O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ دوستان عزيز سلام :icon_gol: خب بازم نوبت مسابقه ي بهترين تصاوير مهندسي پزشكي شد منتظر تصاوير خوبتون هستيم بيايد ببينيم اين دفه كي برنده ميشه. قابل توجه دوستاني كه مهندسي پزشكي مي خونن :167: 7 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ نمیگید مسابقه از کی شروع میشه و تا کی ادامه داره؟ 3 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ نمیگید مسابقه از کی شروع میشه و تا کی ادامه داره؟ خب تا وقتي كه عكسا به 10 تا برسن مسابقه شروع نميشه اون موقع مسابقه رو شروع مي كنيم براي اينكه يه تاپيك جدا لازم نباشه عكسايي كه انتخاب كردينو براي من خصوصي بفرستين. :gnugghender: وقتي 10 تا شد من عكسا رو با توضيحشون ميذارم و مسابقه رو شروع مي كنيم موفق و پيروز باشيد :icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
st.saba 671 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ آخ جون بازم مسابقه مي گم عنصر معلوم الحال جان ممكنه لپ تاپ محترمتونو 10 مين به من قرض بدين؟ البته به ذات اقدسشون توهين نشه... :banel_smiley_52: 4 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ اخه اینم ویرایش میخواد میلاد ؟ 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ اخه اینم ویرایش میخواد میلاد ؟ نه اونو من گذاشته بودم البته ازش عذرخواهيم كردم عكسو گذاشته بود اينجا من برش داشتم كسي نبينه چشمش بزنه جاش اينو گذاشتم 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ استاد اجازه! ماهم میتونیم شرکت کنیم؟ 3 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ استاد اجازه! ماهم میتونیم شرکت کنیم؟ سلام بله حتما... تصويري كه مي خواينو خصوصي براي من بفرستين :icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ احيانا هيچكي نمي خواد شركت كنه؟ 3 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ چرا منم هستم:w00: عكسو خصوصي بفرست خب 2 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ عكسو خصوصي بفرست خب خو...!:w00: 1 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ اگه امشب كسي عكس نفرسته مسابقه رو با همينايي كه هستن شروع مي كنيم 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ پس چرا هیچکی خبرم نکرد:w00: این همه داد زدیم هیچکی محل نداد :brodkavelarg: 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ این همه داد زدیم هیچکی محل نداد :brodkavelarg: اگه داد زده بودین که من میشنیدیم من همین تالاره پایینم ااااااااااااااا:w00: الان چه جوری عسک پیدا کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ubhuekdv133q83a7yy7 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ اگه داد زده بودین که من میشنیدیممن همین تالاره پایینم ااااااااااااااا:w00: الان چه جوری عسک پیدا کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ubhuekdv133q83a7yy7 از اینجا : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ما تالارمون عایق پشم شیشه داره صدا رد نمیشه 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ از اینجا : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ما تالارمون عایق پشم شیشه داره صدا رد نمیشه :ws28: چقد شماها مجهزین.. یه ذره هم به ما بدین:w00: 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ پس چرا هیچکی خبرم نکرد:w00: این همه داد زدیم هیچکی محل نداد :brodkavelarg: اگه داد زده بودین که من میشنیدیممن همین تالاره پایینم ااااااااااااااا:w00: الان چه جوری عسک پیدا کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ubhuekdv133q83a7yy7 :w58: دوستان آرامش خودتونو حفظ كنين دلنواز جان اگه دوس داري شركت كني منتظر ميمونيم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده