نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ یا رب چه غمزه کرد صراحی که خون خم با نعرههای قلقلش اندر گلو ببست 3 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ تو از کجا و امید وصال او ز کجا بدامنش نرسد دست هر گدا حافظ 2 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ ای درد توام درمان در وقت پریشانی ای یاد توام مونس در لحظه ی تنهایی 3 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ یا رب ای شمع دل افروز ز کاشانه کیست جان ما سوخت بپرسید که جانانه کیست 2 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ تنم از واسطه دوری دلبر بگداخت جانم از آتش مهر رخ جانانه بسوخت 4 لینک به دیدگاه
jo-jo 242 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ تحصیل عشق و رندی آسان نمود اول آخر بسوخت جانم در کسب این فضایل 3 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ ای پادشه خوبان داد از غم تنهایی دل بی تو به جان آمد وقت است که باز آیی 2 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ تحصیل عشق و رندی آسان نمود اول آخر بسوخت جانم در کسب این فضایل لاله ساغر گیر و نرگس مست و برما نام فسق داوری دارم بسی یارب که را داورکنم ای پادشه خوبان داد از غم تنهاییدل بی تو به جان آمد وقت است که باز آیی یارب این بچه ترکان چه دلیرند به خون که به تیر مژه هر لحظه شکاری گیرند 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ دل آزرده ما را به نسیمی بنواز یعنی آن جان ز تن رفته به تن باز رسان 2 لینک به دیدگاه
jo-jo 242 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد عالم پير دگرباره جوان خواهد شد 1 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ دوای تو ، دوای توست حافظ لب نوشش لب نوشش لب نوش 4 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ شاه شمشاد قدان خسرو شیرین دهنان که به مژگان شکند قلب همه صف شکنان 4 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ نه راه است اين كه بگذاري مرا بر خاك و بگريزي كناري آر و بازم پرس تا خاك رهت گردم 3 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ مدامم مست میدارد نسیم جعد گیسویت خرابم میکند هر دم فریب چشم جادویت 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ تا بگويم كه چه كشفم شد از اين سير و سلوك به در صومعه با بربط و پيمانه روم 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ من از آن حسن روزافزون که یوسف داشت دانستم که عشق از پرده عصمت برون آرد زلیخا را 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ از خون دل نوشتم نزديك دوست نامه انّي رأيت دهراً من هجرك القيامه 1 لینک به دیدگاه
H A M I D 1194 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ هاتف آن روز به من مژده ي اين دولت دادند كه بدان جور و جفا صبر و ثباتم دادند!! 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ دوش ديدم كه ملايك در ميخانه زدند گل آدم بسرشتند و به پيمانه زدند 1 لینک به دیدگاه
H A M I D 1194 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ ديدي اي دل كه غم عشق دگر بار چه كرد چون بشد دلبر و با يار وفادار چه كرد!!! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده