Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ این عارضه در اثر انقباضات پریودیك عضلات گیجگاهی و جونده به طور غیر عملكردی به وجود میآید. وجود سایش غیر طبیعی در سطح دندانها، شكستگیهای غیر قابل انتظار در دندانها و ترمیمهای دندانی، لقیهای غیر طبیعی و دور از انتظار دندانها، احساس خستگی و حساسیت در عضلات جونده، احساس خستگی در فكین به هنگام بیدار شدن از خواب، جویده شدن لبها و گونه و زبان به طور تصادفی و درد ناحیه مفصل از عوارض آن میباشد. باتوجه به علل دندان قروچه، برای درمان این عارضه اقدام به حذف عوامل ایجاد كننده آن باید نمود. روان درمانی اولین اقدام است كه باید توسط روانپزشك انجام گیرد. تمرینهایی كه باعث Relaxشدن عضلات میگردند، موجب كاهش استرس عضلانی و دندان قروچه خواهند شد. حذف دردهای دهانی و عضلات جونده، تصحیح سطح جونده دندانی و استفاده از صفحات آكریلی ( night guard ) طول شب از جمله راههای درمانی دندان قروچه است. 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ من موقعی که امتحان دارم یا فشار کاری و عصبیم زیاده دندون قروجه میکنم .در اثر این کار 2 از دندونای نیشم لب پر! شده...همیشه اینجور مواقع night guard میذارم. 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ من موقعی که امتحان دارم یا فشار کاری و عصبیم زیاده دندون قروجه میکنم .در اثر این کار 2 از دندونای نیشم لب پر! شده...همیشه اینجور مواقع night guard میذارم. :hanghead: خوب انقد به خودت فشار نیار .. همه این استرسا اثرات بدی میزاره:w00: 1 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ من بچگیام همیش دندون قروچه میکردم.الان یه مدته شبا باز دندون قروچه میکنم :banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این دندون قروچه کشت منو ی مدته هر شب و خیلی شدید و وحشتناک دندون قروچه میکنم :| 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده