حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ امروز همین امروز دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین طی یک شورا با اساتید محترم دانشگاه تصمیم جدیدی برای رشته مهندسی فضای سبز گرفتند کارشناسی ارشد خود این رشته یعنی طراحی محیط زیست یا طراحی فضای سبز هم وارد بازار شد تا قبل از این تصمیم فارغ تحصیلان این رشته دوتا انتخاب داشتن : یک- معماری منظر دو- شهرسازی حالا این رشته طبق توضیح مدیر گروه یه چیزی بین فضای سبز و معماری همش هم طراحی داره حالا امروز این خبر رو دادن تا علوم تحقیقات قبول کنه خدا بزرگه خدا اخر عاقبت مارو بخیر کنه 5 لینک به دیدگاه
mahsa.a 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ سلام من یه گزارش کار کارآموزی رشته فضای سبز میخوام لطفا هر کس که میتونه کمکم کنه این جزوه رو واسم بذاره/مرسی اینم آدرس ایمیلم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام منتظر کمکتون هستم لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ دانشگاه بین الملل واحد انزلی هم ارشد فضای سبز آورده :w66: فقط قبل رفتن جیباتونو پر پول کنید!!!!:w768: 1 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ دانشگاه بین الملل واحد انزلی هم ارشد فضای سبز آورده :w66: فقط قبل رفتن جیباتونو پر پول کنید!!!!:w768: در مورد شمال درست صحبت کن! زودتر بیاین تا پر نشد!:ws28: لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ در مورد شمال درست صحبت کن! زودتر بیاین تا پر نشد!:ws28: من خودم بچه کف شمالم. چی میگی تو؟؟؟:ubhuekdv133q83a7yy7 1 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ من خودم بچه کف شمالم. چی میگی تو؟؟؟:ubhuekdv133q83a7yy7 ما سقفش هستیم!خب چی؟الان از دستم ناراحت شدی؟ لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ ما سقفش هستیم!خب چی؟الان از دستم ناراحت شدی؟ :w73: 2 لینک به دیدگاه
ayor 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۲ دانششگاه ازادارسنجان هم ارشد فضای سبز دارد 1 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۲ درسته کارشناسی ارشدش با عنوان ((مهندسی کشاورزی - مهندسی فضای سبز گرایش گیاهان زینتی در منظر)) در دانشگاه آزاد ارسنجان امسال گذاشته !!!!!!!!!! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده