Matin H-d 18145 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 خوش می گذره متین؟ کی؟ مگه پسره تو برقصی اون خودشو نشون بده آخی نازیییییییییییییی اره... توام بیا وسط:connie_24: نه دیگه اگه پسر بود که خودشو نشون نمیده همون دور مورا نگا میندازه چون دخمله... زودی میاد وسط 3
partow 25305 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 آخی نازیییییییییییییی چون در گمراهی به سر می برم می خندی؟ :shad: :167: راستی هرکسی بود باید عکس بزرگیاش هم بزاره ... ببینیم آیا شباهتی به دوران کودکیش داره ؟ 41 صفحه شد ... :w00: 3
.FatiMa 36559 مالک ارسال شده در 12 اسفند، 2010 اره... توام بیا وسط:connie_24:نه دیگه اگه پسر بود که خودشو نشون نمیده همون دور مورا نگا میندازه چون دخمله... زودی میاد وسط نه بابا پسرای این دورو زمون زودتر از دخترا میفتن وسط چی فک کردی :ws28: چون در گمراهی به سر می برم می خندی؟ :shad: :167: راستی هرکسی بود باید عکس بزرگیاش هم بزاره ... ببینیم آیا شباهتی به دوران کودکیش داره ؟ 41 صفحه شد ... :w00: آره به اون می خندم ببینم تو خودت شرکت کرده بودی عکستو می دادی بذاریم اینجا حالا که اینطور شد عکستو بده ببینم بچه ها مسابقه تموم شد جواب زهرا بود! زود باش عکس جدیدتو بفرست :ws28: نیخوای بگی کی بود فاطمه ؟من فقط واسه جواب میام ها؟ 4
partow 25305 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 آره به اون می خندم ببینم تو خودت شرکت کرده بودی عکستو می دادی بذاریم اینجا حالا که اینطور شد عکستو بده ببینم بچه ها مسابقه تموم شد جواب زهرا بود! زود باش عکس جدیدتو بفرست :ws28: سوال خوبی بود .... نه ... عکس بزرگی هاتو نزار ... 2
.FatiMa 36559 مالک ارسال شده در 12 اسفند، 2010 سوال خوبی بود .... نه ... عکس بزرگی هاتو نزار ... عکس بزرگی های خودمو نمی ذارم مال تورو می ذارم زود باش رد کن بیاد :ws28: 2
Ehsan 112346 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 به نظر من هنوز هم عکس اوستا معمار است. هرکس هست بیشتر به بچه های هنر و معماری و...... میخوره !!!!!!!! 3
.FatiMa 36559 مالک ارسال شده در 12 اسفند، 2010 به نظر من هنوز هم عکس اوستا معمار است. هرکس هست بیشتر به بچه های هنر و معماری و...... میخوره !!!!!!!! اوستا معمار :ws28: خیلی باحالی اسی:ws28: من خودم گفتم رشه ش هنره چقد واقعا زحمت می کشی :icon_pf (34): 3
asal sadra 3752 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 ن آره به اون می خندم ببینم تو خودت شرکت کرده بودی عکستو می دادی بذاریم اینجا حالا که اینطور شد عکستو بده ببینم بچه ها مسابقه تموم شد جواب زهرا بود! زود باش عکس جدیدتو بفرست :ws28: عه زهرا بود 2
Ehsan 112346 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 اوستا معمار :ws28:خیلی باحالی اسی:ws28: من خودم گفتم رشه ش هنره چقد واقعا زحمت می کشی :icon_pf (34): من اصلا اون رشته هنر را ندیده بوده خداییش!!!!!! حالا اگر کسی درست حدس بزنه جایزه اش چیه؟ 2
.FatiMa 36559 مالک ارسال شده در 12 اسفند، 2010 من اصلا اون رشته هنر را ندیده بوده خداییش!!!!!! حالا اگر کسی درست حدس بزنه جایزه اش چیه؟ جدی؟ پس از کجا فهمیدی؟! جایزه؟! 5 امتیاز!!!!!!!!!!!!!!!!! :banel_smiley_4: شلوم خوبی؟ حدس دیگه نداری؟ 2
Ehsan 112346 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 جدی؟پس از کجا فهمیدی؟! جایزه؟! 5 امتیاز!!!!!!!!!!!!!!!!! دیدم تو عکس اول کنار گل و بوته ایستاده و این عکسو گذاشته،فهمیدم خیلی احساساتی و هنری است....... 5 امتیاز را جلوی سو تغذیه ای های آنگولا هم بذاری،قهر میکنند!!!!! 4
Matin H-d 18145 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 جدی؟پس از کجا فهمیدی؟! جایزه؟! 5 امتیاز!!!!!!!!!!!!!!!!! شلوم خوبی؟ حدس دیگه نداری؟ سلوم.. نه فاطمه حدس دیگه ندارم سلم گیج گرفت 2
asal sadra 3752 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 دیدم تو عکس اول کنار گل و بوته ایستاده و این عکسو گذاشته،فهمیدم خیلی احساساتی و هنری است....... 5 امتیاز را جلوی سو تغذیه ای های آنگولا هم بذاری،قهر میکنند!!!!! همینو بگگگو مسابقه گذاشته دو تا پست بدوبیراه بدی بیشتر امتیاز میگیری تا حدس درست بزنی 3
.FatiMa 36559 مالک ارسال شده در 12 اسفند، 2010 دیدم تو عکس اول کنار گل و بوته ایستاده و این عکسو گذاشته،فهمیدم خیلی احساساتی و هنری است....... 5 امتیاز را جلوی سو تغذیه ای های آنگولا هم بذاری،قهر میکنند!!!!! سو تغذیه ای های آنگولا :ws28: خوب من چی کار کنم از اول اینطوری بوده می خوای محمدو بیارم اینجا بریزین سرش امتیازو بیشتر کنه؟ سلوم.. نه فاطمه حدس دیگه ندارمسلم گیج گرفت چرا سرت گیج رفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 5
Matin H-d 18145 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 سو تغذیه ای های آنگولا :ws28:خوب من چی کار کنم از اول اینطوری بوده می خوای محمدو بیارم اینجا بریزین سرش امتیازو بیشتر کنه؟ چرا سرت گیج رفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میگم جدی.. 10 روز زیاده هاااا از بس منحرف شدیم... سرم گیج رفت:shame: 4
Ehsan 112346 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 سو تغذیه ای های آنگولا :ws28:خوب من چی کار کنم از اول اینطوری بوده می خوای محمدو بیارم اینجا بریزین سرش امتیازو بیشتر کنه؟ بیار خوب،البته اون که خودش مجری طرح هدفمند کردن امتیازات است !!!!!! الان گزینه های نهایی کیا هستند؟ 2
ارسال های توصیه شده