surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ بسم الله الرحمن الرحیم با عرض سلام خدمت تمام هنر دوستان انجمن - و با کسب اجازه از محضر اساتید گرامی - این تاپیک و برای ارج نهادن به ارزش والای جناب حافظ که دین بزرگی به گردن ادبیات ایران زمین دارند و ایجاد کردیم، باشد برگ سبزی تحفه درویش. الا یا ایها الساقی ادر کاسا و ناولها که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکلها به بوی نافهای کاخر صبا زان طره بگشاید ز تاب جعد مشکینش چه خون افتاد در دلها 11 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ اگر آن ترک شیرازی بدست آرد دل مارا به خال هندویش بخشم سمرقند و بخارا را 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ اي شاهد قدسي که کشد بند نقابت و اي مرغ بهشتي که دهد دانه و آبت خوابم بشد از ديده در اين فکر جگرسوز کاغوش که شد منزل آسايش و خوابت 4 لینک به دیدگاه
surgun 729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ تیری که زدی بر دلم از غمزه خطا رفت تا باز چه اندیشه کند رای صوابت 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ تیری که زدی بر دلم از غمزه خطا رفت تا باز چه اندیشه کند رای صوابت تا ز ميخانه و مي نام و نشان خواهد بود سر ما خاک ره پير مغان خواهد بود حلقه پير مغان از ازلم در گوش است بر همانيم که بوديم و همان خواهد بود 3 لینک به دیدگاه
surgun 729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ دل خرابی میکند دلدار را آگه کنید زینهار ای دوستان جان من و جان شما 3 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ آن ترک پريچهره که دوش از بر ما رفت آيا چه خطا ديد که از راه خطا رفت ؟ 4 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ آن ترک پريچهره که دوش از بر ما رفتآيا چه خطا ديد که از راه خطا رفت ؟ تا رفت مرا از نظر آن چشم جهان بین کس واقف ما نیست که از دیده چهها رفت 4 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ ترا که هر چه مراد است در جهان داری چه غم زحال ضعیفان ناتوان داری ؟ 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ یا رب سببی ساز که یارم به سلامت بازآید و برهاندم از بند ملامت 5 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ ترسم این قوم که بر دردکشان میخندند در سر کار خرابات کنند ایمان را 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ اهل کام و ناز را در کوی رندی راه نیست رهروی باید جهان سوزی نه خامی بیغمی 4 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ یوسف گم گشته باز آید به کنعان غم مخور کلبه احزان شود روزی گلستان غم نخور 4 لینک به دیدگاه
surgun 729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ روزگاریست که سودای بتان دین من است غم این کار نشاط دل غمگین من است 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ تو نيك و بد خود هم از خود بپرس چرا بايدت ديگري محتسب من يتق الله يجعل له و يرزقه من حيث لا يحتسب 3 لینک به دیدگاه
surgun 729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ به لطف خال و خط از عارفان ربودی دل لطیفههای عجب زیر دام و دانه توست 3 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ تا درخت دوستی کی بر دهد حالیا رفتیم و بذری کاشتیم 3 لینک به دیدگاه
surgun 729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ من که از آتش دل چون خم می در جوشم مهر بر لب زده خون میخورم و خاموشم 1 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ مارا که درد عشق وبلای خمار کشت یا وصل دوست یا می صافی دوا کند 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ دردم از یار است و درمان نیز هم دل فدای او شد و جان نیز هم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده