ملیساا 5015 ارسال شده در 13 اسفند، 2010 frnzt یعنی FarnazT بدون حروف صدادار ممنون هوس لبو کردم فلناز من هم لبوووووووووووووووووووووووووووووووووو میخوام . بیا بریم بیرون بخریم . من فقط 113 بار شکست عشقی خوردمبه تعداد یاران امام زمان یعنی میشه یه روز من زن بگیرم :w00:نه این تاپیک چه ربطی به زن گرفتن شما داشت .:w00: اسپم میکنی ؟ اخراجی .:3384s::w420: هیچم مهربون نیست! :w74: عزیزم شما اصلا خودتون ناراحت نکن . :jawdrop: 3
sharifi1984 335 ارسال شده در 13 اسفند، 2010 دارای یک عدد برادر نامرد خانم مظلوم کم حرف دارای یک عدد برادر نامرد علاقه مند به یاد گرفتن تقریبا با استعداد حساس یه کم هم انتقاد:(شاید هم درست نباشه) زودی ناراحت میشی یه عدد برادر نامرد داری! 6
pejman.pna 297 ارسال شده در 13 اسفند، 2010 به شدت خانم، مهربون، گل، دوست داشتنی، دارای یک عدد برادر نامرد، دست و دل باز، نوع دوست، قابل اعتماد، دارای یک عدد برادر نامرد، بسیار بسیار بسیار بسیار بسیار ..... n+1,n ....... بسیار بسیار حساس! یه عدد برادر نامرد داری! اما نمی دونم چرا!! 3
Matin H-d 18146 مالک ارسال شده در 13 اسفند، 2010 خوب ممنون از فرنازه عزیز و همه دوستان:4uboxsmiley: این تحلیل شخصیت هم به پایان رسید و مثه همه تحلیلها این تاپیک هم بسته میشه 4
ارسال های توصیه شده