Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۳ دل میرود ز دستم صاحب دلان خدا را درداکه راز پنهان خواهد شد آشکارا... 1 لینک به دیدگاه
زوپیر71 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۳ از لبت شیر روان بود که من میگفتم این شکر گرد نمکدان تو بی چیزی نیست 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۳ تو بدری و خورشید تو را بنده شده ست تا بنده تو شده ست تابنده شده ست 2 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۳ تا شدم حلقه به گوش در میخانۀ عشق هردم آید غمی از نو به مبارک بادم 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۳ منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن منم که دیده نیالودم به بد دیدن 3 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۳ ناصحم گفت که جز غم چه هنر دارد عشق برو ای خواجه ی عاقل هنری بهتر از این؟ 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۳ نصیحت گوش کن جانا که از جان دوست تر دارند چوانان سعادتمند پند پیر دانا را 3 لینک به دیدگاه
زوپیر71 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ از چرخ به هرگونه همی دار امید وز گردش روزگار می لرز چو بید 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۳ در دلم بود که بی دوست نباشم هرگز چه توان کرد که سعی من و دل باطل بود 2 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۳ در این شب سیاهم گمگشته را مقصود از گوشه ای برون آ ی ای کوکب هدایت 2 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۳ تاب بنفشه می دهد طره مشک سای تو پرده غنچه می درد خنده دلگشای تو 4 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ وصال او ز عمر جاودان به خداوندا مرا آن ده که آن به 4 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ همای اوج سعادت به دام ما افتد اگر تو را گذری بر مقام ما افتد 4 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ دوش دیدم که ملائک در میخانه زدند گل ادم بسرشتند و به پیمانه زدند 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ دیریست که دلدار پیامی نفرستاد ننوشت سلامی و کلامی نفرستاد 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم لطف انچه تو اندیشی حکم انچه تو فرمایی 3 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ یار مردان خدا باش که در کشتی نوح هست خاکی که به آبی نخرد طوفان را 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۳ اگر آن ترک شیرازی آرد دل ما را به خال هندویش بخشم سمرقند و بخارا را.... 1 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۳ الا ای آهوی وحشی کجايی؟ مرا با توست چندين آشنايی 1 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۳ یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شد دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده