*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ «پرسه» به راه «مالرو» می روم ولگردی را با وبگردی مدرن کرده ام! لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ پیشترها نامزدها عاشق بودند امروز نامزدی نام ردی، نامردی لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ دمشق زینب: و ما رایت الا جمیلا عشق تنها قافیه ی دمشق است لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ نم-له: مورچه های بهار غالبا به زمستان نمی رسند تلاش برای دیگران دل انگیزتر است لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ شرط کولر رانده ی بام بخاری دنج اتاق گرم اگر باشی دلخواهی لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ عاشق عاشق چگونه صادق است که در انتظار دلش هزار راه می رود لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ کیمیا شیشه عطر خالی می شود جانباز شیمیایی می میرد من و تو زنده می مانیم سطل آشغال پر می شود لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ باشو باشو از شکوفه های گوجه می گوید من از سیم خاردار شاعر زمان خود باید بود (باشو:بزرگترین هایکوسرای ژاپن) لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ خیابان ادکلن های متفاوت بی تفاوت از کنار هم می گذزند عطر سلامی نمی شنوی! 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ تقدیر پنجره ی باز خوابگاه حافظیه سازمان غله و شاهچراغ بعضی کبوتر حرمند؛ بعضی ها کفتر سیلو لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ شعری که تکانت ندهد، گهواره است خوابت می کند 3 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ دیباچه ابر ابتدای باران است گریه آغاز عشق 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ آهوی خراسان نیستی گرگ قوچان نباش! 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ زیر همه چیز خالی شده است حتی ابروی مردان! 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ خیال بافی می کنم با نخ واقعیت... سوزنم گیر کرده!... گره بعدی با تو... 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۳ گرفتگی عضلات دو روزی بیش میهمان تنهایی من نیستند در باران بهاری دلم می گیرد من مانده ام با این میهمان همیشگی چه کنم؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده