sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ شراب خورده و خوی کرده میروی به چمن که آب روی تو آتش در ارغوان انداخت 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ تو بمدگی چو گدایان به شرط مزد مکن که دوست خود روش بنده پروری داند 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ دارم از زلف سياهش گله چندان كه مپرس آنچنان زو شده ام بي سر و سامان كه مپرس 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ سر تسلیم من و خشت در میکدهها مدعی گر نکند فهم سخن گو سر و خشت 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ تو و طوبی و ما و قامتِ یار فکرِ هر کس به قدرِ همتِ اوست 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ تکیه بر جای بزرگان نتوان زد به گزاف مگر اسباب بزرگی همه آماده کنی 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ یا رب اندر دل آن خسرو شیرین انداز که برحمت گذری بر سر فرهاد کند.... 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ دو نصیحت کنمت بشنو و صد گنج ببر از در عیش دراو بره عیب مپوی 2 لینک به دیدگاه
مرغِ آتش خوار 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یکی تنها در این دنیا ز دلتنگی فغان دارد نمی گوید که در سینه غمِ عالم نهان دارد 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ [TABLE] [TR] [TD=class: b]در ره عشق نشد کس به یقین محرم راز [/TD] [TD] [/TD] [TD=class: b]هر کسی بر حسب فکر گمانی دارد[/TD] [/TR] [/TABLE] 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ در ره منزل لیلی که خطر هاست در آن شرط اول قدم آنست که مجنون باشی 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یا رب چه غمزه کرد صراحی که خون خم با نعرههای قلقلش اندر گلو ببست 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ترسم که زین چمن نبری آستین گل کز گلشنش تحمل خاری نمیکنی 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یا مبسما یحاکی درجا من اللالی یا رب چه درخور آمد گردش خط هلالی 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یا رب این آینه ی حسن چه جوهر دارد که در او آه مرا قوت تاثیر نبود 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ درونم خون شد از نادیدن دوست الا تعسا لایام الفراق 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ قدحی در کش و سرخوش به تماشا بخرام تا ببینی که نگارت به چه آیین آمد 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دل بدان رود گرامی چه کنم گر ندهم مادر دهر ندارد پسری بهتر از این 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نه هر که طرف کله کج نهاد و تند نشست کلاهداری و ایین سروری داند 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دمی با نیکخواهان متفق باش غنیمت دان امور اتفاقی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده