Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ خوش می گذره متین؟ کی؟ مگه پسره تو برقصی اون خودشو نشون بده آخی نازیییییییییییییی اره... توام بیا وسط:connie_24: نه دیگه اگه پسر بود که خودشو نشون نمیده همون دور مورا نگا میندازه چون دخمله... زودی میاد وسط 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ آخی نازیییییییییییییی چون در گمراهی به سر می برم می خندی؟ :shad: :167: راستی هرکسی بود باید عکس بزرگیاش هم بزاره ... ببینیم آیا شباهتی به دوران کودکیش داره ؟ 41 صفحه شد ... :w00: 3 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ نیخوای بگی کی بود فاطمه ؟ من فقط واسه جواب میام 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ اره... توام بیا وسط:connie_24:نه دیگه اگه پسر بود که خودشو نشون نمیده همون دور مورا نگا میندازه چون دخمله... زودی میاد وسط نه بابا پسرای این دورو زمون زودتر از دخترا میفتن وسط چی فک کردی :ws28: چون در گمراهی به سر می برم می خندی؟ :shad: :167: راستی هرکسی بود باید عکس بزرگیاش هم بزاره ... ببینیم آیا شباهتی به دوران کودکیش داره ؟ 41 صفحه شد ... :w00: آره به اون می خندم ببینم تو خودت شرکت کرده بودی عکستو می دادی بذاریم اینجا حالا که اینطور شد عکستو بده ببینم بچه ها مسابقه تموم شد جواب زهرا بود! زود باش عکس جدیدتو بفرست :ws28: نیخوای بگی کی بود فاطمه ؟من فقط واسه جواب میام ها؟ 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ آره به اون می خندم ببینم تو خودت شرکت کرده بودی عکستو می دادی بذاریم اینجا حالا که اینطور شد عکستو بده ببینم بچه ها مسابقه تموم شد جواب زهرا بود! زود باش عکس جدیدتو بفرست :ws28: سوال خوبی بود .... نه ... عکس بزرگی هاتو نزار ... 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ سوال خوبی بود .... نه ... عکس بزرگی هاتو نزار ... عکس بزرگی های خودمو نمی ذارم مال تورو می ذارم زود باش رد کن بیاد :ws28: 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ به نظر من هنوز هم عکس اوستا معمار است. هرکس هست بیشتر به بچه های هنر و معماری و...... میخوره !!!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ به نظر من هنوز هم عکس اوستا معمار است. هرکس هست بیشتر به بچه های هنر و معماری و...... میخوره !!!!!!!! اوستا معمار :ws28: خیلی باحالی اسی:ws28: من خودم گفتم رشه ش هنره چقد واقعا زحمت می کشی :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ ن آره به اون می خندم ببینم تو خودت شرکت کرده بودی عکستو می دادی بذاریم اینجا حالا که اینطور شد عکستو بده ببینم بچه ها مسابقه تموم شد جواب زهرا بود! زود باش عکس جدیدتو بفرست :ws28: عه زهرا بود 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ اوستا معمار :ws28:خیلی باحالی اسی:ws28: من خودم گفتم رشه ش هنره چقد واقعا زحمت می کشی :icon_pf (34): من اصلا اون رشته هنر را ندیده بوده خداییش!!!!!! حالا اگر کسی درست حدس بزنه جایزه اش چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ من اصلا اون رشته هنر را ندیده بوده خداییش!!!!!! حالا اگر کسی درست حدس بزنه جایزه اش چیه؟ جدی؟ پس از کجا فهمیدی؟! جایزه؟! 5 امتیاز!!!!!!!!!!!!!!!!! :banel_smiley_4: شلوم خوبی؟ حدس دیگه نداری؟ 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ جدی؟پس از کجا فهمیدی؟! جایزه؟! 5 امتیاز!!!!!!!!!!!!!!!!! دیدم تو عکس اول کنار گل و بوته ایستاده و این عکسو گذاشته،فهمیدم خیلی احساساتی و هنری است....... 5 امتیاز را جلوی سو تغذیه ای های آنگولا هم بذاری،قهر میکنند!!!!! 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ جدی؟پس از کجا فهمیدی؟! جایزه؟! 5 امتیاز!!!!!!!!!!!!!!!!! شلوم خوبی؟ حدس دیگه نداری؟ سلوم.. نه فاطمه حدس دیگه ندارم سلم گیج گرفت 2 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ دیدم تو عکس اول کنار گل و بوته ایستاده و این عکسو گذاشته،فهمیدم خیلی احساساتی و هنری است....... 5 امتیاز را جلوی سو تغذیه ای های آنگولا هم بذاری،قهر میکنند!!!!! همینو بگگگو مسابقه گذاشته دو تا پست بدوبیراه بدی بیشتر امتیاز میگیری تا حدس درست بزنی 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ دیدم تو عکس اول کنار گل و بوته ایستاده و این عکسو گذاشته،فهمیدم خیلی احساساتی و هنری است....... 5 امتیاز را جلوی سو تغذیه ای های آنگولا هم بذاری،قهر میکنند!!!!! سو تغذیه ای های آنگولا :ws28: خوب من چی کار کنم از اول اینطوری بوده می خوای محمدو بیارم اینجا بریزین سرش امتیازو بیشتر کنه؟ سلوم.. نه فاطمه حدس دیگه ندارمسلم گیج گرفت چرا سرت گیج رفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ سو تغذیه ای های آنگولا :ws28:خوب من چی کار کنم از اول اینطوری بوده می خوای محمدو بیارم اینجا بریزین سرش امتیازو بیشتر کنه؟ چرا سرت گیج رفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میگم جدی.. 10 روز زیاده هاااا از بس منحرف شدیم... سرم گیج رفت:shame: 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ سو تغذیه ای های آنگولا :ws28:خوب من چی کار کنم از اول اینطوری بوده می خوای محمدو بیارم اینجا بریزین سرش امتیازو بیشتر کنه؟ بیار خوب،البته اون که خودش مجری طرح هدفمند کردن امتیازات است !!!!!! الان گزینه های نهایی کیا هستند؟ 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ اسم همه بچه ها رو گفتیم ... بگو کی مونده ...؟ 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ فاطمه چرا برچسب زدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w00: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده