goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ شرممان باد ز پشمینه آلوده خویش گر بدین فضل و هنر نام کرامات بریم 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ معاشران گره از زلف یار باز کنید شبی خوشست بدین قصه اش دراز کنید 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ دوش از مسجد سوی میخانه آمد پیر ما چیست یاران طریقت بعد از این تدبیرما 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ الا يا ايها الساقي ادر كاسا و ناولها كه عشق آسان نمود اول ولي افتاد مشكلها 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ از لعل تو گر یابم انگشتری زنهار صد ملک سلیمانم در زیر نگین باشد 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ دلبرم شاهد و طفل است و به بازي روزي بكشد زارم و در شرع نباشد گنهش 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ شربتی از لب لعلش نچشیدیمو برفت روی مه پیکر او سیر ندیدیم و برفت 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ تا شدم حلقه به گوش در ميخانه عشق هر دم آيد غمي از نو به مباركبادم 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ منعم نکن ز عشق وی ای مفتی زمان معذور دارمت که تو او را ندیده ای 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ يار دلدار من ار قلب بدينسان شكند برد زود بجانداري خود پادشهش 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ شكر شكن شوند همه طوطيان هند زين قند پارسى كه به بنگاله مى رود 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ دمي با غم به سر بردن جهان يكسر نمي ارزد به مي بفروش دلق ما كزين بهتر نمي ارزد 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ در طريقت رنجش خاطر نباشد مى بيار هر كدورت را كه بينى چون صفائى رفت رفت 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ تا غنچه خندانت دولت به که خواهدداد ای شاخ گل رعنا از بهر که میرویی ؟ 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ ياد باد آن صحبت شبها كه با نوشين لبان بحث سر عشق و ذكر حلقه ء عشاق بود 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ در خرابات مغان نور خدا ميبينم اين عجب بين كه چه نوري ز كجا ميبينم 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ ميل من سوى وصال و قصد او سوى فراق ترك كام خود گرفتم تا برايد كام دوست 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ مقیم زلف تو شد دل که خوش سوادی دید وزان غریب بلا کش خبر نمی اید 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ تا كى مى صبوح و شكر خواب بامداد هشيار گرد هان كه گذشت اختيار عمر 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ روزگاری شد که در میخانه خدمت می کنم در لباس فقه کار اهل دولت می کنم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده