا یکی اعتقادش یکی از ادیانه حالا هر دینی....

از نظر من هم آدم بی دین،هیچی نداره.

اما یکی دینش اکتسابی است و خودش به دست میاره،یکی دینش میراث دیگران است و غذای جویده شده ای که در دهانش میگذارند و او را تنبل بار میاورند.

• Like 1
لینک به دیدگاه

من حرف شما رو کاملا تایید میکنم و همیشه سر این موضوع ناراحت بودم که من چرا دارم لقمه جویده شده رو قورت می دم چرا خودم طعم این لقمه رو مزه مزه نکنم

اما یه جواب منطقی برای این موضوع هست در واقع یک راه منطقی

می تونی فرض رو بر حسب بی غذایی بذاری و بعد خودت بری دنبالش و به شناخت دقیق و درستی راجع به این غا برسی شاید توی این غذا کمبود هایی باشه

کسی جلوی مارو نگرفته برای اینکه دینمون رو بشناسیم

می تونیم خودمون این تنبلی رو از بین ببریم کافیه کمی مطالعه داشته باشیم و سعیمون رو برای شناخت بیشتر بکار ببریم

• Like 2
لینک به دیدگاه

حانی عزیز

جای خوبی بود یا نبود

کسی بود یا نبود

یکی بود وهیچکس هم نبود

کسی میدونه هیچکس کی بود؟

مشکلاتی که هممون یه جایی باهاشون تلاقی میکنیم ریشه دارتر وعمیقتر از صحبتهایی هست که با جاروجنجالهای روزمره درحال دورزدنشونیم

متاسفانه(نمیگم کس دیگه ای اصلا خودم!)اونقدر تحت فشار واسترس هستیم که به جای پرداختن به اصل قضیه دنبال محلی هستیم تا این فشار عصبی رو از دید خودمون ودرراستای عقاید وباورهای خودمون تا حد ممکن تخلیه کنیم

نمیپرسیم چرا؟

مثلا تا بحث مسایل سیاسی پیش میاد فقط به فکر اینیم که بریم سردمداران مخالفان فکریمونو تا جایی که بلدیم بکوبیم

فحش بدیم طعنه بزنیم یا هرچی که بهشون بچسبه یا نچسبه نسبت بدیم

اما تا الان چندنفرمون رفتیم درمورد ریشه این مسئله تحقیق کنیم

بپرسیم چگونه شده که خوب یا بد به این نقطه رسیدیم

درمورد دین هم همینطور

فقفط عیوبی رو که میتونیم تشخیص بدیم رو پررنگ میکنیم وزوم میکنیم روش

تا حالا پرسیدیم چه چیزی رو به عنوان جایگزین براش مطرح کردیم؟

بازخورد این مسئله تو رفتار یک اجتماع از مردم عادی نه اونایی که مثل ما تو دنیای مجازی سیر میکنن چیه؟

تا حالا مجبور شدیم با تغییر باورها وعقایدمون کنار بیاییم؟

درد این مسئله رو چندبار تحمل کردیم؟

ایا صرفا فحش دادن وکوبیدن مخالفمون میتونه فضا وارامش رو بهمون برگردونه؟

ریشه یابی مسایل رو حداقل برا خودمون چندبار انجام دادیم؟

چقدر مسایل ومشکلات وفرایندهای دوروبرمون رو حلاجی کردیم؟

با خلا عقیدتی وفکری چه برخوردی داشتیم؟

اصلا این همه ایراد گرفتیم چندبار تاحالا راه حل مسئله رو نشون دادیم؟

چندبار رفتیم سراغ این که ایده ای رو بیان کنیم شاید نتیجه بخش باشه

ازخودمون شروع کردیم تا حالا؟

اواتارت کو حانی؟

ممنون:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه

می تونیم خودمون این تنبلی رو از بین ببریم کافیه کمی مطالعه داشته باشیم و سعیمون رو برای شناخت بیشتر بکار ببریم

اگه تعصب کنار بره و مطالعه بدون سانســور از منابع مختلف صورت بگیره،زیاد به نتیجه اش مطمئن نباش. :icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

ممنون بابت حرفات

اواتارم رو برداشتم چون داشتم از ایت سایت می رفتم می خواستم پروفایلم رو ببندم

در واقع می خواستم فرار کنم از اینکه بگم کم اورده بودم خجالت نمی کشم اما تصمیم گرفتم بمونم و مشکلم رو بگم حرف دلم رو بزنم

ادم انتقاد پذیریم دنبال تغییر بودم و هستم دنبال شناخت جامعه ام بودم و هستم

و مخصوصا دینم چون به قول اسی بدون دین هیچیم

امیدوارم جوابم ربط داشته باشه چون کامل متوجه سوالتون هم نشدم به غیر از اواتارم :d

لینک به دیدگاه

من یه منبع میشناسم که بدون تحریفه و می تونم جوابام رو بگیرم

امیدوارم جوابم رو از روی تعصب نبینی این تجربه ی شخصی من بوده

من از قران استفاده می کنم چون می دونم نه تحریف توشه و هم گوینده ی اصلیش منو به کجا هدایت می کنه

• Like 1
لینک به دیدگاه

و مشکل از کجاست

خوب من کلی نیگاه کردم اما میشه گفت فشار های اجتماعی همه جا هست حتی کشور های پیشرفته اما بیشتر کشور های پیشرفته فکر تخلیه ان استرس و بار های روانی هم بودن مثلا با ازادهای گناگونی که به مردمشون میدن اما کشور ما هیچ ارزشی برای مردم قاعل نیست در واقع مردم رو وسیله و سپر کرده برای بقای خودش و همینه که ایران کشوری شده با مشکلات و ناراحتی هیا مصاعف

اسی هم از دید درستی نیگاه کرده

• Like 2
لینک به دیدگاه
من یه منبع میشناسم که بدون تحریفه و می تونم جوابام رو بگیرم

امیدوارم جوابم رو از روی تعصب نبینی این تجربه ی شخصی من بوده

من از قران استفاده می کنم چون می دونم نه تحریف توشه و هم گوینده ی اصلیش منو به کجا هدایت می کنه

منم به خاطر همین گفتم........... :icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه

نوشته اصلی توسط حانی

و مشکل از کجاست

ارش

:خوب من کلی نیگاه کردم اما میشه گفت فشار های اجتماعی همه جا هست حتی کشور های پیشرفته اما بیشتر کشور های پیشرفته فکر تخلیه ان استرس و بار های روانی هم بودن مثلا با ازادهای گناگونی که به مردمشون میدن اما کشور ما هیچ ارزشی برای مردم قاعل نیست در واقع مردم رو وسیله و سپر کرده برای بقای خودش و همینه که ایران کشوری شده با مشکلات و ناراحتی هیا مصاعف

اسی هم از دید درستی نیگاه کرده

منم نظرم همینه

دید منم همینه اما من یه زاویه دید دیگه ای هم دارم اونم اینکه برای اصلاح میشه از خودمون شروع کنیم

• Like 1
لینک به دیدگاه

منم نظرم همینه

دید منم همینه اما من یه زاویه دید دیگه ای هم دارم اونم اینکه برای اصلاح میشه از خودمون شروع کنیم

صد درصد باید هر روز رو خودمون کار کنیم از خودمون فاصله نگیریم به نیاز های مختلف و طبیعیمون پاسخ درست بدیم ......اما نباید فراموش کنیم انسان تابع مخیطه و اگه محیطش محدود باشه اجازه خیلی از تغیرات رو بهش نمیده

مگه اینکه اونقد قدرت داشته باشه محیط رو هم با خودش تغییر بده

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...