partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ اشکال نداره یه کم بگذره میاد قصد ازدواج دارم ولی من نیستم :ws28: :w00::w00::w00: تا هفته دیگه :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: بیخیااااااااااااااااااااااااااااال من امشب تا مطمئن نشم امتیاز گرفتم ، خوابم نمیبره ... اسمش شامل یکی از حروف "د" "م" "س" هست؟ 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ سلام منم میخوام بحدسم...... atre baroon nist? 3 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop:بیخیااااااااااااااااااااااااااااال من امشب تا مطمئن نشم امتیاز گرفتم ، خوابم نمیبره ... اسمش شامل یکی از حروف "د" "م" "س" هست؟ 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop:بیخیااااااااااااااااااااااااااااال من امشب تا مطمئن نشم امتیاز گرفتم ، خوابم نمیبره ... اسمش شامل یکی از حروف "د" "م" "س" هست؟ جون تو کدوم اسمش کاربری یا واقعی سلام منم میخوام بحدسم...... atre baroon nist? بدو برو شبنمو صدا کن بگو اسمشو حدس زدی 3 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ atre baron بیا! یکی اسمتو حدس زده... 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ سلام منم میخوام بحدسم...... atre baroon nist? مینا خودتی 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ بدو برو شبنمو صدا کن بگو اسمشو حدس زدی چرا خب؟!! مگه چیه اسم شبنم و حدس بزنم؟!!!!!درست گفتم؟ 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ مینا خودتی من مینا نیستم که عسیسم....مریمم.....یه جوجه دارم اسمش مینائه چی شده مگه؟!!! 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ جون تو کدوم اسمش کاربری یا واقعی بدو برو شبنمو صدا کن بگو اسمشو حدس زدی :w74: اسم کاربریش ... 1 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ من مینا نیستم که عسیسم....مریمم.....یه جوجه دارم اسمش مینائه چی شده مگه؟!!! جوجه تو که میدونم آخه تو مهندسان بهم گفتی اسمم میناست مدارکشم موجوده یادته بحثه طالبی اینا بود این نی نی مون تویی 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ مینا خودتی تشویش اذهان عمومی :w00: چرا خب؟!!مگه چیه اسم شبنم و حدس بزنم؟!!!!!درست گفتم؟ آخه شبنم کلی ذوق می کنه اسمشو می گن نخیر :icon_pf (34): من مینا نیستم که عسیسم....مریمم.....یه جوجه دارم اسمش مینائهچی شده مگه؟!!! من گفتم اسمت مریمه اسم جوجه ت میناست؟ :ws28: :w74: اسم کاربریش ... آهان خوب چیا بود یه بار دیگه بگو 4 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ جوجه تو که میدونمآخه تو مهندسان بهم گفتی اسمم میناست مدارکشم موجوده یادته بحثه طالبی اینا بود این نی نی مون تویی نه فک نکنم شبیه من نیست زیاد! آره تو مهندسان به خاطره یه بشری مجبور شدم به همه بگم مینام....بعدا اصلاحش کردم که حتما به تو یادم رفته بگم من گفتم اسمت مریمه اسم جوجه ت میناست؟ :ws28: هاااااااااااااا؟؟ چی شده؟.....من الان مخم هنگ کرده ....درست گفتم یا نه؟:w00: شبنم نیست؟!! 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ تشویش اذهان عمومی :w00: آخه شبنم کلی ذوق می کنه اسمشو می گن نخیر :icon_pf (34): من گفتم اسمت مریمه اسم جوجه ت میناست؟ :ws28: آهان خوب چیا بود یه بار دیگه بگو اسمش شامل یکی از حروف "د" "م" "س" هست؟ :w127: 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop:بیخیااااااااااااااااااااااااااااال من امشب تا مطمئن نشم امتیاز گرفتم ، خوابم نمیبره ... اسمش شامل یکی از حروف "د" "م" "س" هست؟ منم مثل اینکه 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ هاااااااااااااا؟؟ چی شده؟.....من الان مخم هنگ کرده ....درست گفتم یا نه؟:w00: شبنم نیست؟!! نیست دیجه :w00: اسمش شامل یکی از حروف "د" "م" "س" هست؟ :w127: آره هست 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ منم مثل اینکه بعید هم نیست 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ من حدس دومم و بعدا میزنم بذار یه کم فکر کنم....:ws52: 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ :w00:یه ملت رو سرکار گذاشتی من بازم اعلام میکنم که در هر صورت فقط میتونه یه نفر باشه اونم کسی نیست جز ایلیــــــــا 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ اسمش شامل یکی از حروف "د" "م" "س" هست؟ :w127: آره هست یکی از این حروف یا همش؟ زهرا یعنی الان تو فهمیدی کیه؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده