CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ سلام در این تاپیک نمونه بنرهای تبلیغاتی با فرمت گیف (Gif) قرار داده خواهد شد. اولین نمونه .. امضاهای خودم .. 15 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ بسیار زیبااااااااااااااااااا با چی زدی ؟سوییچ؟ 6 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ بسیار زیبااااااااااااااااااا با چی زدی ؟سوییچ؟ ممنون .. نه .. با فایرورک...(Fireworks) 7 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ طراح : خودم خب .. این اولیش ... بقیه چی .. نمیتونن ؟:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ قابل مقایسه با کارهای شماها نیست ولی خب کاچی بهتر از هیچی:ws6: 8 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ اینم یکی دیگه بیکاریم دیگه :w140: چه کنیم:ws2: 6 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ خیلی هم خوب ..... تلاش کنید ... شما میتونید 3 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ اینم یکی دیگهبیکاریم دیگه :w140: چه کنیم:ws2: قابل مقایسه با کارهای شماها نیستولی خب کاچی بهتر از هیچی:ws6: به به ... اينم از نماينده تالار عمران در تالار گرافيك ... ايول سينا جان كارت درسته با اجازت مي خوام بزارمشون تو امضام ... 3 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ این پست سه بار ارسال شده چرا ؟ برا من هر کدوم با همدیگه 8 دقیقه تفاوت ارسال دارند 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ ايول سينا جان كارت درسته با اجازت مي خوام بزارمشون تو امضام ... این پست سه بار ارسال شده چرا ؟ برا من هر کدوم با همدیگه 8 دقیقه تفاوت ارسال دارند جالبه تو امضاش هم نذاشته ... :JC_thinking: 4 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ این پست سه بار ارسال شده چرا ؟ برا من هر کدوم با همدیگه 8 دقیقه تفاوت ارسال دارند هر 8 دقه یه بار امتحان کرده همون موقم سایت ارور داده 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده