Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ من کم کم دارم به متین مشکوک میشم اگه تو باشی بلایی که قراره سر سپیده بیاد سره تو میاد میتونی بری صفه قبل بخونیش اوری تو باشی چیکارت کنیم؟ یه کندو زنبور میریزم رو سرت بعد میشینم جلو چشمات طالبی-آب طالبی-ژله طالبی-آدامس طالبی....... میخورم 4 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ اوری تو باشی چیکارت کنیم؟ یه کندو زنبور میریزم رو سرت بعد میشینم جلو چشمات طالبی-آب طالبی-ژله طالبی-آدامس طالبی....... میخورم باشه قبول.... 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ اتفاقا سپیده اول من فکر میکردم توییی چون پست نمیدادی همش اسمت اون پایین بود فاطمه میدونه 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ اتفاقا سپیده اول من فکر میکردم تویییچون پست نمیدادی همش اسمت اون پایین بود فاطمه میدونه آره دیدم پستت رو اون شب سرعتم خیلی پایین بود میخواستم پست بدم نمیشد 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ اتفاقا سپیده اول من فکر میکردم تویییچون پست نمیدادی همش اسمت اون پایین بود فاطمه میدونه حالا از کجا میدونی سپیده نیست؟!! من که خیلی بهش مشکوکم 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ حالا از کجا میدونی سپیده نیست؟!! من که خیلی بهش مشکوکم همونو بگو 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ همونو بگو همونوگفتم دیگه بچه ها من میرم فعلا....معلوم شد کیه به منم خبر بدین فعلا شب همگی خوش 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ حالا از کجا میدونی سپیده نیست؟!! من که خیلی بهش مشکوکم همونو بگو خب یکیشون منم دیگه اونی که چتری داره منم پنجمی هم متینه 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ خب یکیشون منم دیگه اونی که چتری داره منم پنجمی هم متینه اصن منم... بیایم اعتصاب این فاطمه رو اذیت کنیم:smiley (18): همه با هم : دلنوازه 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ ایییییییییییییییییییییش.........هنوز نفهمیدین منم؟؟؟!!!:viannen_38: 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ نه گفتم که ایلیا عکسارو گرفتهنفر پنجم رو باید پیدا کنیم فکر کنم پنجمی فاطمه ست آره راس می گه منم سلاااام گلممممممممم اصن شاید پرتو باشه نه؟ اونم ششمیه تو راهه هنوز نیومده اصن منم... بیایم اعتصاباین فاطمه رو اذیت کنیم:smiley (18): همه با هم : دلنوازه گنا دارمممممممممم ایییییییییییییییییییییش.........هنوز نفهمیدین منم؟؟؟!!!:viannen_38: من از اول هم می دونستم تویی 5 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ گنا دارمممممممممم پس چرا همه مسابقات رو همیشه تو برگزار میکنی؟ مثل بهترین اواتار یا...! 2 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ حوصلیم سر رف .. حتما تا حالا اسمشو گفتن ! اره؟ 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ من میگم دیگه خیلی کش اومده....سوووووووت 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ پس چرا همه مسابقات رو همیشه تو برگزار میکنی؟ مثل بهترین اواتار یا...! برای این که من مدیر بخش مسابقاتم حوصلیم سر رف ..حتما تا حالا اسمشو گفتن ! اره؟ داری حرف می کشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه من میگم دیگه خیلی کش اومده....سوووووووت :banel_smiley_4: 3 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ برای این که من مدیر بخش مسابقاتم داری حرف می کشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه :banel_smiley_4: ای بابا جدا اه حالا ینی کی معلوم میشه... یخوده راهنمای کن باز فاطمه 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ ای بابا جدا اه حالا ینی کی معلوم میشه... یخوده راهنمای کن باز فاطمه چی بگم خو؟!!!!!!!!!!!:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ hell girl نیست فاطمه؟ نوچ :4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ آمد ... چی شد ... هنوز هویت نی نی کشف نشد ... :icon_pf (34): جدی رشتش معماریه؟ اذیت نکنی ها ... :wubpink: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده