*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ تا کی از سیم و زرت کیسه تهی خواهی بود بنده ی من شو و بر خور ز همه سیم تنان 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ نعيم هر دو جهان پيش عاشقان بجوى كه اين متاع قليلست و اين عطاى كثير 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ راه دل عشاق زد ان چشم خماری پیداست ازین شیوه که مستست شرابت 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ تا چه كند با رخ تو دود دل من آينه دانى كه تاب آه ندارد 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ در ازل بست دلم با سر زلفت پیوند تا ابد سرنکشد وز سر پیمان نرود 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ ديدن روى ترا ديده ء جان بين بايد وين كجا مرتبه ء چشم جهان بين منست 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ ديدن روى ترا ديده ء جان بين بايد وين كجا مرتبه ء چشم جهان بين منست تنور لاله چنان برفروخت باد بهار که غنچه غرق عرق گشت و گل بجوش امد 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ در خلاف آمد عادت بطلب كام كه من كسب جمعيت از آن زلف پريشان كردم 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ مباش در پي آزار و هر چه خواهي كن كه در طريقت ما غير از اين گناهي نيست 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ تو همچو صبحی و من شمع خلوت سحرم تبسمی کن و جان بین که چون همی سپرم 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ ماه خورشيد نمايش ز پس پرده ء زلف آفتابيست كه در پيش سحابى دارد 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ دلیل راه شو ای طایر خجسته لقا که دیده اب شد از شوق خاک ان درگاه 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ هر آن كه راز دو عالم ز خط ساغر خواند رموز جام جم از نقش خاك ره دانست 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ تسبیح و خرقه لذت مستی نبخشدت همت در این عمل طلب از می فروش کن 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ نقشى بر آب مى زنم از گريه حاليا تا كى شود قرين حقيقت مجاز من 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ نفس نفس اگر از باد نشنوم بویش زمان زمان چو گل از غم کنم گریبان چاک 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ كه تمكين اورنگ شاهي از اوست تن آسايش مرغ و ماهي از اوست 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ ترا چنان که تویی هر نظر کجا بیند بقدر دانش خود هر کسی کند ادراک 4 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ کی شعر تر انگیزد خاطر که حزین باشد یک نکته در این معنی گفتیم و همین باشد 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ دلا ز نور هدایت گر اگهی یابی چو شمع خنده زنان ترک سر توانی کرد 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده