حانی 3371 ارسال شده در 6 اسفند، 2010 امروز همین امروز دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین طی یک شورا با اساتید محترم دانشگاه تصمیم جدیدی برای رشته مهندسی فضای سبز گرفتند کارشناسی ارشد خود این رشته یعنی طراحی محیط زیست یا طراحی فضای سبز هم وارد بازار شد تا قبل از این تصمیم فارغ تحصیلان این رشته دوتا انتخاب داشتن : یک- معماری منظر دو- شهرسازی حالا این رشته طبق توضیح مدیر گروه یه چیزی بین فضای سبز و معماری همش هم طراحی داره حالا امروز این خبر رو دادن تا علوم تحقیقات قبول کنه خدا بزرگه خدا اخر عاقبت مارو بخیر کنه 5
mahsa.a 13 ارسال شده در 28 مهر، 2011 سلام من یه گزارش کار کارآموزی رشته فضای سبز میخوام لطفا هر کس که میتونه کمکم کنه این جزوه رو واسم بذاره/مرسی اینم آدرس ایمیلم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام منتظر کمکتون هستم
Strelitzia 17128 ارسال شده در 7 آبان، 2012 دانشگاه بین الملل واحد انزلی هم ارشد فضای سبز آورده :w66: فقط قبل رفتن جیباتونو پر پول کنید!!!!:w768: 1
+پویا 2049 ارسال شده در 7 آبان، 2012 دانشگاه بین الملل واحد انزلی هم ارشد فضای سبز آورده :w66: فقط قبل رفتن جیباتونو پر پول کنید!!!!:w768: در مورد شمال درست صحبت کن! زودتر بیاین تا پر نشد!:ws28:
Strelitzia 17128 ارسال شده در 7 آبان، 2012 در مورد شمال درست صحبت کن! زودتر بیاین تا پر نشد!:ws28: من خودم بچه کف شمالم. چی میگی تو؟؟؟:ubhuekdv133q83a7yy7 1
+پویا 2049 ارسال شده در 7 آبان، 2012 من خودم بچه کف شمالم. چی میگی تو؟؟؟:ubhuekdv133q83a7yy7 ما سقفش هستیم!خب چی؟الان از دستم ناراحت شدی؟
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 7 آبان، 2013 درسته کارشناسی ارشدش با عنوان ((مهندسی کشاورزی - مهندسی فضای سبز گرایش گیاهان زینتی در منظر)) در دانشگاه آزاد ارسنجان امسال گذاشته !!!!!!!!!!
ارسال های توصیه شده