سارا-افشار 36437 ارسال شده در 9 اسفند، 2010 یادش بخیر انقده دوس داشتم یه کیک بزرگ رو بپاشم رو صورت داداشم درست مثل لورل هاردی 1
baybak 4434 مالک ارسال شده در 9 اسفند، 2010 یادش بخیر انقده دوس داشتم یه کیک بزرگ رو بپاشم رو صورت داداشم درست مثل لورل هاردی اینجا برعکسه فعلا 1
Waffen 15118 ارسال شده در 9 اسفند، 2010 نمیدونم من تنها کسیم که اینطوری فکر میکنم یا نه... ولی اون یارویی که این ایده رو داشته و فکر میکنه خیلی کار جالبی کرده رو باید خاک بر سرش کرد... ببخشید البته... فکر کنید اون فردی که این حرکت رو باهاش کردند چه حالی شده در اون لحظه... خیلی زشت بود... 5
baybak 4434 مالک ارسال شده در 9 اسفند، 2010 نمیدونم من تنها کسیم که اینطوری فکر میکنم یا نه... ولی اون یارویی که این ایده رو داشته و فکر میکنه خیلی کار جالبی کرده رو باید خاک بر سرش کرد... ببخشید البته...فکر کنید اون فردی که این حرکت رو باهاش کردند چه حالی شده در اون لحظه... خیلی زشت بود... حالا تو ناراحت نشو..محضه خنده هستش.....جدی نشو وافن جان 1
Waffen 15118 ارسال شده در 9 اسفند، 2010 حالا تو ناراحت نشو..محضه خنده هستش.....جدی نشو وافن جان چشم... قصدی نداشتم... فقط نظرم بود... 2
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 9 اسفند، 2010 فک کنم برای اولین بار با نظر وافنی موافقم :دی واقعا حرکتی زشت و بی فرهنگی بوده 3
Waffen 15118 ارسال شده در 9 اسفند، 2010 فک کنم برای اولین بار با نظر وافنی موافقم :دیواقعا حرکتی زشت و بی فرهنگی بوده یعنی غیر از این با تمام نظرات دیگه ی من مخالف بودی این همه مدت ؟ چرا آخه ؟ 3
baybak 4434 مالک ارسال شده در 9 اسفند، 2010 چه انسان هاي متمدني ميشه بگين بعدش چه بلايي سر آقاهه اومد؟ فک کنم برای اولین بار با نظر وافنی موافقم :دیواقعا حرکتی زشت و بی فرهنگی بوده هیچی خانومه گفت نمی بخشمت هیچ وقت ..پسره هم میگه مهم نیست... بابام یه دختر و یه پسر با همکاری هم یه صحنه جالب خلق کردن ..اونو بچسبید.. 2
O-N 10553 ارسال شده در 9 اسفند، 2010 هیچی خانومه گفت نمی بخشمت هیچ وقت ..پسره هم میگه مهم نیست... بابام یه دختر و یه پسر با همکاری هم یه صحنه جالب خلق کردن ..اونو بچسبید.. كاملا از چهره ي شوكه و زمين خوردن غير اراديش ميشه همكاري رو درك كرد خب آقاهه چه درك بالايي داره كه بگه مهم نيست خانومه هم چقد منفعله 3
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 9 اسفند، 2010 یعنی غیر از این با تمام نظرات دیگه ی من مخالف بودی این همه مدت ؟ چرا آخه ؟ اوهوم نمیدونم چرا؟! :JC_thinking: 1
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 9 اسفند، 2010 باهات قهرم اصلا... ولی من اهل ِ اشتی نیستم...خودت بیا اشتی کنیم 1
ارسال های توصیه شده