Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ رشته ش هنره رشته دبیرستانیش هنره یا دانشگاهی؟؟؟!!!:JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ این همه جست و جو و تفحص واسه 5 امتیاز؟ :brodkavelarg: نمیشه یه صفر بزارید جلوش .. تا برم آمار کل هنریا رو در بیارم ... :ws28: خودمم فک می کنم کم باشه باید به محمد بگم ولی 50 هم خیلی زیاده خب راهنمایی میخوایم دیگه راهنمایی کردم دیگه من حدسه دومم رو هم میگم ooraman (مینا) :icon_pf (34): مگه اورمان اسمش میناست؟ مریم نبود؟ :ws52: من اسم کشف می کنم تو این تاپیک فقط 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ راستی یه سوال؟ دلنواز جون اسمت چی بود؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ رشته دبیرستانیش هنره یا دانشگاهی؟؟؟!!!:JC_thinking: اینم سوال خوبیه kimiaنیست؟ :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ راستی یه سوال؟دلنواز جون اسمت چی بود؟؟؟ آره بگو به کشفیاتم اضافه شه 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ :ws28: خودمم فک می کنم کم باشه باید به محمد بگم ولی 50 هم خیلی زیاده راهنمایی کردم دیگه :icon_pf (34): مگه اورمان اسمش میناست؟ مریم نبود؟ :ws52: من اسم کشف می کنم تو این تاپیک فقط یه بار تو مهندسان باهاش حرفیدم گفت مینا تا اونجا که یادمه منظور ooraman حالا مینا یا مریم نمیفرقه:ws2: 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ خب جواب؟؟؟ من چه می دونم :w00: 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ راستی یه سوال؟دلنواز جون اسمت چی بود؟؟؟ متین گلم :flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ یه بار تو مهندسان باهاش حرفیدم گفت مینا تا اونجا که یادمه منظور ooraman حالا مینا یا مریم نمیفرقه:ws2: نمی بینی دارم می زنم سرم!!!!! من سر درد گرفتم از بس سرم کوبیدم 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ آره بگو به کشفیاتم اضافه شه من چه می دونم :w00: واااا.... متین گلم:flowerysmile: :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v اخه اسم ِ یاسیم متینه فک کردم اسمتتونو اشتباه گرفتم 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ نمی بینی دارم می زنم سرم!!!!!من سر درد گرفتم از بس سرم کوبیدم خب نزن فدات شم این کافیه 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ :shame::shame:خسته شدم من خسته نشو جیجر حالا تا آخر هفته وقت داریم 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ خسته نشو جیجر حالا تا آخر هفته وقت داریم اخه دیگه هیچی به ذهنم نیرسه... هر کی هست بیاد خودشو معرفی کنه 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ خب نزن فدات شم این کافیه یعنی چی؟؟؟؟؟ اخه دیگه هیچی به ذهنم نیرسه... هر کی هست بیاد خودشو معرفی کنه ایشالا آخر هفته میاد خودشو معرفی می کنه 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ از حالا من جوابِ مسابقه سر بعد یعنی ( تشخیص هویت شماره سیزده) رو میدم و هویت سری بعد من هستم و دیگه ام نیازی به سر کوبیدونو حرص خوردنو .....ندارین چون دلم نمیاد حرص بخورین 4 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ یعنی چی؟؟؟؟؟ هیشی یهنی تایید کن دیگه اینم هست حالا 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ از حالا من جوابِ مسابقه سر بعد یعنی ( تشخیص هویت شماره سیزده) رو میدم و هویت سری بعد من هستم و دیگه ام نیازی به سر کوبیدونو حرص خوردنو .....ندارین چون دلم نمیاد حرص بخورین سری چهاردهمم من میام 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده