royan aria 2423 ارسال شده در 11 اسفند، 2010 مدتیه که وقتی میخوای وارد gmail بشی errorمیده یک ساعن تلاش میکنی و صد تا سایتو امتحان تا بالاخره وارد gmail میشی و... یه باره میبینی از طرف همون سایت هک شدی:icon_pf (34): . . . من نمیدونم مشکل از کجاست یا مقصر کیه؟ کسی میتونه کمکم کنه 3
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 11 اسفند، 2010 الان که کار می کنه؟ شاید بخاطر روز دانشجو بودش:4chsmu1: 1
royan aria 2423 مالک ارسال شده در 11 اسفند، 2010 نه بابا کجا کار میکنه من یک ماهه این مشکلو دارم یه بارم ویندوز عوض کردم فایده ای نداشت
vahid321 2013 ارسال شده در 11 اسفند، 2010 اولا این که طبیعیه... جی میل هنک میکنه... یاهو هنک میکنه... گوگل هنک میکنه... ولی ماله شما دیگه داره غیر طبیعی میشه. من بنابر حس ششمی که دارم میدانم که شما از اکسپلورر استفاده میکنید. تا زمانی که این نرم افزار نفرین شدرو کنار نزارید و به جمع کاربران موزیلا نپیوندید همین آشه همین کاسه... در ضمن میتونید از g-talk هم استفاده کنید... وقتی هم جی میل در حال بالا اومدنه روی اون لینک که در حالت بیسیک و ساده بازش میکنه کلیک کنید اگر هم موزیلا نصب کردید که اصلا افرونه داره مخصوص این کارا تازه یه نرم افزار جی میل برای موبایل هم هست که همیشه جواب میده 3
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 11 اسفند، 2010 نه بابا کجا هنگ کرده مال من که درسته الان هم توی جی میل هستم گاهی هنگ می کنه ولی به ساعت نمی کشه که درست میشه 1
Babak.PHP 565 ارسال شده در 11 اسفند، 2010 من که متوجه نشدم صد تا سایت و هک و . . . اگه یه بار کامل و دقیق توضیح بدین شاید بشه کمکی کرد 1
Babak.PHP 565 ارسال شده در 11 اسفند، 2010 اولا این که طبیعیه... جی میل هنک میکنه... یاهو هنک میکنه... گوگل هنک میکنه... ولی ماله شما دیگه داره غیر طبیعی میشه. من بنابر حس ششمی که دارم میدانم که شما از اکسپلورر استفاده میکنید. تا زمانی که این نرم افزار نفرین شدرو کنار نزارید و به جمع کاربران موزیلا نپیوندید همین آشه همین کاسه... در ضمن میتونید از g-talk هم استفاده کنید... وقتی هم جی میل در حال بالا اومدنه روی اون لینک که در حالت بیسیک و ساده بازش میکنه کلیک کنید اگر هم موزیلا نصب کردید که اصلا افرونه داره مخصوص این کارا تازه یه نرم افزار جی میل برای موبایل هم هست که همیشه جواب میده و تا به اپرا هم نپیوندید باز هم همین آشه و همین کاسهو مشکل هنگ و کم آوردن رم و سی پی یو که اصلا و ابدا توصیه نمیشه چون مشکل امنیتی پیش میاد 1
royan aria 2423 مالک ارسال شده در 11 اسفند، 2010 ممنون از همتون میگم وحید تو از موزیلا حقوقی حق..... چیزی دریافت میکنی آره از اکپلورر استفاده میکنم باید چکار کنم؟ 1
vahid321 2013 ارسال شده در 11 اسفند، 2010 ممنون از همتونمیگم وحید تو از موزیلا حقوقی حق..... چیزی دریافت میکنی آره از اکپلورر استفاده میکنم باید چکار کنم؟ نه! ولی عاشق موزیلا هستم پس حس ششمم اشتباه نکرده هیچی! اول توبه میکنی .. بعد موزیلای جدید و ترجیحا فارسی رو از سایت اصلیش دانلود میکنی و استفادشو میبری برای تنبیه هم همین بس که خصوصیات خوبش رو میبینی و حسرت میخوری چرا قبلا از اکسپلوررر:w00: استفاده کردی 2
am in 25041 ارسال شده در 11 اسفند، 2010 گوگول کروم از همه اینا بهتره واسه من حداکثر ه ثانیه با سرعت 128 طول میکشه تا جیمیل باز بشه!!! 1
RezaMTJAME 9278 ارسال شده در 11 اسفند، 2010 مدتیه که وقتی میخوای وارد gmail بشی errorمیدهیک ساعن تلاش میکنی و صد تا سایتو امتحان تا بالاخره وارد gmail میشی و... یه باره میبینی از طرف همون سایت هک شدی:icon_pf (34): . . . من نمیدونم مشکل از کجاست یا مقصر کیه؟ کسی میتونه کمکم کنه سلام آبجی خوبی؟ وقت بخیر........ شرمنده دیر جواب دادم...... خوب بستگی به هزار و یک مورد داره........ 1- ممکنه گاهی اوقات بعضی سایت های عادی توسط آنتی ویروس بلوکه بشن..... 2- ممکنه که اون امکانی که میخواین برای بازکردن بعضی از سایت ها توسط اون مرورگر قابل اجرا نباشه...... 3- با مرورگرهای دیگه تست کنید. 4- گاهی اوقات نصب کردن Microsoft Core XML Services - MSXML درصورتیکه از Internet Explorer استفاده میکنید، منجر به بهتر باز شدن سایت ها میشه. این مورد رو میتونید از موارد زیر با لینک مستقیم از Microsoft دانلود کنید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5- گاهی اوقات استفاده از ف.ی.ل.ت.ر شکن ممکنه منجر به اخلال در باز شدن بعضی از سایت ها بشه. پس حتماً از بخش پ.ر.و.ک.س.ی مرورگرتون کدش رو تعریف کنید. این موارد رو بررسی کنید. اگه درست نشد: 6- اگه میشه از اون صفحه ای که اینجوری مشکل ایجاد کرده یه عکس بگیرین و بزارین تا ببینم مشکل از چیه؟ 2
ارسال های توصیه شده