baybak 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ جوابتو تو پروفایلت دادم :icon_gol:ممنون 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ یادش بخیر انقده دوس داشتم یه کیک بزرگ رو بپاشم رو صورت داداشم درست مثل لورل هاردی 1 لینک به دیدگاه
baybak 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ یادش بخیر انقده دوس داشتم یه کیک بزرگ رو بپاشم رو صورت داداشم درست مثل لورل هاردی اینجا برعکسه فعلا 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ اینجا برعکسه فعلا :banel_smiley_4: لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ نمیدونم من تنها کسیم که اینطوری فکر میکنم یا نه... ولی اون یارویی که این ایده رو داشته و فکر میکنه خیلی کار جالبی کرده رو باید خاک بر سرش کرد... ببخشید البته... فکر کنید اون فردی که این حرکت رو باهاش کردند چه حالی شده در اون لحظه... خیلی زشت بود... 5 لینک به دیدگاه
baybak 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ نمیدونم من تنها کسیم که اینطوری فکر میکنم یا نه... ولی اون یارویی که این ایده رو داشته و فکر میکنه خیلی کار جالبی کرده رو باید خاک بر سرش کرد... ببخشید البته...فکر کنید اون فردی که این حرکت رو باهاش کردند چه حالی شده در اون لحظه... خیلی زشت بود... حالا تو ناراحت نشو..محضه خنده هستش.....جدی نشو وافن جان 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ حالا تو ناراحت نشو..محضه خنده هستش.....جدی نشو وافن جان چشم... قصدی نداشتم... فقط نظرم بود... 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ چه انسان هاي متمدني ميشه بگين بعدش چه بلايي سر آقاهه اومد؟ 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ فک کنم برای اولین بار با نظر وافنی موافقم :دی واقعا حرکتی زشت و بی فرهنگی بوده 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ فک کنم برای اولین بار با نظر وافنی موافقم :دیواقعا حرکتی زشت و بی فرهنگی بوده یعنی غیر از این با تمام نظرات دیگه ی من مخالف بودی این همه مدت ؟ چرا آخه ؟ 3 لینک به دیدگاه
baybak 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ چه انسان هاي متمدني ميشه بگين بعدش چه بلايي سر آقاهه اومد؟ فک کنم برای اولین بار با نظر وافنی موافقم :دیواقعا حرکتی زشت و بی فرهنگی بوده هیچی خانومه گفت نمی بخشمت هیچ وقت ..پسره هم میگه مهم نیست... بابام یه دختر و یه پسر با همکاری هم یه صحنه جالب خلق کردن ..اونو بچسبید.. 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ هیچی خانومه گفت نمی بخشمت هیچ وقت ..پسره هم میگه مهم نیست... بابام یه دختر و یه پسر با همکاری هم یه صحنه جالب خلق کردن ..اونو بچسبید.. كاملا از چهره ي شوكه و زمين خوردن غير اراديش ميشه همكاري رو درك كرد خب آقاهه چه درك بالايي داره كه بگه مهم نيست خانومه هم چقد منفعله 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ یعنی غیر از این با تمام نظرات دیگه ی من مخالف بودی این همه مدت ؟ چرا آخه ؟ اوهوم نمیدونم چرا؟! :JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ اوهوم نمیدونم چرا؟! :JC_thinking: باهات قهرم اصلا... 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ باهات قهرم اصلا... ولی من اهل ِ اشتی نیستم...خودت بیا اشتی کنیم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده