AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ عاشق شو ار نه روزي كار جهان سرآيد ناخوانده نقش مقصود از كارگاه هستي 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ يارب اين قافله را لطف ازل بدرقه باد كه ازو خصم به دام آمد و معشوقه به كام 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ مجمع خوبي و لطف است عذار چو مهش ليكنش مهر و وفا نيست خدايا بدهش 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ شممت روح و داد و شمت برق وصال بيا كه بوى ترا ميرم اى نسيم شمال 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ لطف خدا بيشتر از جرم ماست نكته سربسته چه داني خموش 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ شاهدى از لطف و پاكى رشك آب زندگى دلبرى در حسن و خوبى غيرت ماه تمام 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ مشتاقي و مهجوري دور از تو چنانم كرد كز دست بخواهد شد پاياب شكيبايي 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ یارب این قافله را لطف ازل بدرقه باد که ازو خصم بدام آمد و معشوقه به کام 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ من نمى يابم مجال اى دوستان گر چه دارد او جمالى بس جميل 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ لبت شکر به مستان داد و چشمت می به میخواران منم کز غایت حرمان نه با آنم نه با اینم 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ ماجراى من و معشوق مرا پايان نيست هر چه آغاز ندارد نپذيرد انجام 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ مگر دیوانه خواهم شد در این سودا که شب تا روز سخن با ماه میگویم پری در خواب می بینم 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ محل نور تجليست راى انور شاه چو قرب او طلبى در صفاى نيت كوش 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ شاهدان گر دلبري زينسان كنند زاهدان را رخنه در ايمان كنند 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ در دم از يارست و درمان نيز هم دل فداى او شد و جان نيز هم 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ مطلب طاعت و پيمان و صلاح از من مست كه به پيمانه كشي شهره شدم روز الست 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ تو نازك طبعى و طاقت نيارى گرانيهاى مشتى دلق پوشان 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ نه راه ست اين كه بگذاري مرا بر خاك و بگريزي كناري آر و بازم پرس تا خاك رهت گردم 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ ما شيخ و واعظ كمتر شناسيم يا جام باده يا قصه كوتاه آيين تقوى ما نيز دانيم ليكن چه چاره با بخت گمراه 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ هاتفي از گوشه ميخانه دوش گفت ببخشند گنه مي بنوش 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده