Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۴ در نظربازی ما بیخبران حیرانند من چنینم که نمودم دگر ایشان دانند لینک به دیدگاه
زوپیر71 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۵ در میخانه ببستند خدایا مپسند که در خانه ی تزویر و ریا بگشایند لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۶ دل و دینم شد و دلبر به ملامت برخاست گفت با ما منشین کز تو سلامت برخاست لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۶ ترسم که صرفه ای نبرد روز بازخواست نان حلال شیخ، ز آب حرام ما لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۸ ای بیخبر بکوش که صاحب خبر شوی تا راهرو نباشی کی راهبر شوی لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۸ یاد باد آنکه ز ما وقت سفر یاد نکرد به وداعی دل غمدیده ی ما شاد نکرد 1 لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۸ در این زمانه رفیقی که خالی از خلل است صراحی می ناب و سفینه غزل است 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۸ تو را که حسن خدا داده هست و حجله ی بخت چه حاجتست که مشاطه ات بیاراید ... 1 لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۸ دلم رمیده شد و غافلم من درویش که آن شکاری سرگشته را چه آمد پیش چو بید بر سر ایمان خویش میلرزم که دل به دست کمان ابروییست کافرکیش 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۸ شعر حافظ همه بیت الغزل معرفت است آفرین بر نفس دلکش و لطف سخنش ♡ 1 لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۸ شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تو را عاشق شود پیدا ولی مجنون نخواهد شد 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۸ دل عالمی بسوزی چو عذار بر فروزی تو ازین چه سود داری که نمیکنی مدارا 1 لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۹ اگر چه دوست به چیــزی نمیخرد ما را به عالمی نفروشیم مویی از سر دوست 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۹ در ازل بست دلم با سر زلفت پیوند تا ابد سر نکشد وز سر پیمان نرود ... لینک به دیدگاه
زوپیر71 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۹ در آن بساط که حسن تو جلوه آغازد مجال طعنه ی بدبین و بدپسند مباد لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده