آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ عمریست تا به راه غمت رو نهاده ایم روی و ریای خلق به یکسو نهاده ایم.... 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ مجمع خوبي و لطف است عذار چو مهش ليكنش مهر و وفا نيست خدايا بدهش 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ شربتی از لب لعلش نچشیدیم و برفت روی مه پیکر او سیر ندیدیم و برفت گویی از صحبت ما نیک به تنگ آمده بود بار بست و بگردش نرسیدیم و برفت 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ تا شدم حلقه به گوش در ميخانه عشق هر دم آيد غمي از نو به مباركبادم 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ میخواستم که میرمش اندر قدم چو شمع او خود گذر به ما چون نسیم سحر نکرد... 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ دلبرم شاهد و طفل است و به بازي روزي بكشد زارم و در شرع نباشد گنهش 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ شیوه چشمت فریب جنگ داشت ما غلط کردیم و صلح انگاشتیم... 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ من همان به كه ازو نيك نگه دارم دل كه بد و نيك نديدست و ندارد نگهش 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ شاه اگر جرعه رندان نه به حرمت نوشد التفاتش به می صاف مروق نکنیم...... 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ من ملك بودم و فردوس برين جايم بود آدم آورد در اين دير خراب آبادم 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ مرغ دل باز هوادار کمان ابروییست ای کبوتر نگران باش که شاهین آمد 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ دارم من از فراقش در ديده صد علامت ليست دموع عيني هذا لنا العلامه 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ هر شبنمی در این ره صد بحر آتشین است دردا که این معما شرح و بیان ندارد :icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ دو تنها دو سرگردان بي كس دد و دامت كمين از پيش و از پس 1 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ ساقی و مطرب و می جمله مهیاست ولی عیش بی یار مهیا نشود یار کجاست 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ تویی که بر سر خوبان کشوری چون تاج سزد اگر همه دلبران دهندت باج 1 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ جان درازی تو بادا که یقین میدانم در کمان ناوک مژگان تو بی چیزی نیست 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ ترسم که روز حشر عنان بر عنان رود تسبیح شیخ و خرقه رند شرابخوار 1 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ ره رو منزل عشقیم و ز سرحد عدم تا به اقلیم وجود این همه راه آمدهایم 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ مشتاقي و مهجوري دور از تو چنانم كرد كز دست بخواهد شد پاياب شكيبايي 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده