*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ تعدی به حقوق دیگران وهمسایه آزاری جرم محسوب میشه تو همه ادیان نفی شده . کارشون اشتباست .. 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ فرشیدیه سوال مینا! هدفت ازون درخواست دوستی چی بود؟ آخه من یادم نمی اومد ما باهم هم صحبت شده باشیم برام عجیب بود یهو... هیچیی! اسمتو تو بازدید کننده ها یی پروفم دیدم ،بعد کنجکاو شدم اومدم تو پروفت بعدش دیدم هیچ دوستی نداری دلم برات سوخت گفتم یه درخواست بدم ،روحشو شاد کنم. کلا دوست دارم اولین دوست کاربر جدیدا باشم. 1 لینک به دیدگاه
farfaraway 223 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ هیچیی!اسمتو تو بازدید کننده ها یی پروفم دیدم ،بعد کنجکاو شدم اومدم تو پروفت بعدش دیدم هیچ دوستی نداری دلم برات سوخت گفتم یه درخواست بدم ،روحشو شاد کنم. کلا دوست دارم اولین دوست کاربر جدیدا باشم. راستی تو همونی نیستی که میگفتی اون نقاشی زشته شبیته؟ یه دختر یه وری ایستاده؟! خودت بودی دیگه حالا یادم اومد دیگه دلت برام نسوزه من اگه دلم دوست بخواد خودم میتونم درخواست دوستی بدم دوست پیدا کردن اینجا کار سختی نیست,یه چندتایی آپشنه و بعدم اکسپت البته دوستی با تعریفی که شما ازش دارید مضحکه کلّاً خیلی هم مطمئن نباش که من کاربر جدیدم اون عضو جدیدم زیاد قابل اطمینان نیست:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ راستی تو همونی نیستی که میگفتی اون نقاشی زشته شبیته؟یه دختر یه وری ایستاده؟! خودت بودی دیگه حالا یادم اومد دیگه دلت برام نسوزه من اگه دلم دوست بخواد خودم میتونم درخواست دوستی بدم دوست پیدا کردن اینجا کار سختی نیست,یه چندتایی آپشنه و بعدم اکسپت البته دوستی با تعریفی که شما ازش دارید مضحکه کلّاً خیلی هم مطمئن نباش که من کاربر جدیدم اون عضو جدیدم زیاد قابل اطمینان نیست:4chsmu1: آره خودم بودم. شما مگه تعریف من رو از دوستی میدونی؟؟یادم نمیاد نظرم رو درباره ی دوستی بهت گفته باشم. بله قابل اعتماد نیست اما من دوسی ها ی نتیم از نت فراتر نمیره! شما مراقب خودت باش. لینک به دیدگاه
farfaraway 223 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ آره خودم بودم.شما مگه تعریف من رو از دوستی میدونی؟؟یادم نمیاد نظرم رو درباره ی دوستی بهت گفته باشم. بله قابل اعتماد نیست اما من دوسی ها ی نتیم از نت فراتر نمیره! شما مراقب خودت باش. منظورم از تعریف این درخواستهاییه که راهو بیراه برای هم میفرستید به اسم درخواست دوستی براتونم اکسپت شدنش مهمه فراتر هم بره از نظر من بی اشکاله فقط براساس پوچی ها پیش نره راستی مواظب خودم باشم؟ هستم نگران نباش لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ منظورم از تعریف این درخواستهاییه که راهو بیراه برای هم میفرستید به اسم درخواست دوستیبراتونم اکسپت شدنش مهمه فراتر هم بره از نظر من بی اشکاله فقط براساس پوچی ها پیش نره راستی مواظب خودم باشم؟ هستم نگران نباش نگران نیستم!:4chsmu1: لینک به دیدگاه
farfaraway 223 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ نگران نیستم!:4chsmu1: خب پس برو به سردردت برس:icon_pf (44): لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده