AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ دارم من از فراقش در ديده صد علامت ليست دموع عيني هذا لنا العلامه 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ هر دم از درد بنالم كه فلك هر ساعت كندم قصد دل ريش به آزار دگر 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ روز وصل دوستداران ياد باد ياد باد آن روزگاران ياد باد 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ در عين گوشه گيرى بودم چو چشم مستت واكنون شدم به مستان چون ابروى تو مايل 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ لب ودندانت را حقوق نمک هست بر جان وسینه ها ی کباب 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ بر جهان تكيه مكن ور قدحى مى دارى شادى زهره جبينان خور و نازك بدنان 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ نصیحتی کنمت یاد گیر و در عمل ار که این حدیث در پیر طریقتم یاد است 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ تا ابد بوى محبت به مشامش نرسد هر كه خاك در ميخانه بر خساره نرفت 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ تا کی می صبوح و شکر خواب و بامداد هشیار گرد هان که گذشت اختیار عمر 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ روز مرگم نفسى وعده ء ديدار بده وانگهم تا به لحد فارغ و آزاد ببر 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ رقم مغلطه بر دفتر دانش نزنیم سر حق بر قلم شعبده ملحق نکنیم 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ مژده وصل تو کو کز جان برخیزم طایر قدسم و از دام جهان برخیزم 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ ميخورد خون دلم مردمك ديده سزاست كه چرا دل به جگرگوشه مردم دادم 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ مقیم زلف تو شد دل که خوش سوادی دید وزان غریب بلاکش خبر نمی اید 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ دست از مس وجود چو مردان ره بشوي تا كيمياي عشق بيابي و زر شوي 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ یا رب ان نوگل خندان که سپردی به منش میسپارم به تو از چشم حسود چمنش 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ یا رب ان نوگل خندان که سپردی به منشمیسپارم به تو از چشم حسود چمنش شاه شمشاد قدان خسرو شیرین سخنان که به مزگان شکند قلب همه صف شکنان 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ نیست امید صلاحی ز فساد حافظ چون که تقدیر چنین بود چه تدبیر کنم 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ نيست بر لوح دلم جز الف قامت دوست چه كنم حرف دگر ياد نداد استادم 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ ما ازموده ایم در این شهر بخت خویش بیرون کشید باید ازین ورطه رخت خویش 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده