Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ واقعا !!!!!!!! من اینجا حی و حاضر ووایسادم هر جوریه میخواد بگه اوریه!!!!!من هنوز حدس دوممو نزدم نمیدونم کی و بگم! شاکی شدن نداره اوری دیشب اونهمه گفتن منم تازه استقبال کردم بعضی از بچه هام که ناناحت بودن چرا جزو حدسا نیستن اونوقت تو شاکی میشی تو خوده فاطمه رو حدس بزن آخه یکی از مشخصاته نی نی بهش میخوره 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ شاکی شدن نداره اوری دیشب اونهمه گفتن منم تازه استقبال کردمبعضی از بچه هام که ناناحت بودن چرا جزو حدسا نیستن اونوقت تو شاکی میشی تو خوده فاطمه رو حدس بزن آخه یکی از مشخصاته نی نی بهش میخوره باشه دیگه شاکی نمیشم.... حالا بذار فک کنمآخه من بچه ها رو خیلی نمیشناسم.....بچه هاییم که میشناسم که بقیه همه حدس زدن فاطمه گفته نیستن! نکنه خودتی!آیییییییییییییییییییییییییییییییی راستشو بگوئااااااا....بفهمم تو بودی 100 قسمتت میکنم هر قسمت و میزنم سر در یکی از تالارا 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ باشه دیگه شاکی نمیشم....حالا بذار فک کنمآخه من بچه ها رو خیلی نمیشناسم.....بچه هاییم که میشناسم که بقیه همه حدس زدن فاطمه گفته نیستن! نکنه خودتی!آیییییییییییییییییییییییییییییییی راستشو بگوئااااااا....بفهمم تو بودی 100 قسمتت میکنم هر قسمت و میزنم سر در یکی از تالارا نه اوری اعتماد به نفس داشته باش به نه گفتن فاطمه اعتباری نیست همه رو میگه نه تالارا رو بشمار یه وقت اجحاف نشه در حقه یه تالاری 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ شاکی شدن نداره اوری دیشب اونهمه گفتن منم تازه استقبال کردمبعضی از بچه هام که ناناحت بودن چرا جزو حدسا نیستن اونوقت تو شاکی میشی تو خوده فاطمه رو حدس بزن آخه یکی از مشخصاته نی نی بهش میخوره کدوم یکی از مشخصات نی نی به من می خوره؟؟؟؟؟؟؟:ws52: 1 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ کدوم یکی از مشخصات نی نی به من می خوره؟؟؟؟؟؟؟:ws52: این که وقتی یه کاری رو شروع میکنه تا تموم نشه ول نمیکنه 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ این که وقتی یه کاری رو شروع میکنه تا تموم نشه ول نمیکنه :ws3: 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ بدویین پست اول دو تا عکس دیگه گذاشتممممممممممممم:w42::w42: 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ نه اوری اعتماد به نفس داشته باش به نه گفتن فاطمه اعتباری نیست همه رو میگه نه تالارا رو بشمار یه وقت اجحاف نشه در حقه یه تالاری باشه تو خیالت راحت باشهمن عدالت و عایت میکنم سرتم میذارم سر دره همین تالار عکس تا درس عبرتی بشه واسه بقیه 1 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ باشه تو خیالت راحت باشهمن عدالت و عایت میکنم سرتم میذارم سر دره همین تالار عکس تا درس عبرتی بشه واسه بقیه نه سرمو بذار سردره پروفایلم اینجوری بهتره لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ من فکر کنم عکس خوده اوستا معمار است !!!!! 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ خدایا شدن 5 نفر آخه فاطمه جون چرا عکس اضافه میکنی؟آخه ما که ندیدیمش که بخوایم تطبیق بدیم اطلاعات اضافه کن 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ نه سرمو بذار سردره پروفایلماینجوری بهتره باشه ...فکر بدی نیست من فکر کنم عکس خوده اوستا معمار است !!!!! منم همین و گفتم خدایا شدن 5 نفر آخه فاطمه جون چرا عکس اضافه میکنی؟آخه ما که ندیدیمش که بخوایم تطبیق بدیم اطلاعات اضافه کن ببین سه تاشون که من و تو و نیاز بودیم اون دوتای دیگه هم متین و ایلیا 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ الان میام همتونو منحرف میکنیممممم:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ من فکر کنم عکس خوده اوستا معمار است !!!!! اوستا معمار :ws28: خدایا شدن 5 نفر آخه فاطمه جون چرا عکس اضافه میکنی؟آخه ما که ندیدیمش که بخوایم تطبیق بدیم اطلاعات اضافه کن اینا راهنمایی نبود مگه؟ :ws28: الان میام همتونو منحرف میکنیممممم:gnugghender: سلااااااااااااااام متین جون ما از هر گونه انحراف استقبال می کنیم 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ باشه ...فکر بدی نیست منم همین و گفتم ببین سه تاشون که من و تو و نیاز بودیم اون دوتای دیگه هم متین و ایلیا نه گفتم که ایلیا عکسارو گرفته نفر پنجم رو باید پیدا کنیم فکر کنم پنجمی فاطمه ست 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ الان میام همتونو منحرف میکنیممممم:gnugghender: من کم کم دارم به متین مشکوک میشم اگه تو باشی بلایی که قراره سر سپیده بیاد سره تو میاد میتونی بری صفه قبل بخونیش 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ [ سلااااااااااااااام متین جون ما از هر گونه انحراف استقبال می کنیم سلاااام گلممممممممم اصن شاید پرتو باشه نه؟ 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ نه گفتم که ایلیا عکسارو گرفتهنفر پنجم رو باید پیدا کنیم فکر کنم پنجمی فاطمه ست اخ راس میگی حواسم نبود ایلیا عکاس بوده....پس پنجمی یا شبنمه یا فاطمه 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ من کم کم دارم به متین مشکوک میشم اگه تو باشی بلایی که قراره سر سپیده بیاد سره تو میاد میتونی بری صفه قبل بخونیش :ws28: خودممممم... :Laie_28::Laie_28: 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ :ws28: خودممممم... :Laie_28::Laie_28: میگم شایدم asal sadraباشه آخه هی میاد تشکر میزنه در میره 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده