.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ آمد ... چی شد ... هنوز هویت نی نی کشف نشد ... :icon_pf (34): جدی رشتش معماریه؟ اذیت نکنی ها ... :wubpink: رشته ش هنره اذیتم نمی کنم 2 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ آمد ... چی شد ... هنوز هویت نی نی کشف نشد ... :icon_pf (34): جدی رشتش معماریه؟ اذیت نکنی ها ... :wubpink: هنر یا معماری؟؟؟ ........................................................................................................... فاطمه رشتش چیه خووو...:w00: 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ هنر یا معماری؟؟؟........................................................................................................... فاطمه رشتش چیه خووو...:w00: هنره خودش می گه هنره خو من می رم بخوابم 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ دلشوره ات را کسی ديگر به فرداها نخواهد برد انتظارت نيز حوالی همين خيابان لگد مال عابران پايمال و بی نشانه می شود انتهای خيابان می دانم چشمان مرا نيز مثل دلت انتظار، فسيل می کند اما نمی دانم چرا هنوز به انتظار نشسته ام :ws44: 2 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ :ws44: گریه نکن! خوب بخوابی خواب هم ببینی شب بخیر / 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ گریه نکن! خوب بخوابی خواب هم ببینی شب بخیر / :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ هنره خودش می گه هنره خو من می رم بخوابم خوب پس جز سایر رشته هاس.. مقسی خوب بخوابی :icon_gol: :ws44: گلیه دار نیس حرص درار .. سلنوشت منه بیچالس 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ نازی نازی ... تو عکس آخریش چقدر مظلوم و آرومه ... اصلاً بهش نمیاد که شیطون باشه ... A&s ? cinderella? aftab123? jonny depp? بازم بگم؟ 3 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ فرنازه یبار گفتنش نازی نازی ... تو عکس آخریش چقدر مظلوم و آرومه ... اصلاً بهش نمیاد که شیطون باشه ... a&s ? Cinderella? Aftab123? Jonny depp? بازم بگم؟ منم به این آ اند اس مشکوکم 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ :w330::w330: چرا اینقدر خوشحالی؟ کشفش کردی؟ :167: 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ چرا اینقدر خوشحالی؟ کشفش کردی؟ :167: نه هنوز كفشش نكردم حالا يه ذره برقصيم اونوخ خودش مياد خودشو نشون ميده 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ نه هنوز كفشش نكردم حالا يه ذره برقصيم اونوخ خودش مياد خودشو نشون ميده ناز بشی تو ... ولی من کشفش کردم ... niaz 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ ناز بشی تو ... ولی من کشفش کردم ... niaz :banel_smiley_4: 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ :w330::w330: خوش می گذره متین؟ حالا کی بود؟؟؟ کی؟ نه هنوز كفشش نكردم حالا يه ذره برقصيم اونوخ خودش مياد خودشو نشون ميده مگه پسره تو برقصی اون خودشو نشون بده ناز بشی تو ... ولی من کشفش کردم ... niaz آخی نازیییییییییییییی 4 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ ناز بشی تو ... ولی من کشفش کردم ... niaz :banel_smiley_4: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده