Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 11 اسفند، 2010 واقعا !!!!!!!! من اینجا حی و حاضر ووایسادم هر جوریه میخواد بگه اوریه!!!!!من هنوز حدس دوممو نزدم نمیدونم کی و بگم! شاکی شدن نداره اوری دیشب اونهمه گفتن منم تازه استقبال کردم بعضی از بچه هام که ناناحت بودن چرا جزو حدسا نیستن اونوقت تو شاکی میشی تو خوده فاطمه رو حدس بزن آخه یکی از مشخصاته نی نی بهش میخوره 1
ooraman 22216 ارسال شده در 11 اسفند، 2010 شاکی شدن نداره اوری دیشب اونهمه گفتن منم تازه استقبال کردمبعضی از بچه هام که ناناحت بودن چرا جزو حدسا نیستن اونوقت تو شاکی میشی تو خوده فاطمه رو حدس بزن آخه یکی از مشخصاته نی نی بهش میخوره باشه دیگه شاکی نمیشم.... حالا بذار فک کنمآخه من بچه ها رو خیلی نمیشناسم.....بچه هاییم که میشناسم که بقیه همه حدس زدن فاطمه گفته نیستن! نکنه خودتی!آیییییییییییییییییییییییییییییییی راستشو بگوئااااااا....بفهمم تو بودی 100 قسمتت میکنم هر قسمت و میزنم سر در یکی از تالارا 2
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 11 اسفند، 2010 باشه دیگه شاکی نمیشم....حالا بذار فک کنمآخه من بچه ها رو خیلی نمیشناسم.....بچه هاییم که میشناسم که بقیه همه حدس زدن فاطمه گفته نیستن! نکنه خودتی!آیییییییییییییییییییییییییییییییی راستشو بگوئااااااا....بفهمم تو بودی 100 قسمتت میکنم هر قسمت و میزنم سر در یکی از تالارا نه اوری اعتماد به نفس داشته باش به نه گفتن فاطمه اعتباری نیست همه رو میگه نه تالارا رو بشمار یه وقت اجحاف نشه در حقه یه تالاری 1
.FatiMa 36559 مالک ارسال شده در 11 اسفند، 2010 شاکی شدن نداره اوری دیشب اونهمه گفتن منم تازه استقبال کردمبعضی از بچه هام که ناناحت بودن چرا جزو حدسا نیستن اونوقت تو شاکی میشی تو خوده فاطمه رو حدس بزن آخه یکی از مشخصاته نی نی بهش میخوره کدوم یکی از مشخصات نی نی به من می خوره؟؟؟؟؟؟؟:ws52: 1
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 11 اسفند، 2010 کدوم یکی از مشخصات نی نی به من می خوره؟؟؟؟؟؟؟:ws52: این که وقتی یه کاری رو شروع میکنه تا تموم نشه ول نمیکنه 1
.FatiMa 36559 مالک ارسال شده در 11 اسفند، 2010 این که وقتی یه کاری رو شروع میکنه تا تموم نشه ول نمیکنه :ws3: 1
.FatiMa 36559 مالک ارسال شده در 11 اسفند، 2010 بدویین پست اول دو تا عکس دیگه گذاشتممممممممممممم:w42::w42: 2
ooraman 22216 ارسال شده در 11 اسفند، 2010 نه اوری اعتماد به نفس داشته باش به نه گفتن فاطمه اعتباری نیست همه رو میگه نه تالارا رو بشمار یه وقت اجحاف نشه در حقه یه تالاری باشه تو خیالت راحت باشهمن عدالت و عایت میکنم سرتم میذارم سر دره همین تالار عکس تا درس عبرتی بشه واسه بقیه 1
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 11 اسفند، 2010 باشه تو خیالت راحت باشهمن عدالت و عایت میکنم سرتم میذارم سر دره همین تالار عکس تا درس عبرتی بشه واسه بقیه نه سرمو بذار سردره پروفایلم اینجوری بهتره
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 11 اسفند، 2010 خدایا شدن 5 نفر آخه فاطمه جون چرا عکس اضافه میکنی؟آخه ما که ندیدیمش که بخوایم تطبیق بدیم اطلاعات اضافه کن 2
ooraman 22216 ارسال شده در 11 اسفند، 2010 نه سرمو بذار سردره پروفایلماینجوری بهتره باشه ...فکر بدی نیست من فکر کنم عکس خوده اوستا معمار است !!!!! منم همین و گفتم خدایا شدن 5 نفر آخه فاطمه جون چرا عکس اضافه میکنی؟آخه ما که ندیدیمش که بخوایم تطبیق بدیم اطلاعات اضافه کن ببین سه تاشون که من و تو و نیاز بودیم اون دوتای دیگه هم متین و ایلیا 2
.FatiMa 36559 مالک ارسال شده در 11 اسفند، 2010 من فکر کنم عکس خوده اوستا معمار است !!!!! اوستا معمار :ws28: خدایا شدن 5 نفر آخه فاطمه جون چرا عکس اضافه میکنی؟آخه ما که ندیدیمش که بخوایم تطبیق بدیم اطلاعات اضافه کن اینا راهنمایی نبود مگه؟ :ws28: الان میام همتونو منحرف میکنیممممم:gnugghender: سلااااااااااااااام متین جون ما از هر گونه انحراف استقبال می کنیم 3
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 11 اسفند، 2010 باشه ...فکر بدی نیست منم همین و گفتم ببین سه تاشون که من و تو و نیاز بودیم اون دوتای دیگه هم متین و ایلیا نه گفتم که ایلیا عکسارو گرفته نفر پنجم رو باید پیدا کنیم فکر کنم پنجمی فاطمه ست 1
ooraman 22216 ارسال شده در 11 اسفند، 2010 الان میام همتونو منحرف میکنیممممم:gnugghender: من کم کم دارم به متین مشکوک میشم اگه تو باشی بلایی که قراره سر سپیده بیاد سره تو میاد میتونی بری صفه قبل بخونیش 4
Matin H-d 18145 ارسال شده در 11 اسفند، 2010 [ سلااااااااااااااام متین جون ما از هر گونه انحراف استقبال می کنیم سلاااام گلممممممممم اصن شاید پرتو باشه نه؟ 3
ooraman 22216 ارسال شده در 11 اسفند، 2010 نه گفتم که ایلیا عکسارو گرفتهنفر پنجم رو باید پیدا کنیم فکر کنم پنجمی فاطمه ست اخ راس میگی حواسم نبود ایلیا عکاس بوده....پس پنجمی یا شبنمه یا فاطمه 3
Matin H-d 18145 ارسال شده در 11 اسفند، 2010 من کم کم دارم به متین مشکوک میشم اگه تو باشی بلایی که قراره سر سپیده بیاد سره تو میاد میتونی بری صفه قبل بخونیش :ws28: خودممممم... :Laie_28::Laie_28: 1
ooraman 22216 ارسال شده در 11 اسفند، 2010 :ws28: خودممممم... :Laie_28::Laie_28: میگم شایدم asal sadraباشه آخه هی میاد تشکر میزنه در میره 3
ارسال های توصیه شده