danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ 1. بازارها خلوت 2. پولها اضافه 3. خيابونها خلوت 4. شيطون بي کار 5. مخابرات ورشکسته 6. همه ميرن بهشت امروز سالروز فرستادن 'انوشه انصاري' اولين زن ايراني به فضا است، به اميد روزي كه آخرين زن ايراني را هم به فضا بفرستيم انجمن مردان خون به جيگر 8 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ اصلا نتونستم تصور کنم چون همچین چیزی اصلا ممکن نیست 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ چه دنیای بی حالی میشه ... :banel_smiley_4:دیدیم دیروز کی داشت خودشو واسه زن گرفتن میکشت!:w00: لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4:دیدیم دیروز کی داشت خودشو واسه زن گرفتن میکشت!:w00: خوب من دارم میگم یعنی خیلی بد میشه....ادبیاتت واقعا صفره هااااااااااااا لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ تو گفتگوی آزاد این بحث زده شده الان بحث کنیم یا بخندیم ؟:icon_razz: لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ خوب من دارم میگم یعنی خیلی بد میشه....ادبیاتت واقعا صفره هااااااااااااا ادبیات خودت صفره:icon_razz: خب با ذهنیت خوندم پستتو بی حال و با حال دیدم! لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ ادبیات خودت صفره:icon_razz: خب با ذهنیت خوندم پستتو بی حال و با حال دیدم! ولی در کل شما هم نباشین ما مردا هم یه صفایی می کنیم....... لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ موافقم دانیلو...........:w16: موافقتت از اواتارت کاملا پیداست :viannen_38: 1 لینک به دیدگاه
lachin 700 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ 1. بازارها خلوت 2. پولها اضافه 3. خيابونها خلوت 4. شيطون بي کار 5. مخابرات ورشکسته 6. همه ميرن بهشت امروز سالروز فرستادن 'انوشه انصاري' اولين زن ايراني به فضا است، به اميد روزي كه آخرين زن ايراني را هم به فضا بفرستيم انجمن مردان خون به جيگر :ws28::ws28: لینک به دیدگاه
اندیشه 2345 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ مردان در حال چرت زدن و مرگ زود هنگام همه جا تاریک رنگی از مرگ و نا امیدی در همه جا زندگی بدون امید خلاصه جهنمی بیش نیست 1 لینک به دیدگاه
lachin 700 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ چرا كسي دنيارو بدون مرد تصور نمي كنه :167::167: لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ ولی در کل شما هم نباشین ما مردا هم یه صفایی می کنیم....... :banel_smiley_4: خودتم میدونی که اینجوری نیست!پس سعی نکن خودتو گول بزنی 1 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4: خودتم میدونی که اینجوری نیست!پس سعی نکن خودتو گول بزنی آره راس میگی ...شما ها نباشین یه جور میشه......پس باشین ولی در کنار ما هاااااا باشید جای دوری نرید خطرناکه... لینک به دیدگاه
Spento data_3j 675 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ وای چه حالی بده کلی صفا می کنیم هیچ کی نیست گیر بده هیچ دختری نیست سیریش بشه که بیا با من دوست بشو ، به خدا من دوست دارم، من بهخاطرت 15 بار رگمو زد مو ازین چرتو پرتها..... لینک به دیدگاه
اندیشه 2345 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ چرا كسي دنيارو بدون مرد تصور نمي كنه :167::167: آخه بود و نبودشون خیلی مهم نیس 1 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ آخه بود و نبودشون خیلی مهم نیس ما ها نباشیم کسی به شما ها محل نمی زاره لینک به دیدگاه
lachin 700 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ آخه بود و نبودشون خیلی مهم نیس :a030: 1 لینک به دیدگاه
lachin 700 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ ما ها نباشیم کسی به شما ها محل نمی زاره :167::167::167::jawdrop::jawdrop::ws28: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده