parikoochooloo 10748 ارسال شده در 8 اسفند، 2010 نقاشی هاشو تو تاپیک وقتی پری کوچولو هنرمند میشود دیده بودم به نظزم این نقاشیا مال یه شخصیت ب جذاب باید باشه با نقاشیاش میشه گفت حال میکردم دختر نازیه ایشالا که موفق باشه روز به روزم پیشرفت کنه ممنون وحید عزیز. همینا که ایشون گفتند کامل و دقیق با پری برخوردی نداشتم.اما نوشته هاشو دوست دارم.دختر حساس و خوش ذوقیه.گاهی با خوندن نوشته هاش بغض می کنم.به نظرم باید دختر ساده ای باشه.مهربون و خوش برخورد.اعتماد به نفس خوبی هم داره که باعث پیشرفتش تو همه ی زمینه هایی که فعالیت میکنه شده. برات ارزوی موفقیت میکنم. آرزو می کنم یه روز بیاد که تو نوشته هاش هیچوقت غم نبینم. مرسی ترمه جون... :flowerysmile: من نميشناسمشون اما از گفته دوستان مشخص شد چه شخصیتی دارند .آرزوی موفقیت براشون دارم. :icon_gol: 5
RezaMTJAME 9278 ارسال شده در 8 اسفند، 2010 خوب سلام به همه............ :icon_pf (44): و سلام به آبجی پری کوچولو (شیما خانوم) ........... :icon_pf (44): هنرمند و خوش سلیقه و خلاق........ مثله اینکه واسشون مشکلی پیش اومده ولی آرزو میکنم که همیشه دلشاد و سرزنده و خوشبخت باشند....... 3
amin_architect22 443 ارسال شده در 8 اسفند، 2010 به به شیما خانووووووووووووووووووووووووووم... به نظر من خیلی مهربونه، ماشالا خیلی فعال و دوست داشتنی، خوش سلیقه، هنرمند و... به نظر یه خورده شیطنت هم داره و در کل خیلی دوست خوبیه 2
Iman-Emperatour 4937 ارسال شده در 8 اسفند، 2010 دل مهربونی داره عکاسه خوبیه درس خون هم هست بعضی موقعها آدمو ول میکنه میره! 3
Matin H-d 18146 مالک ارسال شده در 9 اسفند، 2010 منم تازه با شیما جوووننن اشنا شدمممم کاراشو دیدم خیلی خوشجل بووووووووددد مهربونم هست... کاملا مشخصه اخلاقه خاصیم داره عسکه خودشم خیلی خوشگل کشیده.....:4uboxsmiley: قبلنا کم میومد اما الان زود زود میاد... :dancegirl2: 3
parikoochooloo 10748 ارسال شده در 9 اسفند، 2010 به به شیما خانووووووووووووووووووووووووووم...به نظر من خیلی مهربونه، ماشالا خیلی فعال و دوست داشتنی، خوش سلیقه، هنرمند و... به نظر یه خورده شیطنت هم داره و در کل خیلی دوست خوبیه :icon_gol: دل مهربونی داره عکاسه خوبیه درس خون هم هست بعضی موقعها آدمو ول میکنه میره! ایمان جان به خدا من خودم درگیر یه سری مسایل شخصی بودم اما اینطور نیست که کسی رو فراموش کرده باشم... منم تازه با شیما جوووننن اشنا شدممممکاراشو دیدم خیلی خوشجل بووووووووددد مهربونم هست... کاملا مشخصه اخلاقه خاصیم داره عسکه خودشم خیلی خوشگل کشیده.....:4uboxsmiley: قبلنا کم میومد اما الان زود زود میاد... :dancegirl2: مرسی عزیزم... :icon_gol: 3
pme 3474 ارسال شده در 9 اسفند، 2010 يه دختر خيلي احساساتي كه البته زياد خوب نيست مهربون دوست داشتني روابط عموميشم بالاست يه كمم زود رنج احساساتشو براحتي بيان ميكنه كه به نظرم يه ويژگيه عاليه ببخشيد كه حرفام ضد و نقيض بود شناختي كه ازت تو اين 2 سال داشتم گفتم 3
Matin H-d 18146 مالک ارسال شده در 10 اسفند، 2010 خووووب... از پری کوچولو و دوستان که شرکت کردن خیلی ممنونم مسی این تاپیک هم مثه مابقی تاپیک ها بسته میشه:flowerysmile: 1
ارسال های توصیه شده