sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ لب پياله ببوس آنگهى به مستان ده بدين دقيقه دماغ معاشران تر كن 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ نیست در شهر نگاری که دل ما ببرد بختم ار یار شود رختم از اینجا ببرد 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ داشتم دلقى و صد عيب مرا مى پوشيد خرقه رهن مى و مطرب شد و رنار بماند 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ دلم ز صومعه بگرفت و خرقه سالوس کجاست دیر مغان و شراب ناب کجا چه نسبت است به رندی صلاح و تقوا را سماع وعظ کجا نغمه رباب کجا 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ اگر چه حسن تو از عشق غير مستغنى است من آن نيم كه ازين عشقبازى آيم باز 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ ز عشقِ نا تمامِ ما جمالِ یار مستغنی است به آب و رنگ و خال و خط چه حاجت رویِ زیبا را 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ از عدالت نبود دورو گرش پرسد حال پادشاهی که به همسایه گدایی دارد 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ درياست مجلس او درياب وقت و درياب هان اى زيان رسيده وقت تجارت آمد 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ در مصطبه عشق تنعم نتوان كرد چون بالش زر نيست بسازيم به خشتي 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ يارب آن شاه وش ماه رخ زهره جبين در يك تاى كه و گوهر يك دانه ء كيست لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ تنور لاله چنان برفروخت باد بهار که غنچه غرق عرق گشت و گل به جوش آمد 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ در خرقه چو آتش زدى اى عارف سالك جهدى كن و سر حلقه رندان جهان باش 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ شکنج زلف پریشان به دست باده مده مگو که خاطر عشاق گو پریشان باش 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ شیدا از آن شدم که نگارم چو ماه نو ابرو نمود و جلوه گری کرد و رو ببست 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ ترك درويش مگير ار نبود سيم و زرش در غمت سيم شمار اشك و رخش را زر گير 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ راهیست راه عشق که هیچش کناره نیست انجا که جز انکه جان بسپارند چاره نیست 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ تا بر دلش از غصه غبارى ننشيند اى سيل سرشك از عقب نامه روان باش 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ شمع هر جمع مشو ورنه بسوزی ما را یاد هر قوم مکن تا نروی از یادم 2 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ من که در آتش سودای تو آهی نزنم کی توان گفت که بر داغ دلم صابر نیست 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ تا كى مى صبوح و شكر خواب بامداد هشيار گرد هان كه گذشت اختيار عمر 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده