sokut.n 1212 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ منم موافقم.منم اینجا راحتترم.اینجا مجبور نیستم احساساتم رو پنهان کنم که نکنه یه روزی علیه خودم استفاده بشه. اونطوری که دوستان گفتن رفتار هر شخصیتی میتونه متفاوت باشه ولی به نظر من محیط مجازی تنها محیطیه که آدما میتونن اونطوری که هستن خودشون رو نشون بدن.نگفتم نشون میدن گفتم میتونن. اصولا محیط واقعی خیلی وقتا ایجاب میکنه که آدما برخلاف شخصیتشون رفتار کنن. 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ من همینیم که اینجا هستم هیچ فرقی نمیکنم البت کم ارومتر 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ منم اینجا خیلی اذیت میکنم ولی غیر اینجا تقریبا ارومم. 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ من همینم تو محیط بیرون هم مشکلی ندارم در مورد بیان عقایدم و زبونمم درازه کلییییییییییییی و راحت هم با همه ارتباط بر قرار میکنم و مشکلی ندارم یه جورایی خودمم دیگه 5 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ در مورد بیان عقاید تا حدودی موافقم اما در مورد نشون دادن خود واقعی ، زیاد موافق نیستم من با اکثر کسانی که برخورد داشتم ، دیدم که شخصیتشون توی دنیای واقعی 180 درجه با شخصیتشون توی دنیای مجازی تفاوت داره (حتی خود من ) 3 لینک به دیدگاه
پرناز 581 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ براي من مشكلي پيش آمد كه داشتم به جنون ميرسيدم و نميتونستم به كسي بگم اما چون توي نت كسي منو نميشناخت بيانش كردم و بقيه دوستان كمكم كردند و واقعا آروم شدم خيلي جاي خوبيه 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ شخصیت من در نت و غیر نت و....... یکی است. اما مهم عمل است،که در هیچکدام،عملی در کار نیست!!!!! 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده