ملیساا 5015 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ frnzt یعنی FarnazT بدون حروف صدادار ممنون هوس لبو کردم فلناز من هم لبوووووووووووووووووووووووووووووووووو میخوام . بیا بریم بیرون بخریم . من فقط 113 بار شکست عشقی خوردمبه تعداد یاران امام زمان یعنی میشه یه روز من زن بگیرم :w00:نه این تاپیک چه ربطی به زن گرفتن شما داشت .:w00: اسپم میکنی ؟ اخراجی .:3384s::w420: هیچم مهربون نیست! :w74: عزیزم شما اصلا خودتون ناراحت نکن . :jawdrop: 3 لینک به دیدگاه
sharifi1984 335 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ دارای یک عدد برادر نامرد خانم مظلوم کم حرف دارای یک عدد برادر نامرد علاقه مند به یاد گرفتن تقریبا با استعداد حساس یه کم هم انتقاد:(شاید هم درست نباشه) زودی ناراحت میشی یه عدد برادر نامرد داری! 6 لینک به دیدگاه
pejman.pna 297 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ به شدت خانم، مهربون، گل، دوست داشتنی، دارای یک عدد برادر نامرد، دست و دل باز، نوع دوست، قابل اعتماد، دارای یک عدد برادر نامرد، بسیار بسیار بسیار بسیار بسیار ..... n+1,n ....... بسیار بسیار حساس! یه عدد برادر نامرد داری! اما نمی دونم چرا!! 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ بیچاره مهرداد...چه گیری دادن اینا!! 2 لینک به دیدگاه
asiabadboy 510 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ راحتم نیازی به گفتن نبود .... همه میدونن .... 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ خوب ممنون از فرنازه عزیز و همه دوستان:4uboxsmiley: این تحلیل شخصیت هم به پایان رسید و مثه همه تحلیلها این تاپیک هم بسته میشه 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده