moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ یاد باد آن که ز ما وقت سفر یاد نکرد به وداعی دل غمدیده ما شاد نکرد 1 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ دانی که چیست دولت دیدار یار دیدن در کوی او گدایی بر خسروی گزیدن 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ نعیم هر دو جهان پیش عاشقان بجوی که این متاع قلیل است و آن عطای کثیر 1 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ روي نگار در نظرم جلوه مي نمود و ز دور بوسه بر رخ مهتاب ميزدم 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ منم که دیده به دیدار دوست کردم باز چه شکر گویمت ای کارساز بنده نواز 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ زان یار دلنوازم شکریست با شکایت گر نکته دان عشقی بشنو تو این حکایت بی مزد بود و منت هر خدمتی که کردم یا رب مباد کس را مخدوم بی عنایت 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ ترسم این قوم که بر دردکشان میخندند در سر کار خرابات کنند ایمان را 1 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ روز وصل دوستداران یاد باد یاد باد آن روزگاران یاد باد کامم از تلخی غم چون زهر گشت بانگ نوش شادخواران یاد باد 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کان جا سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایت 1 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ ترسم که اشک در غم ما پرده در شود وین راز سر به مهر به عالم سمر شود گویند سنگ لعل شود در مقام صبر آری شود ولیک به خون جگر شود 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ دو چشم شوخ تو برهم زده خطا و حبش به چین زلف تو ماچین و هند داده خراج 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ جفا نه شیوهی دینپروری بود حاشا همه کرامت و لطف است شرع یزدانی رموز سر اناالحق چه داند آن غافل که منجذب نشد و از جذبههای سبحانی 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ یاد باد آنکه سر کوی توام منزل بود دیده را روشنی از خاک درت حاصل بود 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ دی پیر می فروش که ذکرش به خیر باد گفتا شراب نوش و غم دل ببر ز یاد 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ دیدم به خواب خوش که به دستم پیاله بود تعبیر رفت و کار به دولت حواله بود 1 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ دل نشان شد سخنم تا تو قبولش كردي آري آري سخن عشق نشاني دارد 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ دعای گوشه نشینان بلا بگرداند چرا به گوشه چشمی به ما نمی نگری 1 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ يار من چون بخرامد به تماشاي چمن...برسانش ز من اي پيك صبا پيغامي 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ یاری اندر کس نمی بینم یاران را چه شد دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد 1 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ در غريبي و فراق و غم دل پير شدم ...ساغر مي ز كف تازه جواني به من ار لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده