Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ وقتی که با کامپیوتر کار می کنید چقدر با عکس صفحه دسکتاپ اون ور می رید ؟ اصلا دوس دارید که عکس های صفحه دسکتاپتون به رشته شخصیتون مرتبط باشه و از دیدن اونها لذت ببرید. خودم همیشه دنبال جدیدترین بک گراندها برای صفحه دسکتاپم هستم و عادت دارم که هر چند ساعت یک بار عکس بک گراند ویندوز رو عوض کنم ( شاید یکی از شما ها هم مثل من باشید ) اما عکس از رشته تحصیلی خود آدم یه لذت دیگه ای داره به همین خاطر امروز یه مجموعه والپیپر محشر از ساختمان ها و مکان های دیدنی دنیا رو آماده کردم که دانلود کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این مجموعه شامل 40 عکس بسیار زیبا می باشد که نمونه های اون رو می تونید در عکس بالا ملاحضه کنید. برای دانلود مجموعه 40 عکس پس زمینه مخصوص معماران بر روی گزینه دانلود کلیک کنید. حجم : 20 مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ( لینک غیر مستقیم ) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 12 لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۲ عکس های زمینه بسیار زیبای معمارانه با کیفیت(HD) .................... 9 لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۲ عکس های زمینه بسیار زیبای معمارانه با کیفیت(HD)...سری دوم .................... 7 لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۲ عکس های زمینه بسیار زیبای معمارانه با کیفیت(HD)...سری سوم .................... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده