partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ عه زهرا بود نه .. من نیستم که ... niaz می باشد ... 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ میگم جدی.. 10 روز زیاده هاااااز بس منحرف شدیم... سرم گیج رفت:shame: 10 روز نیست یه هفته ست! بیار خوب،البته اون که خودش مجری طرح هدفمند کردن امتیازات است !!!!!! الان گزینه های نهایی کیا هستند؟ میارم! شما جمع بندین کنین خوب! اسم همه بچه ها رو گفتیم ... بگو کی مونده ...؟ نه بابا این سایت این همه کاربر داره همه شو گفتین؟ فاطمه چرا برچسب زدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w00: هوم؟ خوب من نزنم یکی دیگه می زنه!!!!!!!!:icon_pf (34): نه .. من نیستم که ... niaz می باشد ... :ws28: 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ من میگم اورامان است،چون مشکوک جواب میداد در این تاپیک....... 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ من میگم اورامان است،چون مشکوک جواب میداد در این تاپیک....... چطوری جواب می داد؟ همه مشکوک بودن!!!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ چطوری جواب می داد؟همه مشکوک بودن!!!!!!!!! یک کم خودش را به کوچه علی چپ میزد!!!!!! یعنی مرتبا ادعا میکرد که من نیستم و خیلی هم تابلو بود............ 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ یک کم خودش را به کوچه علی چپ میزد!!!!!! یعنی مرتبا ادعا میکرد که من نیستم و خیلی هم تابلو بود............ عه!!!!!!! خوب اینم یه گزینه ست........... بچه ها بپرین اورمانو پیدا کنینننننننننننننننننننننن 2 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ حالا ینی چی شد .. اورامان بود ؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ عه!!!!!!!خوب اینم یه گزینه ست........... بچه ها بپرین اورمانو پیدا کنینننننننننننننننننننننن مگه جواب درسته!!!!! 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ هیچ کی منو حدس نزد؟؟؟ اخه میخوام بدونم کیا امتیاز میگیرن 3 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ هیچ کی منو حدس نزد؟؟؟ اخه میخوام بدونم کیا امتیاز میگیرن وااااااااااااااای راس میگی.. تو سایر رشته هام هسی... اورین خودتی پیدا شد عطر بارونه 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ نازی نازی ... تو عکس آخریش چقدر مظلوم و آرومه ... اصلاً بهش نمیاد که شیطون باشه ... A&s ? cinderella? aftab123? jonny depp? بازم بگم؟ نه بابا این سایت این همه کاربر داره همه شو گفتین؟ خب این سوالمو که جواب ندادی ... :w00: 2 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ سلام منم میخوام بحدسم...... atre baroon nist? واااای اورامانم که سایر رشته هاس :w74: 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ وااااااااااااااای راس میگی..تو سایر رشته هام هسی... اورین خودتی پیدا شد عطر بارونه گول نخور ... این عطر بارون هر 2 صفحه یه بار میاد همینو میگه ... 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ سلم..... چه خبره یانجا...کی داره پشت سره اوری غیبت میکنه؟ 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ منم متینم بیولوژی دریا میخونم 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ منم گلی هستم ... صاحب عکس بیا خودتو معرفی کن ... :167: 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ منم گلی هستم ... صاحب عکس بیا خودتو معرفی کن ... :167: یعنی واقعا نمیاد؟ 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ یه هفته دیگه میاد .... اگر خدا بخواهد ... 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ یعنی اگه متین دلنواز یا مریم نباشه هاااااااااا :167: من حالیم نیست یکی از اینا باید باشه من این 100 امتیازو میخوام 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ حالا ینی چی شد ..اورامان بود ؟؟؟ نهههههههههه مگه جواب درسته!!!!! مگه من گفتم جواب درسته؟؟؟؟؟؟ خب این سوالمو که جواب ندادی ... :w00: کدوم سوال؟ واااای اورامانم که سایر رشته هاس:w74: :ws28: یه هفته دیگه میاد .... اگر خدا بخواهد ... فردا میاد! امروزم حدس بزنین فردا فرد مورد نظر رو تحویل کهریزک می دم یعنی اگه متین دلنواز یا مریم نباشه هاااااااااا :167:من حالیم نیست یکی از اینا باید باشه من این 100 امتیازو میخوام چه خبره 100 امتیاااااااااااااااز:jawdrop: 5 امتیاز 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده