Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ اگر غم لشكر انگیزد كه خون عاشقان ریزد من و ساقی بهم تازیم و بنیادش براندازیم 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ ماهِ کنعانیِ من! مَسندِ مصر آن تو شد وقت آن است که بِدرود کُنی زندان را 1 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ ای دل آندم كه خراب از می گلگون باشی بی زر و گنج بصد حشمت قارون باشی 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ یار اگر رفت و حق صحبت دیرین نشناخت حاش لله که روم من ز پی یار دگر 2 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ رشته ی صبرم به مقراض غمت بریده شد همچنان در آتش مهر تو سوزانم چو شمع 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ عافیت میطلبد خاطرم ار بگذارند غمزه شوخش و آن طرهٔ طرار دگر 1 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ رسید مژده که ایام غم نخواهد ماند چنین نماند و چنان نیز نخواهد ماند 3 لینک به دیدگاه
گیتار 291 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ در حلقه گل و مل خوش خواند دوش بلبل هات الصبوح هبوا یا ایها السکارا 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ اگر آن ترك شيرازي بدست آرد دل ما را به خال هندويش بخشم سمرقند و بخارا را 3 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ دل ببردی وبحل کردمت ای جان لیکن به ازاین دار نگاهش که مرا میداری 1 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ دور داراز خاک وخون دامن چوبرمابگذری کاندر این ره کشته بسیارند قربان شما 2 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ ای آفتاب جوشــان می جوشد اندرونم یک ساعتم بگنجان در سایه ی عنایت 2 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ تنها نه ز راز دل من پرده برافتاد تابود فلک شیوه او پرده دری بود 3 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ دل از من برد و روی از من نهان کرد خدا را با که این بازی توان کرد 3 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ دراندرون من خسته دل ندانم کیست که من خموش و او در فغان ودر غوغاست 3 لینک به دیدگاه
گیتار 291 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ ترسم این قوم که بر دردکشان میخندند در سر کار خرابات کنند ایمان را 3 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ الا یا ایها الساقی ادر کاسا وناولها که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها 2 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است با دوستان مروت با دشمنان مدارا 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ ان چنان مهر توام در دل و جان جاى گرفت كه اگر سر برود از دل و از جان نرود 1 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ دایم گل این بستان شاداب نمی ماند دریاب ضعیفان را در وقت توانایی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده