Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۰ بسمه تعالی یکی از عقل می لافد یک طامات میبافد بیا کین داوری ها را به پیش داور اندازیم 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ ما آزموده ايم در اين شهر بخت خويش بيرون كشيد بايد از اين ورطه رخت خويش 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ شاه شمشاد قدان خسرو شیرین دهنان که بمژگان شکند قلب همه صف شکنان ................ 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ نازپرورد تنعم نبرد راه به دوست عاشقي شيوه رندان بلاكش باشد 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ در سه سال انچه بیندوختم از شاه و وزیر همه بربود به یک دم فلک چوگانی 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ 4روزهیچکی نبود خودم گفتم >>>>> یکی چو باده پرستان صراحی اندر دست یکی چو ساغی مستان بکف گرفته ایاغ 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ غبار راه راهگذارت كجاست تا حافظ به يادگار نسيم صبا نگه دارد 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ در حکمت سلیمان هر کس که شک نمیاد بر عقل و دانش او خندند مرغ و ماهی 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ يار دلدار من ار قلب بدينسان شكند ببرد زود به جانداري خود پادشهش 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ شاه منصور واقفست که ما روی همت به هرکجا که نهیم 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ مژده وصل تو کز سرجان برخیزم طایر قدسم و از دام جهان برخیزم 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ مژگان تو تا تيغ جهانگير بر آورد بس كشته ء دل زنده كه بر يكدگر افتاد 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ دورشو از برم ای واعظ و بیهوده مگو من نه آنم که دگر گوش به تزویر کنم ... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ مى خور به شعر بنده كه زيبى دگر دهد جام مرصع تو بدين درّ شاهوار 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ روزگاری شد که در میخانه خدمت می کنم در لباس فقه کار اهل دولت می کنم 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ ما باده زير خرقه نه امروز مى خوريم بس دور شد كه گنبد چرخ اين صداشنيد 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ دانم دلت ببخشد بر عجز شب نشینان گر حال بنده پرسی از باد صبحگاهی 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ يارب اين نو گل خندان كه سپردى به منش مى سپارم به تو از چشم حسود چمنش 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ شراب تلخ مي خواهم كه مردافكن بود زورش كه تا يك دم بياسايم ز دنيا و شر و شورش 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ شراب خانگيم بس مى مغانه بيار حريف باده رسيد اى رفيق توبه وداع 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده