مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ دوش میگفت که فردا بدهم کامت دل سببی ساز خدا یا که پشیمان نشود (دیر است)ببخشید اشتباه تایپ شده (دیریست) 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ در این شب سیاهم گم گشت راه مقصود از گوشهای برون آی ای کوکب هدایت ممنون بابت تذکرتون اصلاحش کردم..... 2 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ تا بغایت ره میخانه نمی دانستم ور نه مستوری ما تا به چه غایت باشد 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کان جا سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایت 3 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ تنور لاله چنان بر فروخت باد بهار که غنچه غرق عرق گشت وگل بجوش آمد 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ دل گفت وصالش به دعا باز توان یافت عمریست که عمرم همه در کار دعا رفت 2 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ تو با خدا ی خو انداز کار ودل خوش دار که رحم اگر نکند مدعی خدا بکند 2 لینک به دیدگاه
surgun 729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ دلفریبان نباتی همه زیور بستند دلبر ماست که با حسن خدا داد آمد 2 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ دل کز طواف کعبه کویت وقوف یافت از شوق آن حریم ندارد سر حجاز 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ زاهد غرور داشت سلامت نبرد راه رند از ره نياز به دارالسلام رفت 2 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ تو کز مکارم اخلاق عالم دگری وفای عهد من از خاطرت نرود 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ دريغ و درد که تا اين زمان ندانستم که کيمياي سعادت رفيق بود رفيق 2 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ قیاس کردم وتدبیر در ره عشق چو شبنمی است که بر بحر میکشد رقمی 2 لینک به دیدگاه
surgun 729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ یا وفا یا خبر وصل تو یا مرگ رقیب بود آیا که فلک زین دو سه کاری بکند 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۸۹ دردم از یار است و درمان نیز هم دل فدای او شدو جان نیز هم انکه میگویند ان بهتر ز حسن یار ما این داردو ان نیز هم 4 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ می مخور با همه کس تا نخورم خون جگر سر مکش تا نکشد سر به فلک فریادم 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ مرا که نیست راه و رسم لقمه پرهیزی چرا ملامت رند شرابخواره کنم 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ مرا می بینی و هر دم زیادت می کنی دردم تو را می بینم و میلم زیادت می شود هر دم 3 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ من از بازوی خود دارم بسی شکر که زور مردم آزاری ندارم 2 لینک به دیدگاه
دشتستان 68 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ تونیزباده باده به چنگ اروراه صحراگیر که مرغ نغمه سرا سازخوش نوااورد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده