ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ :w58::w58::w58::w58: :ws28::ws28::ws28: 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ :w58::w58::w58::w58: :ws28::ws28::ws28: پس چرا من نخندیدم ؟؟؟فقط تعجبیدم !!! 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ من فک کنم دختره حوله حوشه 13 14 داشته باشه کم عقل 6 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ من فک کنم دختره حوله حوشه 13 14 داشته باشهکم عقل دقیقا! 6 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ پس چرا من نخندیدم ؟؟؟فقط تعجبیدم !!! ازین که با خودش فک کرده چقدم داره منطقی بر خورد میکنه خندم گرفته! 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ تازه میگه جواب نامه رو هم رو کاغذ بنویس لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ وای وای خانومای انجمن چه نظرات جالبی دارن ... لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ وای وای خانومای انجمن چه نظرات جالبی دارن ... :ws52:چطور!!! 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ عجب اين دختره اگه ادامه ميداده فك كنم با همه ي دوستاي پسره دوست بود ه الا خوده پسره:jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ عجب....:imoksmiley: کاش منم از این جرات ها داشتم.... مردم چه خوشن.... 2 لینک به دیدگاه
sokut.n 1212 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ یا خداااا:jawdrop: این دختره خل بوده؟ 1 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ واقعا دیوونه س :ws28: عجب فکر های احمقانه ای ...... 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ ولی خب از این ادما کم نیست... من واقعا افرادی با این طرز فکرها رو دورو برم زیاد میبینم ... حتی تو سن بالای 20... لزوما بچه نیستن ... اما لزوما احمق هستند... 4 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ من نمیدونم ملت خسته نمیشند نامه ساختگی خودشون مینویسند میاند میذارند نت؟ منظورم اصلا استارتر محترم نیست .......... آخییییییییییییییییش... بلاخره یکی اینو گفت... مرسی... اومدم همین رو بگم... 6 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ خاهش میکنم به هم احترام بذارین.... این طرز حرف زدن اصلن مناسب نیست... اگه علاقه ای ندارین خوب نیاین داخل این تاپیک.... منظورم خیلی کلی بود و خیلی واضح... الکی یا واقعی مهم بحثی بود که مطرح شد و به نظر من ارزش بحث زکردن داشت... این نظر شماست و نظر ما هم محترمه... 4 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ من نمیدونم ملت خسته نمیشند نامه ساختگی خودشون مینویسند میاند میذارند نت؟ منظورم اصلا استارتر محترم نیست .......... دست شما درد نکنه یه کلام بگو تاپیک نزن ببخشید الان به سجاد میگم تاپیک رو حذف کنه شما هم راحت بشی هدف من از این تاپیک نوعی اسیب شناسی بود ولی انگار ... بهر حال ممنون 3 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ تا جایی که من دیدم همه این دفاع رو از جنسشون کردن .... همین که من میگم احمقه و بقیه خانمها رد میکنن این طرز فکر رو یعنی که دارن دفاع میکنن و اصلن معنی تایید کردن نداره... همون طور که دیدین شبنم و دوستان هم گفتن که خنده نداره و تعجب و تاسف داره... از این به بعد اول بحق رو مطالعه کنید بعد اگه ضعفی بود یاد اوری کنین ... نه این موضوع طنز بود نه بحث های ما... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده