ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ منم مثل اینکه نکنه خودتی سپیده؟!!! لاستشو بگو هااااااااااااااااااااااااااااا آقا اینو جز حدسام حساب نکنینا.....بحثه دوستانه بود نیست دیجه :w00: نزن حالا بابا.... باشه خب ....شما میگی نیست حتما نیست دیگه! 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ :w00:یه ملت رو سرکار گذاشتیمن بازم اعلام میکنم که در هر صورت فقط میتونه یه نفر باشه اونم کسی نیست جز ایلیــــــــا :ws3: ایلیا ست قصد ازدواجم داره :ws28: یکی از این حروف یا همش؟ زهرا یعنی الان تو فهمیدی کیه؟ یکیش 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ :ws3:ایلیا ست قصد ازدواجم داره :ws28: خنده نداره خو:w00: بالاخره هر آدمی روزگارونی میخواد واسه کور و پیریش دیگه 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ نکنه خودتی سپیده؟!!! لاستشو بگو هااااااااااااااااااااااااااااا آقا اینو جز حدسام حساب نکنینا.....بحثه دوستانه بود نزن حالا بابا.... باشه خب ....شما میگی نیست حتما نیست دیگه! اصلا شک نکن مریم که منم 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ یکی از این حروف یا همش؟ زهرا یعنی الان تو فهمیدی کیه؟ نه ... دو قدم مانده تا اسم نی نی ... 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ سلام منم میخوام بحدسم...... atre baroon nist? هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:w42: یکی منو حدسید :ws44:(اینا اشکِ شوقه) بدو برو شبنمو صدا کن بگو اسمشو حدس زدی (اینا اشکِ شوقه) :ws44: atre baron بیا! یکی اسمتو حدس زده... (اینا اشکِ شوقه) :ws44::ws44: چرا خب؟!!مگه چیه اسم شبنم و حدس بزنم؟!!!!!درست گفتم؟ :shad::shad::shad: آخه شبنم کلی ذوق می کنه اسمشو می گن نخیر :icon_pf (34): :shad::shad::shad: هاااااااااااااا؟؟ چی شده؟.....من الان مخم هنگ کرده ....درست گفتم یا نه؟:w00: شبنم نیست؟!! :shad::shad::shad: نیست دیجه :w00: چرا دهواش میکنی خو؟؟؟!!! یکی واسه اولین بار منو حدسیده :shad::shad::shad: 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ اصلا شک نکن مریم که منم منحرف نکن ملت روووووووووووو ... :brodkavelarg: فاطمه میگه نی نی رشتش هنره ... 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ من دو مین نبودماااااااااا چی شد حدسیدید؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ منحرف نکن ملت روووووووووووو ... :brodkavelarg: فاطمه میگه نی نی رشتش هنره ... انقد ساده نباش زهرا اینکه رشتش هنره واسه انحرافه اذهانه عمومیه 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ انقد ساده نباش زهرااینکه رشتش هنره واسه انحرافه اذهانه عمومیه واقعاً؟ فاطمهههههههههههههه ... :w74: 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ من دو مین نبودمااااااااااچی شد حدسیدید؟؟؟؟؟؟؟؟ مثل اینکه مسابقه تا یه هفته ادامه داره ... 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ من دو مین نبودمااااااااااچی شد حدسیدید؟؟؟؟؟؟؟؟ سلااااااااااااااااااااااااام متین جون نه هنوز انقد ساده نباش زهرااینکه رشتش هنره واسه انحرافه اذهانه عمومیه اوهوم ممکنه واقعاً؟ فاطمهههههههههههههه ... :w74: :ws28: 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ مثل اینکه مسابقه تا یه هفته ادامه داره ... eeeeee پس هنوز این داستان ادامه دارد سلااااااااااااااااااااااااام متین جوننه هنوز :ws28: :smiley (18): 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ سلااااااااااااااااااااااااام متین جوننه هنوز اوهوم ممکنه :ws28: اگه اینجور که میگید باشه ... (این منم که اینجور شدم :2rqfst4:) پس سپیدست ... 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ eeeeeeپس هنوز این داستان ادامه دارد :smiley (18): آره دارد البته بستگی به یک مواردی هم دارد اگه اینجور که میگید باشه ... (این منم که اینجور شدم :2rqfst4:) پس سپیدست ... نه نیست 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ پس هیلداست ... اسم معماریا رو بگم؟ 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ اگه اینجور که میگید باشه ... (این منم که اینجور شدم :2rqfst4:) پس سپیدست ... :dancegirl2: 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ آره داردالبته بستگی به یک مواردی هم دارد چه مواردی؟ 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ ولی من هر چقد بیشتر فک میکنم خیلی شبیهمه نکنه خودمم؟؟؟!!!:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ پس هیلداست ... اسم معماریا رو بگم؟ نه تو چند تا حدس زدی زهرا؟ فک کنم 10 تا رو رد کردی خوب باشه بگو اجکال نداره چه مواردی؟ خوب این که ببینم کش اومده و خسته کننده شده!!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده