smmoosavian 1993 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۸ با سلام به دوستان و با تشکر از آقا امین که بنده رو دعوت کردن به این تالار در مورد تشکیل تیم های نرم افزاری باید چند تا نکته رو یاد آور شد : 1- من حدود 2 ساله که عضو باشگاه مهندسین ایران iran-eng هستم در این مدت تاپیک های بسیاری رو دیده ام که از بقیه دعوت به همکاری کرده بودند ولی هیچکدام عملی نشد چرا ؟ اول : همه ما یا دانشجوییم یا کارمند یا بیکار !!! اونایی که دانشجو هستند باید درس بخونن ! اونایی که کارمند هستند باید کار کنند و وقت اضافی ندارند ! اونایی که بی کار هستند حوصله این کار ها رو ندارند ! دوم : همه ما فقط از طریق اینترنت ارتباط داریم سوم : سرعت اینترنت پایینه و وقت ما هم محدوده من خودم دانشجو ام و تا به حال کتیا تدریس کرده ام و کلی نکته در مورد کتیا می دونم اما فرصت کافی ندارم تا اون ها رو به اشتراک بگذارم با توجه به سه مورد بالا نتیجه می گیریم که اینطوری فایده نداره حالا چی کار باید کرد ؟ پیشنهاد من اینه که اول بفهمیم هرکی در چه شهری مشغول به تحصیله یا کار میکنه تا همکاری بهتر صورت بگیره نکته مهم اینه که پول همیشه انگیزه ایجاد می کنه پس کسانی که می خواهند با هم همکاری کنند باید انگیزه مالی داشته باشن یکی از راه هاش اینه که بیایم یک سایت با حق اشتراک ماهیانه یا سالیانه یا هرچیانه!! راه بندازیم که مخصوص پرسش و پاسخ باشه . آموزش هایی هم که قرار می گیرند پولی باشند و هر کس می خواد از اونها استفاده کنه باید حق اشتراک پرداخت کنه موضوعات هم می تونن محدود باشن به محیط های نرم افزارهایی مثل کتیا . یعنی آموزش موضوعی . مثلا یه بخش اختصاص می دیم فقط به طراحی قطعه part design و افراد مختلف سوالهای خودشون رو مطرح می کنن و ما هم جواب می دیم و پولشو می گیریم !!:ws2: حالا این وسط کسایی باید به سوالات جواب بدن که خودشون همه چیز رو فول باشن اینطوری هم خدا راضی هم ما راضی !! بعد از یک سال می بینید هم بقیه چیزای زیادی یاد گرفته اند هم ما منتظر پاسخ های دوستان هستم 3 لینک به دیدگاه
Amin 6457 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۸ همه چیز پول نیست بعضی اوقات باید زکات علمی رو که داریم پرداخت کنیم و همیشه این طور نیست که ما اموزش بدیم خیلی اوقات از دانش دیگران استفاده می کنیم در واقع اینجا جاییه برای تبادل اطلاعات با این وجود کاملا موافق حرفات هستم:ws2: و برای همین تاپیکهای گذاشتم تا کاربرا خودشونو به طور کامل معرفی کنند و با خصوصیات و توانایی های همدیگه اشنا بشن تا بتونن فعالیت گروهی انجام بدن .تو این دوره زمونه بدون پول نمی شه کاری کرد اما برای درامد زایی باید با هم اشنا بشیم برای همین از دوستان می خوام که خودشونو و توانای هاشونو به طور کامل شرح بدن تا در صورتی که نیاز به توانایهاشون بود از اونا درخواست کمک کنیم و بودجه را نیز پرداخت کنیم .و البته برای کارهای این چنینی همین طوری نمیشه اقدام کرد و باید هماهنگی هایی صورت بگیره.انشالله به زودی پیشنهاداتی که دادی به طور عملی اجرا خواهند شد در این شک نکن :ws2: در ادامه باید بگم فرقی که اینجا با اونجا داره اینه که من به شدت به کارهای نرم افزاری اعتقاد دارم و در این زمینه فعالیت بیشتری خواهم کرد البته با کمک شما دوستان عزیز .منتظر پیشنهادات و انتقادات شما هستم .و ممنونم که دعوت منو قبول کردی . 2 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۸ تشكر از هر دو عزيز . من چنين پيشنهاد پرداحت حق عضويت رو دادم بودم . چون متاسفانه نميشه پست ها رو جدا جدا شامل اين قانون كنيم و بايد تمامي دسترسي يكجا داده بشه نميشه چنين كاري كرد. ما فقط و فقط ميتونيم حق عضويت بگيريم. 1 لینک به دیدگاه
mahmood lorestan 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۸ دوست عزیز، من خیلی جاهای دیگر دیدهام که هم فکران در آدرسهای اینترنتی به هم دیگر کمک میکنند بدون چشم داشت. به نظر من همیشه برای اینجور کارها وقت پیدا میشود اگر انسان بخواهد. من ترجیح میدم محیط آکادمیک را به بازار تبدیل نکنیم. با احترام محمود لرستان 3 لینک به دیدگاه
Amin 6457 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۸ البته که آموزشهایی که داده میشه کاملا رایگان هستند و در عین حال اگر دوستان بتونیم با هم آشنا بشیم می تونیم کارهای گروهی مثل انجام پروژه های صنعتی و ... انجام بدیم که در این صورت می تونیم درامد زایی هم بکنیم .و همین که جواب سوالات دیگران رو بدیم یا دیگران جواب سوال ما رو بدن باعث میشه با توانایی های همدیگه آشنا بشیم و برای پروژه های عملی از هم کمک بگیریم . لینک به دیدگاه
reza 63 49 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ سلام دانشجوي طراحي صنعتي با نرم افزار هاي adams_catia_solid_working model_ آشنا هستم در خدمتم/ 1 لینک به دیدگاه
smmoosavian 1993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ دوست عزیز،من خیلی جاهای دیگر دیدهام که هم فکران در آدرسهای اینترنتی به هم دیگر کمک میکنند بدون چشم داشت. به نظر من همیشه برای اینجور کارها وقت پیدا میشود اگر انسان بخواهد. من ترجیح میدم محیط آکادمیک را به بازار تبدیل نکنیم. با احترام محمود لرستان بعد از مدت ها دوباره این پست شما رو خوندم ولی الان می تونم جواب شما رو بدم ، نرم افزارهایی مثل catia و ... همه جای دنیا نرم افزارهای تجاری به حساب میان ، محیط های آموزشی هم به نوعی تجاری هستند ، شرکت های سازنده پول زیادی از طریق آموزش این نرم افزارها به دست میارن. بنابراین به نظر من چنین محیطی ، محیط آکادمیک به حساب نمیاد که نخوایم به بازار تبدیلش کنیم. 1 لینک به دیدگاه
Prof.Eng 1862 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ سلام من اتفاقی این بخش را دیدم. با بیش از 15 سال تجربه کاری اجازه بدهید من هم تجربه خودم را بیان کنم. متاسفانه قانون حق مالکیت معنوی copy right در ایران رعایت نمی شود و از طرفی افراد در حوزه های مختلف به راحتی دانش و فن آوری بدست آمده توسط دیگران را کپی کرده و نام خودشان را روی آن می گذارند. نیازی به آوردن مثال و .. برای اینها نیست که از بخش های همین سایت که در آن افراد مختلف تقاضای پروژه و ... از دیگران می کنند گرفته تا وزیر کشورمان که طرح اتاق امن در برابر زلزله را که متلق به شخص دیگری است بنام خودشان ثبت کرده اند گویای عمق فاجعه است. عدم برخورد قانونی و حتی اخلاقی با این افراد باعث سقوط ارزش و اعتبار علم نزد همه شده است بطوریکه دیگر کمتر کسی حاضر است به خود زحمت تولید علم واقعی را بخود بدهد و همه سعی در استفاده از دسترنج دیگران چه داخلی و چه خارجی را دارند. جویندگان علم در ابران حاضر به زحمت کشیدن در بدست آوردن آن و یا پرداخت هزینه آن نیستند و تا صحبت هزینه می شود بلافاصله منصرف شده و یا سعی در استفاده ار روش های ناصحیح در بدست آوردن آن می کنند و علت آن هم بی ارزشی علم در نزد همه است. این افراد که که اکثریت ما را هم شامل می شوند برای علمی که یک دقیقه تفکر عالمش برابر هفتاد سال عبادت یک عابد است حاضر به پرداخت مبلغ یک ریال هم نیستند. اما ارایه کنندگان علم: بارها دیده ایم که کسی که با زحمت یا حتی بدون زحمت علمی را بدست آورده که حتی چیزی معمولی محسوب می شده و ده ها و صدها نفر دیگر هم آن را می دانند اما وقتی سوالی از آنها می شود از جواب دادن آن امتنا می کنند. این افراد هم فت و فراوان هستند و تلخ ترین احساس علمی را در وجود آدم بوجود می آورند. جالب اینجاست که اغلب چنین افرادی حتی خودشان تولید کننده آن علم نیستند و در موارد بسیاری حتی آن را هم بدرستی و کامل نمی دانند! این افراد هم که در جامعه ما بسیارند مصداق کامل ضدیت با "زکات العلم نشره" هستند! نتیجه: متاسفانه ما نه به عنوان خواهان و جویتنده علم، ارزشی برای آن محسوب می شویم و نه به عنوان دارنده آن، حاضر به نشر و گسترش آن هستیم! این واقعیت دردناک است. 1 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ با سلام به همه ی دوستان عزیز من به عنوان یک دانش اموز مبتدی حاضرم ذیل سایه دوستان عزیز در گروههای اباکوس وانسیس حضور بیایم لینک به دیدگاه
smmoosavian 1993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ شاید همه اینجا فکر کنن من آدم پولکی هستم :icon_pf (34): خداوکیلی من برای همه آموزش هایی که تو این سایت گذاشتم ، ساعت ها وقت گذاشتم و فقط خواستم تجربیات خودمو عرضه کنم (همون زکات !) . چونکه خیلی وقت ها می دیدم به قول دوستمون همه دارن از روی هم کپی می کنن و از حاصل دسترنج دیگران استفاده می کنن. غیر از دوستانی که تو این سایت دارن رو آموزش کار می کنن کمتر کسی حاضر میشه برای چند تا آموزش ساده وقت بذاره و یه کم سلیقه به خرج بده. با این حال هر گاه وقت اضافه داشته باشم آموزش ها رو ادامه میدم ولی مقصود من توی اولین پست چیز دیگری بود. ایده ای که قبلا دادم تو پست اول الان پخته تر شده . الان می تونم تشریحش کنم : الف) از نظر من فیلم آموزشی حرف اول رو می زنه مخصوصا برای ما ایرانی ها !! که حال خوندن PDF رو نداریم و از اون بدتر کسی حالشو نداره بشینه PDF آموزشی درست کنه مگه اینکه مجبور بشه !! (توی دانشگاه یا شرکت یا ...) ب ) ایجاد یک سایت یا یک وبلاگ به منظور آموزش به شیوه ی پروژه ای ، بدین ترتیب که یک تعداد عضو میشن و مسئول پروژه یک قطعه یا یک مجموعه مونتاژی رو به عنوان هدف تعیین می کنه و افراد میرن سه چهار روز یا یک هفته روش فکر می کنن و راههای مدلسازی رو بررسی می کنن. (مثلا مدلسازی به نحوی که ساده ترین درخت طراحی به همراه کمترین حجم فایل ایجاد شده مدنظر باشه) ، پس از پایان این مدت مسئول پروژه فیلم های آموزشی مربوط به اون پروژه رو روی سایت قرار میده تا نکات ویژه مربوط به اون پروژه مشخص بشه و همه استفاده کنن و برن حالشو ببرن !! پ) روشی که در بالا توضیح دادم بهترین شیوه آموزش به حساب میاد. فکرشو بکنین یه مجموعه آموزش کتیا خریداری کرده اید که توش تک تک دستورات رو توضیح میده ولی کاربرد دستورات رو توی یک پروژه به صورت عملی توضیح نداده. این آموزش مفت نمی ارزه ! ولی به اون روش که توضیح دادم دقیقا کاربرد دستورات در عمل مشخص می شن . ت) چالش های این ایده این ها هستند : 1- یک جای مشخص برای قرار دادن فیلم های آموزشی که حجمشون کم هم نیست نیاز هست . قیمت بالای فضای مجازی یک محدودیت به حساب میاد . استفاده از file sharing هم چندان جالب نیست . 2- سرعت داغون اینترنت توی این سرای امید !!! یک محدودیت جدی هستش. بسیاری از کاربران خود این سایت از dial up استفاده می کنن. (شاید شما خواننده محترم هم الان دارید با dial up این مطلب رو می خونید !!) یه سر بزنید به این آدرس برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تا متوجه بشید که سرور اینترنت شما تو کدوم کشور عربی هستش !!! مال من از کویته مال شما چی ؟؟ واقعا جای تاسف نیست ؟؟ 3- اکثر کاربران ایرانی عادت کرده اند همه چیز رو مفت و مجانی به دست بیارن البته زکات علم واجبه ! ولی من خیلی از مغازه ها رو دیدم که پشت مغازه می نویسن فلان نرم افزار با کرک معتبر !!! موجود است . یعنی هنوز خیلی ها فکر می کنن کرک جزئی از نرم افزاره که شرکت سازنده ارائه می کنه !! و در خاتمه باید بگم کار آموزشی با کیفیت، نیازمند صرف زمان و هزینه س. خیلی ها میرن کتاب چاپ می کنن ولی ما می خوایم کتابمونو تو اینترنت چاپ کنیم !!! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده